Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ilk ceza benden gelsin günde 50 mekik

daha ılk haftam oldugu ıcın bunu bılmıyordum canım hergun neler yedıgı yazmıstım zaten bunun dısında sadece sabahları yada sahurda 1 dılım kepek ekmegı yedım ıftarda ara ögunde ekmek yemedım makarna ve pilav yemedım sadece dun bırazcık kaçamak yaptım makrna yedım oda bırıncı oldugum ıcın odul verdım tatlıda aynı sekılde kızlar haftada 1 kere dondurma yemıstım suyu cok ıctım ve basemlerım ıcın hergun hareket yaptım gunde 30dk. dısında yuruyus yapamadım malesef evde egzersız yaptım vıdeolardan acıp tekrar etmeye calıstım bugun ıtıbarıylede pilatese baslıcam ınş. 2 gundur malzemeler geldı tam anlamıyla baslayamamıstım. bu ılk haftam oldugu ıcın bıraz acemılık vardı onumuzdekı hafta daha ıyı sonuclar alırız umarım kızlar haftaya grup olarak bırıncı oluruz umarım hepinizi öpüyorum

Kolay gelsin canım, haftasonu çalışmaktan ben de nefret ediyorum. Bazen nöbet haftasonuna denk geliyor, zaman da geçmek bilmiyor...
benimde nöbet ama 2 haftadır hem tek çalış hem nöbet yoruldum sen ne iş yapıyosun canım
bölüm ne yük. lisansta
akrepcim sen hala buralarda mısın ya
ama koruyosun kilonu tebrik ederim

Bugün oryantal oynaya bayılacaktımm....valla HErgün onuyorum...KIzlar oryantal oryantal mezdeke oynadığınızda vücudunuz şekil kazanarak zayıflıyor....Özellikle bel çevesi incecik oluyor...Yani ben kuzenimde gördüm ağzım açık kaldı bel çevresinde kiloları vardı şimdi ise beli iki elimin arasında kayboluorrrrrrrrrr İftarda 1 kase patetes sulusu ve 3 lokmada küncülü ekmek yedim çok az ne yapım iftarde dayanamıyorum..... Oynamak insanın ruh halini de olumlu yönde değiştiriyor...BEnden sizlere söylemesi.....................

bugunkü menumuz aynı bende patates yedım 1 tabak salata ve kavun :)

birde küncü deyınce çok severım bende ama herkes bılmez küncüyü :)

bende bugun pilates yaptım ama zor hareketler ya... bırde kilo çizelgenı nasıl degıstırıdn cnm banada anlatırmısın

kaptanım ayrılışım bayram sonrasına kaldı. bayramda memlekete gidicem. bu arada aylık çalışmalar evdeki özel eşyaların kolilenmesi yoğun bir dönemdeyim anlıycan. takımın benden yana beklentisi olmasın diye söyledim. cuma günüde vakit buldukça uğradım. senin yok olduğunu bilmiyordumda kilo vermiş olunca bildiriyim istedim. sağolsun diğer takımdan arkadaşlar hep koşup geldiler. neyse hep bir elden hallettik. iyiki gelmişim bende takım ortalamasına katıldığım için çok mutluyum.

benimde nöbet ama 2 haftadır hem tek çalış hem nöbet yoruldum sen ne iş yapıyosun canım
bölüm ne yük. lisansta

akrepcim sen hala buralarda mısın ya
ama koruyosun kilonu tebrik ederim

Nöbetlerden gına geliyor resmen insana, tek çalışmak da ayrı bir sıkıntı haklısın Ben psikoloğum canım, huzurevinde Alzheimer, demans tanılı yaşlılarla çalışıyorum. Yüksek lisans için hem klinik sinirbilimlere, hem de özel eğitime başvuru yaptım. Umarım birinden biri olur. Özel eğitimde de yıllarca çalıştım, deneyimim var... Bu sene en azından kazanamasam da bilim sınavlarında kendimi denemiş olurum diye düşünüyorum. Bakalım artık :44: Sen ne iş yapıyorsun?

50 tane ip atlama hareketide benden

Çok fenasınız kızlar ya Tamam söz yapacağım cezaları

İyi ki gelmişsin canım ya, sevindim burada olduğuna. Kilo da vermişsin ohh ne güze

fly'cım verdiğim linke de yazar mısın canım bizimle paylaştıklarını

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-584.html#post25830708

Kızlar siz de paylaşım alanını kullanabilirsiniz. Tüm üyelerin kullandığı ortak bir link. Güzel paylaşımlar, yararlı bilgiler vb de oluyor. Hem diğer takımlarla da sohbet imkanı yaratıyor

Bu hafta yorgunluktan öldüm bittim resmen kızlar ya. Perşembe sabah işe gittim, öğleden sonra okula gidiğ evrakları teslim ettim. Gece 3,30da otobüse binip Denizli'ye gittim annemin yanına, cuma geri döndüm. Eve uğramadan eşimle alışverişe çıktık. 3-4 saat yürüdük resmen. Bugün de kayınpederlere yemeğe gittik. Her ne kadar biz onlara gitsek de boş boş oturmuyorum. Yemeğin hazırlanması, kaldırılması...vb. hareketli geçiyor. İftar olduğu için biraz da ayıp olmasın diye yemeği fazla kaçırdım. Sonra eşimle çok yemek yedik diye, çıktık yarım saat yürüyüş yaptık. Yarın da arkadaş evleniyor demiştim ya onun yeni evine temizliğe gideceğiz. Orada da iyice yorulurum. Pazartesi nöbetçiyim, salı eltim hamile olduğu için ona yardıma gideceğim... Bu hafta sürekli iş, hareket... Aslında iyi de oluyor, yoksa sıcakta evden çıkası gelmiyor insanın. Bahaneyle hem hareket de etmiş oluyorum. Bir de çevremdeki insanlara yardımım dokununca ben de mutlu oluyorum Daha kendi evimin temizliğe ihtiyacı var, onu ne zamana sığdıracağım hiç bilmiyorum ama

ben ziraat mühenisiyim kamu özel bir kurumda çalışıyorum ctesi birimiz nöbet tutuyoruz
hakkında hayırlı olanı diliyorum senin için canım
işin dışardan bakılınca zor ama sevince kolaydır sanırım

ooo epey koşturmacam var Allah kolaylık versin

koştururken arada yemeklerıde kaçırma cnm :) meslegınde zor Allah yardımcın olsun ama severek yapılan her iş insana kolay gelır emınım ..

cezalar bu haftalık az verdık bak kıymetımızı bil

Sağol canım, hayırlısı bakalım... Koşuşturma da olmasa evde kös kös oturuyor olacaktım. Sabahtan beri hareket ediyorum, inş bu yorgunluğun sonunda kilo vererek mutlu olurum

İşime gelince, tabi ki psikolog olmaktan memnunum ama uzun bir süre aynı iş yerinde aynı insanlarla çalışmak da yıpratıyor. Biraz da sabır işi... Gerçi her iş için aynı şey söylenebilir. Sonuçta insanla çalışmak zordur, yorucudur. İşi sevsen de sadece işi sevmek yeterli tatmini oluşturmuyor. Kamuda çalışıyorum, astım var üstüm var... Dengeler var... Hepsini idare etmeye çalışıyorsun. Bir de klasik bakış açısı var. Psikolog sinirlenmez, küsmez, ağlamaz, isyan etmez, bıkmaz, yorulmaz... Robotuz ya biz de Sonuçta yardıma ihtiyacı olan kesimlerle çalışıyoruz her zaman ve biz de yıpranıyoruz. Ama seviyorum işimi, insanlara yardımcı olmak beni de mutlu ediyor

koştururken arada yemeklerıde kaçırma cnm :) meslegınde zor Allah yardımcın olsun ama severek yapılan her iş insana kolay gelır emınım ..

cezalar bu haftalık az verdık bak kıymetımızı bil

Ahh cezalar... 50 mekik çektim sabah 9 gibi uyandığımda ama 50 ip atlamayı yapamayacağım sanırım Evde ip yok çünkü Onun yerine yürüsem olmaz mı :44:

Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim ekmek (kepek)
2 tane biber
1 domates

Öğlen (daha yemedim 1-2 saat sonra yeriz)
5-6 tane tavuk kroket (ızgara)
salata
ayran

bende ıp olmadan atlıyorum hayalı olarak elımde ıp varmıs gıbı dusunuyorum :) ama yuruyuste yapabılırsın tabıkı cnm

bende ıp olmadan atlıyorum hayalı olarak elımde ıp varmıs gıbı dusunuyorum :) ama yuruyuste yapabılırsın tabıkı cnm

bende havada atlıyorum :)

dünkü menümü yazmamışım sanıırm amapek de hatırladığım söylenemez
bugünkünü yazayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 dilim ekmek öğlen 4-5 kaşık pirinç pilavı bir kase hoşaf
akşam 4-5 kaşık kuru fasulye -3 kaşık pilav
salata
1 dilim ekmek
1 yudum kola

spor yapamıyacağım temizlik ev aşyalarını hazırla çocuklarla uğraş yoruldum doğrusu

zor bir meslek Allah yardımcın olsun canım

Mesaj sayımını geçen hafta yapmamışım:

23 TEMMUZ - 29 TEMMUZ
fatos0808 1 (izinli)
yst38 30
aydogdugul 38
duruece 24
yldd 5
06an 15
dinmeyen 10

Ama iyi ki de yapmamışım yoksa cezalı çok olacakmış

Bu haftanın mesaj sayımı:

30 TEMMUZ - 05 AĞUSTOS
fatos0808 22
yst38 13 (izinli)
aydogdugul 32
duruece 26
06an 22
dinmeyen 21
kadis 44
fly_fly 55

fly'cım bu hafta hem kilo kaybında 1.oldun, hem de mesaj sayımında Tebrik ederim canım Listede olmayan yeni üyeler var, haftaya hazırlanın mesajlarınız da sayılacak, kilo da bildireceksiniz Bu arada yldd'den haber alınamıyor, nereye kayboldu acaba :44:

Bu arada sizinle hazırladığım bir listeyi paylaşmak istiyorum. Ben biraz obsesifim, düzenli listeler filan tutuyorum. Nisandan bu yana takıma katılan ancak çeşitli sebeplerle devam etmeyenlerin listesi var. Tekrar takıma almamak adına tutuyorum. Bir de 2 hafta deneme süresi neden var diye merak edenlere örnek teşkil etsin diye...

elvina 01.07.2012 118,8 80 266.ayrıldı
ankaran 02.05.2012 57 50 265.ayrıldı
rehnuma14 14.06.2012 69 60 264.ayrıldı
eymen_b 19.04.2012 90,5 75 263.ayrıldı
lafebesi 07.05.2012 78 53 259.diskalifiye
ipo 25.11.2011 94,7 75 258.ayrıldı
harmoni_ 10.05.2012 94 68 paylaşım yok
bebishhh06 25.05.2012 76 60 paylaşım yok
Tourist 18.05.2012 80 65 paylaşım yok
EgeMeltemi 21.05.2012 55 50 paylaşım yok
caffiel 28.05.2012 73 60 paylaşım yok
zemherir 10.06.2012 80 62 paylaşım yok
lavinia17 01.06.2012 95,9 61 paylaşım yok
hoscakal.cocuklugum 08.07.2012 62 50 paylaşım yok
Jalapeno_Biberi 07.07.2012 106 70 paylaşım yok
34moni53 20.07.2012 73 65 paylaşım yok

Arada günlük gelen gidenler de oldu, onları isteye almadım artık. Sürekli takıma katılmak isteyen oluyor. Tamam gel buyur diyoruz, çok geçmeden yok oluyor. Benim de elim armut toplamıyor ya her geleni ekliyorum listemize. Bu nedenle kızlar mesajlarınız çok önemli. Yarışmaya devam etmeyecek olursanız, en azından giderken haber verin. Nerden çıktı şimdi bunca yazı demeyin, mesaj sayarken farkettim de saydığım mesajlar 1000i geçmiş Arada gidenleri görünce de üzüldüm...

tesekkur edrım tatılde olmanın ve bekar olmanı faydaları bunlar emınım dıger arkadaslarda burda olmak ıstıyordur ama işler güçler malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…