evet bunun en büyük örneklerinden biri benim göbeğimdir herhaldeazcık bırakınca hemen belli oluyor ya
aminn canım bu arada çok sevindim kilona birinici oluruz sayende inş. çünkü bu hafta ben yerimde sektim eminiminşallah canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
evet tartıldım az önce veeeee şoklardayım söylesem mi acabaaaaa
yarını bekleyelim belki biraz daha veririm
saol canımevet bunun en büyük örneklerinden biri benim göbeğimdir herhalde
aminn canım bu arada çok sevindim kilona birinici oluruz sayende inş. çünkü bu hafta ben yerimde sektim eminim
soda, su gibi içecekler dışında bir şey de içemiyor insan; hep şekerli kaloriliöğrenciyken de insan ders başında atıştırmasın da ne yapsın... ben genelde grisini (kaynana sopası diyoruz biz :)) yer dururdum. onun da fazlası zarar
sağlık ocağına gittim hemşire görünce çok şaşırdı nasıl kilo verdin sen böyle dedi
valla spora başladım dikkat ediyorum dedim
ve orda tartıldım birden bu kadar vermek çok mutlu etti beni
0,4 kg bu hafta benim icin gayet iyi. cunku reglim ve agrilar yuzunden sporlarimi zor yaptim. bir de dogum kontrol hapina basladim. bugun yarin reglim biter ve onumuzdeki iki hafta cok fena asilmayi dusunuyorum
saol canım
valla ben hepiniz yerine vermişim yaaaa
reglimde bitti onun şişliğide gidince sanırım böyle oldu
bakalım haftaya nasıl olacak
0,4 kg bu hafta benim icin gayet iyi. cunku reglim ve agrilar yuzunden sporlarimi zor yaptim. bir de dogum kontrol hapina basladim. bugun yarin reglim biter ve onumuzdeki iki hafta cok fena asilmayi dusunuyorum
günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?