kocam yanimda yarim kilo tulumba tatlisi yedi, hatta hala yiyor :)
ya bu kocalar da çok fenaBak benim bu hafta zayıflayamamamın temel nedeni de eşim. Sürekli acıktım der, yememem gereken şeyleri eve getirir, pratik yemekler ister (kızartma, tost; makarna...) Bugün de "ben çok kilo aldım" diye ağlaşıyordu. Yiye yiye bir hal oldu daha da söyleniyor. Kayınvaldeme gitcez hemen başlar "anne köfte patates kızart, sarma dolma yap, bir börek yapsan da yesek...". Kıyamıyorum yapıyorum da, bende de nefse hakim olma bir yere kadar, ben de dayanamadığım oluyor... Bir de yaparken yok tuzuna bak, yok pişmiş mi... derken de yeniyor. Zaten hepi topu 4-5 kaşık yemem lazım, onu da yaparken yiyorum. 60 kilo civarıydı evlendiğimizde, şimdi 80e yaklaşmış Erkeklere de diyet grubu kurmak lazım
sahur için 2 salatalık,bir adet çarliston biber yedim.ama iftardan sonra beyaz leblebi de yedim ders çalışırken atıştırmalık oluyo
bir buçuk litre suyumuda içtim.Ezana kadar 2 olur inş
amann olur arada benim bu hafta yediğim tatlıların haddi hesabı yok ne yapayım inş kilo almamış olurum yarın akşam aç karnına tartılacağım bakalım ama korkuyorum yaitiraf etmelıyımkı kucuk bır tava degıldı orta boy krep tavaları var ya ondan
15 dakikak yürüyüş bandında yürüdüm
akşamda yürüyeceğim 15 dakika
nasılsınız eşlim hala hasta evde
allah kavuştursun canım
eşin nerde
aksiliklerde ard arda gelmiş
ah ah bende onlardan 5 tane var evlisi bekarı çocuklusu çocuksuzu hepsi zayıf
onlara inat zayıflamam lazım
sadece yazları görüşüyoruz
bunlar zayıf ya tailde de yedike yiyolar bende yiyorum 4 kilo alıp geldim
onlarda tık yok
ben mi tuhafım onlar mııı
kızlar bugun kimsecikler yok
giriyoeum bakıyorum davamlı herkes yoğun galiba bugün
kızlar iftarda tavuk,çorba ,patlıcan salatası yedim
sahurda yarım tost bir tane muz yedim
ben iyice kendimi saldım ya kaç gündür spor yapamıyorum ve ben spor yapamayınca kilo veremiyorum ya
bide utanmadan dün elime dondurma alıp tv nin karşısına uzandım ya bu ne rahatlık yaaa
oruç beni iyice halsiz bırakmaya başladı ya offf
kızlar iftarda tavuk,çorba ,patlıcan salatası yedim
sahurda yarım tost bir tane muz yedim
ben iyice kendimi saldım ya kaç gündür spor yapamıyorum ve ben spor yapamayınca kilo veremiyorum ya
bide utanmadan dün elime dondurma alıp tv nin karşısına uzandım ya bu ne rahatlık yaaa
oruç beni iyice halsiz bırakmaya başladı ya offf
ciktim yine yurudum ama spor yapmaya dermanim yok
ooo sende canım arada keyf yapmak lazım hem dondurma abartılmayınca tatlıların en masumu ayrıca haftada 1kez yenebilir diyet esnasında denir hep
bu arada benimde kilo durdu acaba nedeni ne diyordum spor olabilir mi ben hiç spor yapamıyorumdaramazandan sonra yürüyüşe başlayacağım inş
yediklerimi yazacak dermanim bile yok ve cokk aciktim, uyusam belki unuturum acligimi :)
semız otunu nasıl yapıyorsun canım ben corbasını ve salatasını yapıyorum senın yaptıgın daha farklı bır yemek mı
canım 15 dk yeterlimi bendede yürüyüş bandı var bi ara 45 dk yapıyodumda sıkıldım bide inince başım dönüyor normal dışarda yürüdüğün gibi olmuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?