Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence bız kendımızı bır kampa alalım onları dışarı atalım

sahur için 2 salatalık,bir adet çarliston biber yedim.ama iftardan sonra beyaz leblebi de yedim ders çalışırken atıştırmalık oluyo
bir buçuk litre suyumuda içtim.Ezana kadar 2 olur inş

cnm ne dersi çalışyosun hayırdır ınsan ders calısınca cok abur cubur yıyor dıkaat et

Son düzenleme:
itiraf etmelıyımkı kucuk bır tava degıldı orta boy krep tavaları var ya ondan
amann olur arada benim bu hafta yediğim tatlıların haddi hesabı yok ne yapayım inş kilo almamış olurum yarın akşam aç karnına tartılacağım bakalım ama korkuyorum ya

kızlar iftarda tavuk,çorba ,patlıcan salatası yedim

sahurda yarım tost bir tane muz yedim

ben iyice kendimi saldım ya kaç gündür spor yapamıyorum ve ben spor yapamayınca kilo veremiyorum ya

bide utanmadan dün elime dondurma alıp tv nin karşısına uzandım ya bu ne rahatlık yaaa

oruç beni iyice halsiz bırakmaya başladı ya offf

sağol canım. Eşmin tayini çıktı kayseride bende cuma günü gidicem inş. Valla bizim gibi çok yemiyolar onlar. Birde baktım ağır yiyorlar. Mız mız derler ya. Ben kendimi bildim bileli hep birine bişeye yetişmek zorundaydım. O yüzden yemeğimde hızlı, işlerimde hızlı. Sadece beni bağlayan bişey olursa ağır ağır yaparım. (ev temizliği gibi) valla kızların gönlü olsun diye abur cubur alıyorum eve. Haliyle bende didikliyorum.

ooo sende canım arada keyf yapmak lazım hem dondurma abartılmayınca tatlıların en masumu ayrıca haftada 1kez yenebilir diyet esnasında denir hep
bu arada benimde kilo durdu acaba nedeni ne diyordum spor olabilir mi ben hiç spor yapamıyorumda ramazandan sonra yürüyüşe başlayacağım inş

aynen ya hıc verımlı olamıyorum gecen hafta oruclu degıldım dıyet cok ıyı gıdıyordu bu hafta oruca basladım herseyı yıyesım gelıyor

üff bu hafta cok kılo veremıcem hıssedıyorumm halsız kaldıgım ıcın sporada gıdemıyorum

herseyı ramazandan sonraya ertelıyoruz ne olacak bu halımız bılmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…