Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hem emzirmek hem oruç tabi ki zor olur. Emzirirken günde 500kaloriden fazla veriyormuşsun. Bütün gün yemek yemeyip bir de kalori harcarsan da zor olur. Yine iyi dayanmışsın.

Menüdeki kolayı biliyorsun zaten En sıcak yıl oldu resmen ve insan serinlemek için ne yapacağını şaşırıyor Bugün de eşim kahvaltıdan sonra gazoz içiyordu, bir de buz atmış içine utanmadan Sadece 1 yudum içtim ama canım nasıl çekti 2 haftadır kilo veremiyorum diye içmedim artık. Bu ay adetim de gecikti. Karnım davul gibi. Artık sıcaklardan mı stresten mi bilmiyorum

Ben de menümü paylaşayım:
sabah
1 domates
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta
bol bol su
bir yudum gazoz

Kızlar bizim işler çok yoğunlaştı bayram öncesi
bayramdada şehir dışındayım beni bayram dönüşüne kadar izinli yazabilir misiniz?
çünkü çok giremicem anca arada bi uğrayabilirim

Kızlar bizim işler çok yoğunlaştı bayram öncesi
bayramdada şehir dışındayım beni bayram dönüşüne kadar izinli yazabilir misiniz?
çünkü çok giremicem anca arada bi uğrayabilirim

tamam canım izinli yazıyorum, fırsat buldukça gelirsin. zaten bayram haftası kimse olmaz buralarda...

merhaba kızlar
düzenli giremedim çünkü adanaya ailemin yanına gitmiştim yaylaya oruç oluncada girip yazmak istemedim
çünkü diyete çok uygun değildim ama kilo verdim 2 2buçuk kilo gitti
bugünden itibaren düzenli bir şekilde menümü yzacağım
bugün regl olmuşum oruç tutamıcam ama yedikerime dikkat etmek için sizinle paylaşacağım
sporumuda aksatmadım aksatmıcam

hoş geldin canım adanalı mısın, benim annemgil de adanalı. hatta biz uzun süre adanada yaşadık. yaa çok özledim ben de yaylayı. kızıldağ'a giderdik bilir misin orayı? havası tertemiz, suyu buz gibi akar... yıllardır gidemiyoruz...
oh ne güzel kilo vermişsin, darısı başımıza

bayram sonuna kadar ben de yokum yirmi uc- yirmi dordunde bildirim yapabilirim.

kızlar bayram haftası benımde işlerim yğun aıleme yardım etmem gerekıyor gıremyıorum haber vermek ıstedım

tamam canlar ikinizi de izinli yazıyorum

hatta takımda kimse olmayacaksa tüm takım tatil yapalım ne dersiniz? Bir gün belirleyelim, o gün herkes geri gelsin. o zamana kadar da listelerde yer almayız. mesela 24 ağustos ya da sonraki hafta 30 ağustos gibi...

bende adanadanım :)
çok sıcak buralar kızlar çokkk

ben bayramda ara ara uğrarım
ama tatil olacaksa da uyarım fark etmez
24 cuma geri gelelim o zaman

dünkü menüm sabah 2 dilim ekmekten tost
öğlen 1 kase çorba
akşam hak getire yemekteydik
1 tane balık yedim 1 kase çorba salata
ve bir de külahta dondurma

ama gece 1.30 da olsa sporu yaptım :)

günaydın kızlaaarr.... ben geldim. bu aralar havalar serin gidiyor allahtan rahat geçiyor. gündüzler iyide geceleride uyuduğum yerde dursam. sabaha kadar evi geziyorum uykumda. sanırım stresten. kaptanım son 1-2 haftadır burayı ihmal ediyorum biliyorum ama mazeretim var biliyorsun. bu cuma bildirim yapamayabilirim. cumartesi bu şehri tamamen terk ediyorum. yeni biş yeni bir hayat var önümde. şimdiden stresli bir sürece girdim allah hakkımda hayırlısını versin.

ya bu tatiil bana da uyar kızlar şehir dışına çıkıyoruz arefe günü bayram sonuna kadar oradayızda bayramdan sonra kilo almadan da döneriz inşş

kabull.. zaten kabul etmesemde net olmadığı için gelemiycem. arada annemlerde filan olursa girip slm veririm

talım bayram haftası takımlar çok tenha olur..komple izinli yazmaya gerek yok şekercik..

akşama yemeğe gelecekler ya
şehriye çorbası
fırında köfteli patates
pilav
çoban salata
yoğurt
karpuz
tatalıda kalbura bastı yeter dimi

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım evimi temizledim oğlumu doyurdum yemekleride yaptım mı bende iyisi yok hehe

bu arada 3. olmuşuz tebrikler canlarım kadiscim ayrıca tebrikler sanada kzuuzmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122:

bu arada 3. olmuşuz tebrikler canlarım kadiscim ayrıca tebrikler sanada kzuuzmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122:

saol canım darısı hepimize
ve gelecek haftalara olsun

sana kolay gelsin canım
inşallah Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırır seni

akşama yemeğe gelecekler ya
şehriye çorbası
fırında köfteli patates
pilav
çoban salata
yoğurt
karpuz
tatalıda kalbura bastı yeter dimi

daha ne olsun canım yaaaa

cok mutluyum ilk hedefime ulastim, bugun tartildim 59,6 geldim; 60 in altina dusmekti ilk hedefim ve oldu cok sukur. ve kendime soz verdigim gibi bir hediye alacagim en kisa zamanda :)
bu arada yeni hedefim 55 in altina dusmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…