- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
dünkü menümü yazayım
dün oruç tuttum ama zor dayandım 5 ten sonra yattım
emzirince oruç tutmak daha zormuş
sahurda 1kase komposta
3-4 kaşık patates yemeği
yarım dilim ekmek
ve bol suuu
iftarda bol su
yarım tabak makarna
2-3 kaşık çorba
1 bardak kola buz gibiydi dayanamadım bende
spor yapamıyorum
ama oruçluyken ve daha sonrasında hareket etmek o kadar zor ki
bugün yine işyeindeyim
nöbet bana kaldı
neyse oturuyorum iş yok öyle
gelinde sohbet edelim azıcık yaaa
Kızlar bizim işler çok yoğunlaştı bayram öncesi
bayramdada şehir dışındayım beni bayram dönüşüne kadar izinli yazabilir misiniz?
çünkü çok giremicem anca arada bi uğrayabilirim
merhaba kızlar
düzenli giremedim çünkü adanaya ailemin yanına gitmiştim yaylaya oruç oluncada girip yazmak istemedim
çünkü diyete çok uygun değildim ama kilo verdim 2 2buçuk kilo gitti
bugünden itibaren düzenli bir şekilde menümü yzacağım
bugün regl olmuşum oruç tutamıcam ama yedikerime dikkat etmek için sizinle paylaşacağım
sporumuda aksatmadım aksatmıcam
bayram sonuna kadar ben de yokum yirmi uc- yirmi dordunde bildirim yapabilirim.
kızlar bayram haftası benımde işlerim yğun aıleme yardım etmem gerekıyor gıremyıorum haber vermek ıstedım
hoş geldin canımadanalı mısın, benim annemgil de adanalı. hatta biz uzun süre adanada yaşadık. yaa çok özledim ben de yaylayı. kızıldağ'a giderdik bilir misin orayı? havası tertemiz, suyu buz gibi akar... yıllardır gidemiyoruz...
oh ne güzel kilo vermişsin, darısı başımıza
tamam canlar ikinizi de izinli yazıyorum
hatta takımda kimse olmayacaksa tüm takım tatil yapalım ne dersiniz? Bir gün belirleyelim, o gün herkes geri gelsin. o zamana kadar da listelerde yer almayız. mesela 24 ağustos ya da sonraki hafta 30 ağustos gibi...
hoş geldin canımadanalı mısın, benim annemgil de adanalı. hatta biz uzun süre adanada yaşadık. yaa çok özledim ben de yaylayı. kızıldağ'a giderdik bilir misin orayı? havası tertemiz, suyu buz gibi akar... yıllardır gidemiyoruz...
oh ne güzel kilo vermişsin, darısı başımıza
hatta takımda kimse olmayacaksa tüm takım tatil yapalım ne dersiniz? Bir gün belirleyelim, o gün herkes geri gelsin. o zamana kadar da listelerde yer almayız. mesela 24 ağustos ya da sonraki hafta 30 ağustos gibi...
bu arada 3. olmuşuz tebrikler canlarım kadiscim ayrıca tebrikler sanada kzuuzmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::122:
günaydın kızlaaarr.... ben geldim. bu aralar havalar serin gidiyor allahtan rahat geçiyor. gündüzler iyide geceleride uyuduğum yerde dursam. sabaha kadar evi geziyorum uykumda. sanırım stresten. kaptanım son 1-2 haftadır burayı ihmal ediyorum biliyorum ama mazeretim var biliyorsun. bu cuma bildirim yapamayabilirim. cumartesi bu şehri tamamen terk ediyorum. yeni biş yeni bir hayat var önümde. şimdiden stresli bir sürece girdim allah hakkımda hayırlısını versin.
akşama yemeğe gelecekler ya
şehriye çorbası
fırında köfteli patates
pilav
çoban salata
yoğurt
karpuz
tatalıda kalbura bastı yeter dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?