Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet çok yeniliyor o yüzden içeceğe yönelmeye çalışıyorum.Mimarlık öğrencisiyim çizim yapıyorum sürekli ekran karşısında

soda, su gibi içecekler dışında bir şey de içemiyor insan; hep şekerli kalorili öğrenciyken de insan ders başında atıştırmasın da ne yapsın... ben genelde grisini (kaynana sopası diyoruz biz :)) yer dururdum. onun da fazlası zarar

ben yarin aksam gibi bildirimde bulunurum insallah. bu hafta dikkat ettim, sporumu da yaptim ama hic tartilmadim ve korkuyorum kilo verememis olmaktan, insallah 59u gorurum yarin :18:

günaydın bayanlar
benimde her işim çok acele yemeğimde öyle

kızlar dün yoktum ben
yeni evimizi temizliğe gittim işten izin alıp
oturma odamın mobilşyalarıda geldi
çok mutluyum çok
Rabbim taşınmayıda hayırlısıyla nasip eder inşallah

dün spor yapamadım ama hak verin ev temizliği canımdan bezdirdi en son artık ayağa kalkamıyodum
dün sabah 2 dilim kepek ekmeğinden tost yapmıştım öğlen çubuk kraker 3-5 tane falan
akşamda
4-5 kaşık erişte
karpuz yedim
nerdeyse hiç bişey yemedim ya

annem nasıl zayıflamışsın dedi görünce
çok gitti benden kilo çokkkk

senin adına çok sevindim DEVAM....

İnşallah canım yeni evinde huzurla sağlıkla otur hep

herseyı ramazandan sonraya ertelıyoruz ne olacak bu halımız bılmıyorumm

halim kalmıyor işten eve zor gidiyorum yol yoruyor beni spora ne hacet

çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma inş kadis önce bebiş sonra ev

ya ben temizlik yapınca 5saat spor yapmış gibi yoruluyorum spordan falan zor valla temizlik
bu arada sen hiç tartılmadın mı kaç kilo verdin acep toplamda bende merak ettim iyi mi

açken yapılmıyo tokkende yapılmıyo çok iyi ayarlamak lazım çevremdekiler iftarı yapıyo sonra çayını içiyor atıştırmasını yapıyor hayret ediyorum ya ben iftardan sonra tavşan gibi kaskatı kalıyorum bazen canım dondurma istiyo onada yer yokta nefis işte zorla yiyorum bitki çayı falan hiç içemiyorum ya

azcık bırakınca hemen belli oluyor ya

senin adına çok sevindim DEVAM....
Saol canım

İnşallah canım yeni evinde huzurla sağlıkla otur hep
teşekkürler

inşallah canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

evet tartıldım az önce veeeee şoklardayım söylesem mi acabaaaaa
yarını bekleyelim belki biraz daha veririm

sağlık ocağına gittim hemşire görünce çok şaşırdı nasıl kilo verdin sen böyle dedi
valla spora başladım dikkat ediyorum dedim
ve orda tartıldım birden bu kadar vermek çok mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…