aç aç uyunmaz şekerim ziller çalıyor sankı her yanımda kaptanın ugrayıp bızı toparlaması lazım herkes kendını salmıs
menü guzel benımde kola alıskanlıgım hıc yok en son 7 sene önce içmiştimayrıca közlenmiş patlıcana bayılırım
cnm ne dersi çalışyosun hayırdır ınsan ders calısınca cok abur cubur yıyor dıkaat et
evet çok yeniliyor o yüzden içeceğe yönelmeye çalışıyorum.Mimarlık öğrencisiyim çizim yapıyorum sürekli ekran karşısında
benimde her işim çok acele yemeğimde öylesağol canım. Eşmin tayini çıktı kayseride bende cuma günü gidicem inş. Valla bizim gibi çok yemiyolar onlar. Birde baktım ağır yiyorlar. Mız mız derler ya. Ben kendimi bildim bileli hep birine bişeye yetişmek zorundaydım. O yüzden yemeğimde hızlı, işlerimde hızlı. Sadece beni bağlayan bişey olursa ağır ağır yaparım. (ev temizliği gibi) valla kızların gönlü olsun diye abur cubur alıyorum eve. Haliyle bende didikliyorum.
dün spor yapamadım ama hak verin ev temizliği canımdan bezdirdi en son artık ayağa kalkamıyodum
dün sabah 2 dilim kepek ekmeğinden tost yapmıştım öğlen çubuk kraker 3-5 tane falan
akşamda
4-5 kaşık erişte
karpuz yedim
nerdeyse hiç bişey yemedim ya
annem nasıl zayıflamışsın dedi görünce
çok gitti benden kilo çokkkk
günaydın bayanlar
benimde her işim çok acele yemeğimde öyle
kızlar dün yoktum ben
yeni evimizi temizliğe gittim işten izin alıp
oturma odamın mobilşyalarıda geldi
çok mutluyum çok
Rabbim taşınmayıda hayırlısıyla nasip eder inşallah
herseyı ramazandan sonraya ertelıyoruz ne olacak bu halımız bılmıyorumm
günaydın bayanlar
benimde her işim çok acele yemeğimde öyle
kızlar dün yoktum ben
yeni evimizi temizliğe gittim işten izin alıp
oturma odamın mobilşyalarıda geldi
çok mutluyum çok
Rabbim taşınmayıda hayırlısıyla nasip eder inşallah
ya ben temizlik yapınca 5saat spor yapmış gibi yoruluyorum spordan falan zor valla temizlikdün spor yapamadım ama hak verin ev temizliği canımdan bezdirdi en son artık ayağa kalkamıyodum
dün sabah 2 dilim kepek ekmeğinden tost yapmıştım öğlen çubuk kraker 3-5 tane falan
akşamda
4-5 kaşık erişte
karpuz yedim
nerdeyse hiç bişey yemedim ya
annem nasıl zayıflamışsın dedi görünce
çok gitti benden kilo çokkkk
valal fazlasını yapamıyom caım sabah akşam 15 dakka hiç yoktan iydir
aynen ya hıc verımlı olamıyorum gecen hafta oruclu degıldım dıyet cok ıyı gıdıyordu bu hafta oruca basladım herseyı yıyesım gelıyor
üff bu hafta cok kılo veremıcem hıssedıyorumm halsız kaldıgım ıcın sporada gıdemıyorum
ooo sende canım arada keyf yapmak lazım hem dondurma abartılmayınca tatlıların en masumu ayrıca haftada 1kez yenebilir diyet esnasında denir hep
bu arada benimde kilo durdu acaba nedeni ne diyordum spor olabilir mi ben hiç spor yapamıyorumdaramazandan sonra yürüyüşe başlayacağım inş
Saol canımsenin adına çok sevindim DEVAM....
teşekkürlerİnşallah canım yeni evinde huzurla sağlıkla otur hep
halim kalmıyor işten eve zor gidiyorumyol yoruyor beni spora ne hacet
çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma inş kadis önce bebişsonra ev
ya ben temizlik yapınca 5saat spor yapmış gibi yoruluyorum spordan falan zor valla temizlik
bu arada sen hiç tartılmadın mı kaç kilo verdin acep toplamda bende merak ettim iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?