Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok mutluyum ilk hedefime ulastim, bugun tartildim 59,6 geldim; 60 in altina dusmekti ilk hedefim ve oldu cok sukur. ve kendime soz verdigim gibi bir hediye alacagim en kisa zamanda :)
bu arada yeni hedefim 55 in altina dusmek :)

hayırlı olsun canım tebrik ederim hadi bakalım en kısa zamanda 55e de ulaşırsın inş

6.TAKIM 270.ETAP
fatos0808 ( 115,5 ) izinli
yst38 ( 85,9 ) izinli
aydogdugul ( 134 ) izinli
duruece ( 56,5 ) izinli
06an ( 55,7 ) izinli
dinmeyen ( 60 ) izinli
kadis ( 86 ) izinli
fly_fly ( 69,6 ) izinli

6.TAKIM ORTALAMASI: 0 %

Kızlar hepimizi izinli yazıyorum. Kilolarınızı unutmayın, bayramda da sakın kilo almayın
Ayın 24.ünde hepinizi bekliyoruz. Sakın bir yerlere de kaybolmayın
fatos0808 yorum yapmamışsın canım ama bir tek sen kalmıştın artık seni de tatili kabul etmiş sayıyorum. İşi biten ya da uğrayabilen yine de gelir yazar, ama bayram sonrası herkes mutlaka burada olsun Hem bayramda ne yaptığımızı da konuşuruz

Bu arada kızlar son birkaç haftadır özellikle çok iyi dereceler almışız. Hepimizin ellerine sağlık

250. ETAP ALTINCISI
251. ETAP İKİNCİSİ
252. ETAP DÖRDÜNCÜ
253. ETAP YEDİNCİSİ
254. ETAP ALTINCISI
255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU
259. ETAP DÖRDÜNCÜ
260. ETAP BEŞİNCİSİ
261. ETAP YEDİNCİSİ
262. ETAP SEKİZİNCİSİ
263. ETAP DOKUZUNCUSU
264. ETAP SEKİZİNCİSİ
265. ETAP SEKİZİNCİSİ
266. ETAP BRİNCİSİ
267. ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
268. ETAP İKİNCİSİ
269. ETAP BİRİNCİSİ

cok mutluyum ilk hedefime ulastim, bugun tartildim 59,6 geldim; 60 in altina dusmekti ilk hedefim ve oldu cok sukur. ve kendime soz verdigim gibi bir hediye alacagim en kisa zamanda :)

tebrik ederim canımmmm inş ikinci hadefine de ulaşırsın. benimkide 50 nin altına düşmek darısı bana inşşş

tebrik ediyorum herkesi bayramdan sonrada bir birincilik paklar bizi artıkın

hadi gözün aydın canım

izin dönüşü kilo alana ne ceza var sayın kaptanımm

kilo vernlerin kilosu ikiye bölünürse
derece işi zor ama ya

süpermişşş
darısı gelecek haftalara

çoğunluğa tabi katılırım canım şimdi hepimiz izinliyiz

hadi gözün aydın canım

izin dönüşü kilo alana ne ceza var sayın kaptanımm

kilo vernlerin kilosu ikiye bölünürse
derece işi zor ama ya

süpermişşş
darısı gelecek haftalara

Tabi bir de ceza kısmı var. Bu sefer cezasız bırakmak yok. Herkes hazırlasın kendini, kilo alarak dönen yandı

Kızlar "paylaşım alanında" hemen hemen tüm takımlar ayın 24ünde izinli olmak istemişler. Çoğunluk zaten kabul etmiş. Böylece bizim izin 2 hafta olacak. Ayın 31inde bildirimde bulunacağız. Herkes 31 Ağustosta burada olsun. Gitgide aradaki mesafe uzuyor, sakın ola kilo almayın bak kulaklarınızı çekerim

Merhaba kızlar nasılsınız bildiğiniz gibi bende ramazan dolayısıyla izne çıkmıştım ama bir girip bakayım dedim çok özledim sizleri Kilo veremedim ama aslında kilomda kalmayı istiyordum ve şükür kaldım inş. bayramdan sonra tekrar aranıza dönebilirim bu arada takıma yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum

0,3 kilo vermişim almaktan iyidir değil mi
bakalım haftaya durum ne olacak
bildirim yapmıyacagız neyse ki
peki dönüşte
kilo 3 e mi bölünecek
zararda çıkarız yaaaa

Iyi bayramlar canlarım..sevdiklerinle mutlu bayramlar her gününüz bayram tadında GEÇSİN

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydın,
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bomba gibi dönüyorum her ne kadar 57 kiloya çıksamda......

söz hepsini fazla falzla vercem....

Selamlarrr herkese geçmiş bayramınız mübarek olsuuunnn kızlaaaaarrrrrr
Geldim çok yedim ama çok hareket ettim kilo almadığımı düşünüyorum bildirim yaparım cuma kendi kendime benn
Bu arada ayın 31 inde yıllık izne çıkıyorum izinli yazarmısınız 2hafta 17sinde buradayım.
Maalesef köyde internet olmadığından giremeyeceğim ama kilo almadan da döneceğim inş

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar
kilo almış olarak dönsemde bu hafta bildirim yapılmayacağından mutluyum

kızlar kendimi spora verdim
işe gelmeden 8 dk buns ve slim and six pack(12dk) yapıyorum

işteyken leslie cuma günü 3 mile diğer günler 1 mile ve aralarda arkadaş odadan çıktığında 5 dk lığını yapıyorum

evdede jillian michaels 30 day ripped e dün başladım

arayı kapatmam lazım

şu anda spordan her yerim titriyor valla

yemek düzenim hala aynı

ramazanda tamamen değişmişti şimdi eskiye dönüyorum

oh ne güzel ben ne spor ne diyet

bakalım nasıl başlıyacağım

canımd açok sıkkın

ah bu kocalar ne yapmalı bilmem kiiiii

oh ne güzel ben ne spor ne diyet

bakalım nasıl başlıyacağım

canımd açok sıkkın

ah bu kocalar ne yapmalı bilmem kiiiii

sebep ne bilmiyorum ama kocaya falan inan can sıkmaya değmez 2 yıllık evliyim ilk yılımda hep kavga gürültü vardı şu an yok Allaha şükür çünkü kendimi değiştirdim
ilk zamanlar onu değiştirmeye çalışıyodum şöyle demese böyle demese yapmasa etmese diye ve hep kendimi yıpratıyodum kilo aldım bakımsızlaştım elime yüzüme bakılmaz hale geldim resmen sonra bi düşündüm hiç kimsye değmez eşimi çok çok seviyorum ama kendimden vazgeçmeye değmez dedim kendime bakmaya başladım eski hayatıma hatta daha iyisine dönmeye başladım o kavga çıkardıkça ben ona uymadım gittim kitap okudum spor yaptım kendimi yemeğe vermeyide kestim aaa bi baktım ben değiştikçe eşim zaten kendiliğinden değişiyor yine arada bi tutyo erkeklerin genlerinde var galiba ama bırakmıyorum kendimi o yüzden sende dahada hırs yap şimdi olduğun yerden başla hiç bekleme diyetine sporuna başla
kendinden başka kimseden fayda yok
önce kendine yatırım yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…