sabah sporumuda yaptım yürürken kitap okuyporum daha çöabuk zaman geçiyor tavsiye ederim
Yürüyüş bandında mı maşallah canım ne güzel zevkli hale getiriyosun bendede var yürüyüş bandı ama ben çok sıkılıyorum bide gözlerim kararıyo inerken başım dönüyo havada yürüyo gibi işkence sanki
Kızlarrrrrrrrrr tatil modundan çıkamadınız mııııı?
kimse gelmiyor 2 3 kişiyiz giren
günaydın bayanlar
kaptanım ben 3 gün olamaycağım
cuma günü yapacağım bildirimi şimdi yapsam olur mu 85 kiloyum
bayrama rağmen ve spor yapamadm evde misafir derken 2 hafta da 1 kilo benim için yeterli ama dönüşüm muhteşem olacak
kendinize iyi bakın görüşürüzzz
günaydın bayanlar
kaptanım ben 3 gün olamaycağım
cuma günü yapacağım bildirimi şimdi yapsam olur mu 85 kiloyum
bayrama rağmen ve spor yapamadm evde misafir derken 2 hafta da 1 kilo benim için yeterli ama dönüşüm muhteşem olacak
kendinize iyi bakın görüşürüzzz
kızlar nerdesiniz allah aşkına kaptanım noluyo toplasana takımı
oğlum bırakmadı. ben bir süre daha yokum. kilo konusuna gelince sanırım anne yemekleri gurbet sıkıntı derken yemeklerle fazla haşır neşir oldum. kendi evime kendi mutfağıma kavuşunca herşey düzene girecek inş. bende oğlumda hyastayız. bırakın nete kendime bile vakit ayırmakta zorlanıyorum. herşeyi yoluna koyalım daha fazla gelicem. ben gelene kadar hepiniz mezun olursunuz umarım
oğlum bırakmadı. ben bir süre daha yokum. kilo konusuna gelince sanırım anne yemekleri gurbet sıkıntı derken yemeklerle fazla haşır neşir oldum. kendi evime kendi mutfağıma kavuşunca herşey düzene girecek inş. bende oğlumda hyastayız. bırakın nete kendime bile vakit ayırmakta zorlanıyorum. herşeyi yoluna koyalım daha fazla gelicem. ben gelene kadar hepiniz mezun olursunuz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?