Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben 2 aydır regl olmuyorum test yaptım negatif neden olmuyorum ya belki var gebelik benim oğlanda çıkmamaıştı testte

sabah sporumuda yaptım yürürken kitap okuyporum daha çöabuk zaman geçiyor tavsiye ederim

Yürüyüş bandında mı maşallah canım ne güzel zevkli hale getiriyosun bendede var yürüyüş bandı ama ben çok sıkılıyorum bide gözlerim kararıyo inerken başım dönüyo havada yürüyo gibi işkence sanki

kızlar öğle yemeğim tavuk göğsü çok az pilav domates çorbası

öncesindede 1 mile leslie yaptım

günaydın bayanlar

kaptanım ben 3 gün olamaycağım

cuma günü yapacağım bildirimi şimdi yapsam olur mu 85 kiloyum

bayrama rağmen ve spor yapamadm evde misafir derken 2 hafta da 1 kilo benim için yeterli ama dönüşüm muhteşem olacak

kendinize iyi bakın görüşürüzzz

evet canıum yürüyüş bandında hem zaman geçiyo hem eğlenceli oluyo

güzel canım 1 kilo daha nolsun sende kendine iyi bak

sabah
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
2 dilim ekemk
öğlen çorba
salata
akşam
çorba
salata
1 dilim ekmek
aralarda
bitki çayı

//////s*elam kızlar tatilden dönemediniz anlaşılan. ben kayseriye geldim. biraz annemlerde biraz kayınvaldemlerde kalıyorum3253.36 ,,20+2415
/77hala ev //*8/8+ arıyoruz+. taşınamadık. merkeze 1 s+aat uzaklıkta bir y+erde göreve başlı/7y74cam cuma g*/ü/n
ü

oğlum bırakmadı. ben bir süre daha yokum. kilo konusuna gelince sanırım anne yemekleri gurbet sıkıntı derken yemeklerle fazla haşır neşir oldum. kendi evime kendi mutfağıma kavuşunca herşey düzene girecek inş. bende oğlumda hyastayız. bırakın nete kendime bile vakit ayırmakta zorlanıyorum. herşeyi yoluna koyalım daha fazla gelicem. ben gelene kadar hepiniz mezun olursunuz umarım

kızlar nerdesiniz allah aşkına kaptanım noluyo toplasana takımı

geldim kızlar ya kusura bakmayın, mazeretleri say say bitmez... yoğun bir haftaydı anlayacağınız toparlıyorum hemen merak etmeyin. listeleri de hazırlayacağım yarın. izinliler, kısa süreli de olsa ayrılanlar...vs. yeni üyeler de çağırırız merak etmeyin kilo bildirimi yapmayı unutmayalım. cuma gelemeyecek olanlar yarın da bildirebilir sıkıntı değil

Son bildirimimiz:

***6. TAKIM 270. ETAP***
fatos0808 ( 115,5 ) izinli
yst38 ( 85,9 ) izinli
aydogdugul ( 134 ) izinli
duruece ( 56,5 ) izinli
06an ( 55,7 ) izinli
dinmeyen ( 60 ) izinli
kadis ( 86 ) izinli
fly_fly ( 69,6 ) izinli

6. Takım Ortalaması: % 0

***6. TAKIM 271. ETAP***
fatos0808 ( 115,5 )
aydogdugul ( 134 )
duruece ( 56,5 )
06an ( 55,7 )
dinmeyen ( 60 )
kadis ( 86 / 85 / 0,5 / 0,58 )
fly_fly ( 69,6 )

6. Takım Ortalaması: %

inşallah göçnlünüze göre ev bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…