Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar,bu takıma davet edildim ama acemi olduğum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana kim yol gösterecek :))

selamlar,bu takıma davet edildim ama acemi olduğum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana kim yol gösterecek :))

Öncelikle hoş geldin Bize kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, diyet deneyimin oldu mu, hedef kilon nedir...vb Takım kurallarını da paylaşıyorum zaten zamanla iyice alışır adapte olursun. Bir an evvel veririz umarım kilolarımızı

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

Kızlar takımımıza kaptan yardımcısı seçmemiz gerekiyor. Yarın akşama kadar yapmak isteyen ya da yapmasını istediğiniz kişi varsa belirtin. Şimdiden ayarlayalım cuma bildirim yaparken kaptan yardımcımızı da söyleyeceğim çünkü

hoşbuldum :)ben 1.65 boyunda, şuan 79 kiloyum kısacası 20 kilo fazlalığım var.hedefim öncelik 15 kilo vermek.11 sene sonra evlat sahibi oldum (tedaviyle)kızım emmedi ve sağarak sütümden vermek zorunda kaldım,sütümde çok az olduğu için sürekli süt olsun diye abartarak yedim ve sonuç üzerime yapışan 20 kg fazlalık maalesef.şuan motivasyona çok ihtiyacım var ve biran evvel fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum.birde hamileliğimi yatarak geçirmek zorunda kaldım vücut birazda tembelliğe alıştı :) ama çok hırslıyım,en başta eşim çok şikayetci bu halimden,umarım eski halime dönerim :)

aramıza hoşgeldin
bebeğin hayırlı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
benim de 6 aylık bir oğlum var yeni doğum yaptım ve doğum kilolarım üstünde 15 almıştım 9 u hala bende ama veririz
ilk hamileliğimdede ekstra 1o kilo vermiştim ben

emzirmeye devam ediyomusun kızın kaç aylık

ben sürekli netteyim ama nasıl yaparım bilemiyorum
bazen yoğun olabilirim
ama
gönüllü biri çıkmazsa yardımcı olurum sana

dünkü menüm
her ne kadar diyet gibi olmasada iyiydi yine
sabah 1 domates 1 salatalık 1 tane üçgen peynir 2 dilim ekmek
öğlen bir kase çorba
çorbanın çok yağlı olmasındandı snaırım sıkıntım
akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği yarım kase çorba 1 dilim ekmek

akşam mekik çektim 10 dk

merak etme canım verirsin kiloları hepimizin ortak derdi bu kilolar, yapıştı mı zor gidiyor. düzenli spor ve yediklerine dikkat edersen olmayacak iş değil. bir çoğumuz için hayaldi kilo vermek. az da olsa çok da olsa veriyoruz kilolarımızı seni de en kısa zamanda mezun ederiz umarım, tekrar hoş geldin

ben sürekli netteyim ama nasıl yaparım bilemiyorum
bazen yoğun olabilirim
ama
gönüllü biri çıkmazsa yardımcı olurum sana

ben zaten elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama gerek takım motivasyonu gerekse acil durumlar ve cuma bildirimleri için yardımcı olursan çok iyi olur. bazen nete giremediğim zamanlar benim de oluyor bu sefer takım bomboş kamış gibi, kimse de bir şey yapmıyormuş gibi gözüküyor. özellikle motivasyon için birbirimize destek olursak çok iyi olur kaptan yardımcısı olarak bildireceğim adını, varsa ilgilenmek isteyen 2 yardımcı olur ne olacak canım

hoşbulduk :) benim kızım 3 yaşında,bir seneye yakın sağarak sütümden verdim kiloyuda o aralar aldım..yani iki seneye yakın benden ayrılmıyor bu kilolar :))artık vakti geldide geçiyor..hamileliğimde aldığım kilolar doğumla gitti,kimse doğum yaptığıma inanamıyordu ama maalesef emzirme döneminde aşırı kilo aldım.inşaallah kurtulurum :)

inşaallah veririm..bir başlangıç yapalım sonunu getiririz inşaallah,sistemi az çok kavramaya başladım ama ne zaman nasıl bir şekilde başlayacagım tam bilmiyorum,yönlendirilirsem sevinirim :)

Tebrik ederim.Bende yapıyorum yüksek.Ama ara vermiştim hamilelik molası ders kaydı yaptıracam.Eminim ödev yaparken zayıflarım HAngi bölüm canım?

Selam ben de davet edildim 6.takıma:) Sevindim valla:))))Bana da yardımcı olun kızlar:)
Tebrik ederim.Bende yapıyorum yüksek.Ama ara vermiştim hamilelik molası ders kaydı yaptıracam.Eminim ödev yaparken zayıflarım HAngi bölüm canım?

Hoş geldin canım Yardımcı oluruz ayıp ettin, senin de bize yardımın dokunacaktır Öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin, kaç kilosun, hedef kilon nedir, diyet deneyimlerin neler...

Yüksek konusuna gelince, öncelikle teşekkür ederim tebriğin için Psikoloğum, özel eğitimde yüksek lisansa başlayacağım. Umarım sorunsuz bir şekilde biter. Çalışıyorum çünkü, izinlerimi ayarlamak, nöbetleri planlamak lazım... Sen hangi bölümde yapıyorsun. Hamilelik de olunca zor olmuştur haliyle. Hayat ne zor, hele de kadınlara; evlenirsin hem ev hem iş derdi, çocuk olur bu sefer ev iş bir de çocuk derdi, okuyayım desen ev iş çocuk okul... Bir de kilo derdi var tabi

ya benim hiç enerjim yok. motive olamiyorum spor yapmak için, bugün aksama kadar basim catladi yattim durdum.

aaa olmaz ki canım, nasıl vercez sonra kiloları bugün ayaklarım şişti yürümekten, bir de arkadaşın kınası vardı, orda da oynamayı bilmem ama sırf hareket olsun oturmayayım diye ayaktaydım hep... hadi bak yarın kalk azcık canlan

Kaptanım bu gün için izinli yaz beni

tamam canım izinlisin

tamam canım bildir zaten baktım yapamıyorum istifa ederim olmaz mıııı?

şu doğumdan çıkınca zayıflayanlaa hastayım bende
3 kilo gitti doğumda çocuk 3,5 kilo çıktı su hiç yokmuş bende demekki ikiside böyle oldu ama ya

kilo vermeye azmettiysen ki burda olduğuna göre öyle
vermeden bırakmayız seni canım korkmaaaa
ya benim hiç enerjim yok. motive olamiyorum spor yapmak için, bugün aksama kadar basim catladi yattim durdum.
geçmiş olsun
bende de aynı durum ama benim işler yogun ondan

Selam ben de davet edildim 6.takıma:) Sevindim valla:))))Bana da yardımcı olun kızlar:)

hoşgeldin aramızaa

dün sabah 2 çatal tavada yumurta yarım domates salatalık
öğlen 4 kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği
akşam yemedim çünkü saat 5 gibi bir tane küçük çukulata kaçamağım oldu ama alaman çukulatasıydı dayanamadım
keşke kalorisine baksaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…