Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 271. ETAP***
fatos0808 ( 115,5 / 114 / 0,5 / %0,43 )
aydogdugul ( 134 / 135 / -0,33 / %-0,25 )
duruece ( 56,5 / 56 / 0,17 / %0,31 )
06an ( 55,7 )
dinmeyen ( 60 / 59,6 / 0,13 / %0,22 )
kadis ( 86 / 85 / 0,33 / %0,39 )
fly_fly ( 69,6 )

6. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
***6. TAKIM 271. ETAP***
fatos0808 ( 115,5 / 114 / 0,5 / %0,43 )
aydogdugul ( 134 / 135 / -0,33 / %-0,25 )
duruece ( 56,5 / 56 / 0,17 / %0,31 )
dinmeyen ( 60 / 59,6 / 0,13 / %0,22 )
kadis ( 86 / 85 / 0,33 / %0,39 )

6. Takım Ortalaması: %0,22

listemizin son halini paylaşıyorum kızlar, artık bu saatten sonra da gelen olmaz herhalde...

gayet güzel bakalım neler olcak

kızlar kusura bakmayın uzun zamandır gelemedım yarın görev yerıme gdıyorum malesef 1 gunluk otobus yolculugu benı beklıyor kısa sure sonra mutlaka donmeye calısacagım kendınıze ıyı bakın

gayet güzel bakalım neler olcak

5. olmuşuz, o kadar ara verdikten sonra çok da kötü değil sonucumuz....

kızlar kusura bakmayın uzun zamandır gelemedım yarın görev yerıme gdıyorum malesef 1 gunluk otobus yolculugu benı beklıyor kısa sure sonra mutlaka donmeye calısacagım kendınıze ıyı bakın

tamam canım zaten gelmeyenler izinli olarak gözüküyor, bekliyoruz en kısa zamanda

Nerelerdesiniz bakiim Haftasonu olduğu için haliyle kimse yoktu, yarın tüm takım buralarda olsun. Tatili iyice uzattık sanki, kimse yok görünürlerde

Bu arada yüksek lisans için sınavlara filan hazırlanıyordum hatırlarsanız... Çok şükür ki kazandım 1ekim'de dersler başlayacak. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz

canım tebrik ederim çok sevindim

gerçekten tatil çok uzadı ben devamlı giriyorum ama bir iki kişi dışında giren yok bende okuyup çıkıyorum

süper canım gözün aydın
canım tebrik ederim çok sevindim

gerçekten tatil çok uzadı ben devamlı giriyorum ama bir iki kişi dışında giren yok bende okuyup çıkıyorum

sende haklısın canım epey boşladık biz

ben kendimden anlatayım
misafirlerim gitti
kilo vermişim bu sabah evimde tartıldım
yoktum çarşambadan beri
sevindim

şimdi sporuma ve daha sıkı diyetime başlıyacağım

işlerim epey yoğunlaştı bir de yeni ev de eşya telaşı yapılacaklar derken
kendimi pek yorgun hissediyorum ben

sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin:
domates
salatalık
2 dilim ekeme

arada
1 armut

öğlen 1 kepçe çorbv
salata

yürüyüşümüde yaptım genel temizliğimide yaptım burda bir komşum ameliyatoldu ona geçmiş olsuna gitçem şimdi

çok sevindim cnm gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…