***6. TAKIM 271. ETAP***
fatos0808 ( 115,5 / 114 / 0,5 / %0,43 )
aydogdugul ( 134 / 135 / -0,33 / %-0,25 )
duruece ( 56,5 / 56 / 0,17 / %0,31 )
dinmeyen ( 60 / 59,6 / 0,13 / %0,22 )
kadis ( 86 / 85 / 0,33 / %0,39 )
6. Takım Ortalaması: %0,22
listemizin son halini paylaşıyorum kızlar, artık bu saatten sonra da gelen olmaz herhalde...
gayet güzel bakalım neler olcak
kızlar kusura bakmayın uzun zamandır gelemedım yarın görev yerıme gdıyorum malesef 1 gunluk otobus yolculugu benı beklıyor kısa sure sonra mutlaka donmeye calısacagım kendınıze ıyı bakın
Nerelerdesiniz bakiimHaftasonu olduğu için haliyle kimse yoktu, yarın tüm takım buralarda olsun. Tatili iyice uzattık sanki, kimse yok görünürlerde
Bu arada yüksek lisans için sınavlara filan hazırlanıyordum hatırlarsanız... Çok şükür ki kazandım1ekim'de dersler başlayacak. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz
süper canım gözün aydınNerelerdesiniz bakiimHaftasonu olduğu için haliyle kimse yoktu, yarın tüm takım buralarda olsun. Tatili iyice uzattık sanki, kimse yok görünürlerde
Bu arada yüksek lisans için sınavlara filan hazırlanıyordum hatırlarsanız... Çok şükür ki kazandım1ekim'de dersler başlayacak. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz
canım tebrik ederim çok sevindim
gerçekten tatil çok uzadı ben devamlı giriyorum ama bir iki kişi dışında giren yok bende okuyup çıkıyorum
5. olmuşuz, o kadar ara verdikten sonra çok da kötü değil sonucumuz....
tamam canım zaten gelmeyenler izinli olarak gözüküyor, bekliyoruz en kısa zamanda
Nerelerdesiniz bakiimHaftasonu olduğu için haliyle kimse yoktu, yarın tüm takım buralarda olsun. Tatili iyice uzattık sanki, kimse yok görünürlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?