Selam ben de davet edildim 6.takıma:) Sevindim valla:))))Bana da yardımcı olun kızlar:)
ya benim hiç enerjim yok. motive olamiyorum spor yapmak için, bugün aksama kadar basim catladi yattim durdum.
hoşbulduk :) teşekkür ederim..nasılsınız?
O zaman bahsedeyim hemen:) 152 cm boyundayım 60 kg. ama 50 kg olmak istiyorum. Daha önce 1 kez rejim yaptım.9 ayda 12 kg almıştım.Meğerse hashimato tiroidi hastasıymışım.yani metabolizmam az çalışıyor.Ama her sabah ilacımı alırsam sorun yok. o zaman normal yani:) doğumdan sonra 1kg kaldı ama zaten kilolu hamile kalmıştım. .59la hamile kaldım,73 le doğuma gittim.Şimdi 60 kg.
Bu arada taktım zayıflayacam diye elma sirkesi bal kürüne başladım ama midem çok yanıyor. bırakacam olmayacak böyle.
aydogdugul; canım ne güzel bize psikolojik destek olursun demi:) ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim. yine aynı bölümde bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi bölümünde yani devam edecem ara vermiştim. Hamilelik de ara vermiştim bakalım herşeye nasıl yetişedceğim. Bu arada kızım 7.5 aylık:)
Yani arkadaşlarım bol bol desteğe ihtiyacım var.Artık akşam en geç 20.00 den sonra hiç bişey yemiyorum.
o ne ya slim and six packkızlar kahvaltım
2 dilim ekmek peynir ve çay
bu arada sabah slim and six pack yaptım
şimdide bitki çayımı içiyorum
komşuma gitçem bugün evdeyse canım sıkılıyor ya
valla kilolarla uğraşıp duruyoeuz sen neler yapıyorsun spor falan yapıyomusun canım
internetten bir alet aldım "Aır Clımber" onunla yapmaya çalışıyorum..ama o kadar yaramaz bir kızım varki sağolsun,ne zaman spora başlasam anneee bendee demeye başlıyor :)))artık önce kim kaparsa aleti o yapıyor....yani anlıycan kızım fırsat vermiyor :))
canım ya midene dikkat et çok fazla karıştırma bence
sirke falan hoş şeyler değil
en güzeli dengeli beslenip sporla kilo vermek
bebeğin daha küçük doğumdan 1 kilon klamış ne güzel
veririsin
ama hap kullanmadan yeşil çay dahil tüm bitki çaylarını abartmadan kullanmak lazım diye düşünüyorum
benim 5 bitti 6 ya giridm daha 6 kilo verdim düşün
yani zamanla gitmesi lazım zaten birden değil
birden gideni birden alırsın farkında olmadan
her gün yediklerini yazarsın buraya
bizde fazla olmuş eksik olmuş falan deriz yardımcı oluruz birbirimize
o ne ya slim and six pack
duymadım ben bunu yaa
gez sen canım yerimize de
ben regli oldum cumaya şiş çıkabilirim şimdiden diyeyimde
:)
hımm bu arada ilk bu cuma mı belirtecez kilomuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?