Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman bahsedeyim hemen:) 152 cm boyundayım 60 kg. ama 50 kg olmak istiyorum. Daha önce 1 kez rejim yaptım.9 ayda 12 kg almıştım.Meğerse hashimato tiroidi hastasıymışım.yani metabolizmam az çalışıyor.Ama her sabah ilacımı alırsam sorun yok. o zaman normal yani:) doğumdan sonra 1kg kaldı ama zaten kilolu hamile kalmıştım. .59la hamile kaldım,73 le doğuma gittim.Şimdi 60 kg.
Bu arada taktım zayıflayacam diye elma sirkesi bal kürüne başladım ama midem çok yanıyor. bırakacam olmayacak böyle.
aydogdugul; canım ne güzel bize psikolojik destek olursun demi:) ben bilişim teknolojileri öğretmeniyim. yine aynı bölümde bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi bölümünde yani devam edecem ara vermiştim. Hamilelik de ara vermiştim bakalım herşeye nasıl yetişedceğim. Bu arada kızım 7.5 aylık:)
Yani arkadaşlarım bol bol desteğe ihtiyacım var.Artık akşam en geç 20.00 den sonra hiç bişey yemiyorum.

kızlar kahvaltım
2 dilim ekmek peynir ve çay

bu arada sabah slim and six pack yaptım

şimdide bitki çayımı içiyorum

canım ya midene dikkat et çok fazla karıştırma bence
sirke falan hoş şeyler değil
en güzeli dengeli beslenip sporla kilo vermek
bebeğin daha küçük doğumdan 1 kilon klamış ne güzel
veririsin
ama hap kullanmadan yeşil çay dahil tüm bitki çaylarını abartmadan kullanmak lazım diye düşünüyorum
benim 5 bitti 6 ya giridm daha 6 kilo verdim düşün
yani zamanla gitmesi lazım zaten birden değil
birden gideni birden alırsın farkında olmadan
her gün yediklerini yazarsın buraya
bizde fazla olmuş eksik olmuş falan deriz yardımcı oluruz birbirimize

kızlar kahvaltım
2 dilim ekmek peynir ve çay

bu arada sabah slim and six pack yaptım

şimdide bitki çayımı içiyorum
o ne ya slim and six pack
duymadım ben bunu yaa

komşuma gitçem bugün evdeyse canım sıkılıyor ya

gez sen canım yerimize de

ben regli oldum cumaya şiş çıkabilirim şimdiden diyeyimde
:)

valla kilolarla uğraşıp duruyoeuz sen neler yapıyorsun spor falan yapıyomusun canım

internetten bir alet aldım "Aır Clımber" onunla yapmaya çalışıyorum..ama o kadar yaramaz bir kızım varki sağolsun,ne zaman spora başlasam anneee bendee demeye başlıyor :)))artık önce kim kaparsa aleti o yapıyor....yani anlıycan kızım fırsat vermiyor :))

yerim onu ben ya ... bende pilates seti siparşi verdim ona başlıcam ya bakalım

canım 12 dk lık karın egzersizi

bugün ben çok abarttım akşam Vedalaşmak için hazır gıdalarla bi dışarı çıkalım dedim,yedim çok YArından itibaren tekrar düzene girecek ve de dijital tartı almalıyım.

günaydın bayanlar

dünkü menümü yazayım sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 çatal yumurta
öğlen fırında tava 2 dilim ekmek
1 bardak kola
akşam bir kase çorba

vede 1 saat temizlik yaptım
spor yok malesef regli olunca hareket bile zor spor daha zor

merhaba kızlar :) bu gruba davet edilmişiz :2: çok duygulandım bi o kadarda gaza geldimki sormayın sanırım yarınki tartıy dahil değiliz öylemi?? beni neler yapmam konusunda bilgilendirirseniz sevinirim :) adım büşra neşe yaş 21 kilo 71 boy 160 hazirana kadar 55 olmak istiyorum ve bunu sizlerle başaracağım inşallah :) çok teşekkürler şimdiden akşamları girip yazarım neler yaptığımı eğer birine özel mesaj atmam gerekiyorsa burdan bildirmiş olayım özel mesaj atamıyorum 100 tane yazı yazmadan o yüzden sıkıntılı bir durum yaratabilir belki :2:

selamlar herkesee:)) sabah gruba kabul edildiğimi görünce çok sevindim.. Umarım hem kilolarımızı birlikte sağlıklı bir şekilde veririz:) hemen kendim hakkında bilgi vereyim.

boy: 168
kilo: 70.5 (bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım.. yarım kilom gitmiş, çok sevindim )
hedef: 62

daha önceleri hep 80li kilolardan en fazla 75 e kadar düşüyordum. en son diyetimde 78 den 69'a kdar düştüm ama sonra 71 e geri döndüm.. artık 60lı kiloları görmek ve şu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum.. Azimliyim:))

bu sabah kahvaltıda : 2 dlm çavdar ekmeği, 1 yumurta ve de maydonoz,tere (üzerine limon sıkıp) yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…