Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin canım aramıza

hoşgeldin canım

Merhaba kızlar bu gruba katılabilirmiyim : ) bu hafta tam 2 kilo verdim 1 haftada :)

25 yaşındayım 1.65 boyundayım 79 .3 kgyim suan :)

sabah doktora götürdüm oğlanı geniz eti var amliyat olacak ama önce antibiyotik tedavisi yapıcak kendimde sağlık ocağına gittim kan testi yaptırcam 2 aydır adet olmadım

hoşgeldin aramıza
yediklerini ve yaptığın sporları biizmle paylaşırsın özel bir diyet uyguluyomuusn bunu yazarsın canım
özel mesaj atmana gerek yok paylaşımları burdan yapıyoruz
başaracağına inanıyorum bende

hoşgeldin aramıza
azimli olmak ve burda olmakla zaten kilo vereceksin canım emin ol

sabah doktora götürdüm oğlanı geniz eti var amliyat olacak ama önce antibiyotik tedavisi yapıcak kendimde sağlık ocağına gittim kan testi yaptırcam 2 aydır adet olmadım
geçmiş olsun oğluna kısa zamanda atlatır inşallah
bende 2. oğlanı sünnet ettireceğim ama bakalım ne zaman şu taşınma telaşım bir bitse evime yerleşsem
oğlum anaokuluna bir başlasa
ben işten iizn alıp yeni evimde vakit geçirsem ne güzel olacak

sen 2 aydır adet olmadın ve hiç test yapmadın mı daha
sonuç ne zaman belli olacak
heyecanlandım ben bak şimdi

hoşgeldin canım

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler kilo veriminde kolaylıklar diliyorum

hoşbulduk teşekkür ediyorum ikinizede arkadaşlar

hemen bugnki menümü vereyim
sabah: 1 ufacık kase kadar üzüm
ara: 1 şeftali
öğlen: 1 kase dolusu lahana çorbası
ara:1kase lahana çorbası / 1 meyve (henüz ara yapmadım yemeyi planlıyorum )
akşam: 1 kase lahana çorbası (bunu da henüz yemedim planlarım dahilinde)

koşubandı yağım bugn elime ulaşacak minderimle birlikte leslie sansone ile 30 dk spor yaptıktan sonra 1 saat kadar yürüyüş yapacağım kargoyu beklemekteyim şuanda

teşekkür ederim sanırım senden hemen önce cevaplamış bulundum sorduklarını bu hafta için lahana diyeti uygulayıp moral depolamayı planlıyorum daha sonraki haftalarda normal bir 1000 kalorilik diyet uygulamayı düşünüyorum çünkü günde 1000 kaloriden fazla yakacak kadar spor yapıyorum böylece kilo kaybım hızlanacaktır

bende katılabilirmiyim bu gruba :)

teşekkürlerrr hoşbuldumm :=) spor bugün yapamayacağım, tarhana ovalarken bitti pilim

bende 1 haftadır yarım yamalak yapıyorum buzluğa koymaya domates doğra biber doğra bittim bende eve gidiyim yine bekliyor domatesle biber bitiremedim gitti spora halim kalmıyor ya önce iş sonra yemek sonra domates 1 haftadır bu şekildeyim bende

Allah kolaylık versin.. çalıştığın için çok zor işin.. ben bekarım (henüz bir işim de yok )bir de annemle beraber yapıyoruz.. şişe domatesi biliyor musun biz öyle kavanozlara yaptık, kurutmalık biber patlıcan bugün de tarhana.. kışlıklar hazır:)))

kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen bir şeyler yemedim. 3 galeta yedim ve 1 bardak süt içtim ara öğün niyetine..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…