Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biliyorum canımda onu yapması daha oyalayıcı ben çiğden doğrayıp poşete koydum direk tabiki senin dediğin kadar lezzetli olmaz ama hiç vaktim yok cumarteside çalışıyorum haliyle nerde kolya orda ben

canım gebelik testimi ?
bende bu aralar düşünüyorum 1 kere test yaptım tek çizgiydi 10 dk bekleyip attım acaba belli olmuyor olabilir mi ki yaaaa:26:

canım benim çıkmıyo oğlumdan biliyorum ama kesin hamileyimde diyomuyorum gecikmeler oluyor bende bazen senin ne kadar geçti

geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar

ben kilo bildirimimi yapayım yarın erken giremem kilom aynı 114

ayyy ilk menü bildirimim:) abartı biraz galiba ama.bu saatten sonra da çaydan başka bişey girmez ağzıma.şekersiz içiyorum zaten.
sabah
beyaz peynir,ceviz,bi kaç zeytin,çok küçük yumurta haşlanmış,çay,1.5 dilim tam buğday ekmeği.
öğle
1 kase yoğurt
akşam
patares püresi(kaşarlı,tereyağlıydı ),yarım patlıcandan karnıyarık,ezme turşu,1 dilim tam buğday ekmeği.

akşam: 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 köfte, bol salata (1 yk z.y. ve limonlu)

yemekten sonra 5'li bitki çayından içtim, kitabımı okur uyurum yarın sabah yürüyüşe ve spora başlıyorum çünkü :))

ben nete giremiyorum pek bu aralar ondan yazamiyorum pek. sabah insallah bildirim yapacagim zayifladigimi dusunuyorum az da olsa..
butun takima sevgiler.

Merhaba kızlar bu gruba katılabilirmiyim : ) bu hafta tam 2 kilo verdim 1 haftada :)

25 yaşındayım 1.65 boyundayım 79 .3 kgyim suan :)

Öncelikle hoş geldiniz

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

günaydın demeden dalmışım foruma kusura bakmayın

ben aynı kilodayım 85
regli olmam falan normal almaktan iyidir

dünkü menümüde yazayım

sabah 2 dilim penir domates salatalık 1 yumurta 1 dilim ekmek
öğlen 1 kase sütsüz k fleks
akşam 1 tane küçük tavuk kızartma
yarım tabak kısır 1 bardak kola
misafirlikteydim kıramadım
bahane ye bakın :)

ve tartıda sonuç kilom aynı

canım benim çıkmıyo oğlumdan biliyorum ama kesin hamileyimde diyomuyorum gecikmeler oluyor bende bazen senin ne kadar geçti

benim adetim geçmedi ama ben dayanamadım bir heves yaptım hemen sanki hemen olcak gibi ama çıkmadı gerçi haftaya belli olur heralde

geçen haftaki kilom 81.3 bu hafta ki 79.4

toplam 1kilo 900 gram vermişim : ) 100 gram daha versem 2 kilo tam olcakmıs :)

kızlar kilo bildirimi 56 (55 küsür ama siz 56 yazın)

kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık ve 1 krem peynir
şekersiz çay

sabahta 2 mile leslie yaptım

son durumu bildirmekle mükellefmiyiz bu hafta bilmiyorum ama bildireyim dedim hazır mutluyken kilom 70.9 kızlar dün tartıldığımda sabh 71.8 dim. lahana diyeti yapıyorum ve hergün yarım saat leslie ile sporun ardından 1 saat tempolu koşu yapıyorum.bu hareketleri yaparken sauna eşofmanım üzerimde oluyor. sabaha 5 i 1 yerde çay içerek başladım ve birazdan bir kase dolusu lahana çorbası içeceğim bugn sebze günüm bakalaım sebze olarak ne bulduysamdoa onu yiyeceğim fasulye mısır dışında tabi

bugn biraz işlerim var onlara koştururkende heralde az biraz enerji harcarım yani

Kızlar nerelerdesnizi bakiyim :)

ben sabahleyin sandiwicimi yedim

kediciğimi aşıya götürüp geldim

öğlenleyin bi tane haşlanmıs yumurta yedim

aradada 1 tane şeftali yedim

aksamleyinde yoğurtlu ıspanak yemeği yicem

***6.TAKIM 273. ETAP***
fatos0808 ( 114 / 114 / 0 / 0% )
aydogdugul ( 135 / 134,5 / 0,5 / 0,37% )
duruece ( 56 / 56 / 0 / 0% )
dinmeyen ( 59,6 / 59,2 / 0,4 / 0,67% )
kadis ( 85 / 85 / 0 / 0 % )

6. Takım Ortalaması: % 0,21

bayanturuncu 04/09/2012 60--->59,7 (hedef:50)
bsrmhmt 06/09/2012 71--->70,9 (hedef:55)
b_burcu 06/09/2012 70,5--->70 (hedef:62)
llcigdemll 06/09/2012 81,3--->79,4 (hedef:?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…