sabah doktora götürdüm oğlanı geniz eti var amliyat olacak ama önce antibiyotik tedavisi yapıcak kendimde sağlık ocağına gittim kan testi yaptırcam 2 aydır adet olmadım
Allah kolaylık versin.. çalıştığın için çok zor işin.. ben bekarım (henüz bir işim de yok)bir de annemle beraber yapıyoruz.. şişe domatesi biliyor musun biz öyle kavanozlara yaptık, kurutmalık biber patlıcan bugün de tarhana.. kışlıklar hazır:)))
kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen bir şeyler yemedim. 3 galeta yedim ve 1 bardak süt içtim ara öğün niyetine..
canım gebelik testimi ?
bende bu aralar düşünüyorum 1 kere test yaptım tek çizgiydi 10 dk bekleyip attım acaba belli olmuyor olabilir mi ki yaaaa:26:
merhaba kızlar :) bu gruba davet edilmişiz :2: çok duygulandım bi o kadarda gaza geldimki sormayınsanırım yarınki tartıy dahil değiliz öylemi?? beni neler yapmam konusunda bilgilendirirseniz sevinirim :) adım büşra neşe yaş 21 kilo 71 boy 160 hazirana kadar 55 olmak istiyorum ve bunu sizlerle başaracağım inşallah :) çok teşekkürler şimdiden akşamları girip yazarım neler yaptığımı eğer birine özel mesaj atmam gerekiyorsa burdan bildirmiş olayım özel mesaj atamıyorum 100 tane yazı yazmadan o yüzden sıkıntılı bir durum yaratabilir belki :2:
selamlar herkesee:)) sabah gruba kabul edildiğimi görünce çok sevindim.. Umarım hem kilolarımızı birlikte sağlıklı bir şekilde veririz:) hemen kendim hakkında bilgi vereyim.
boy: 168
kilo: 70.5 (bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım.. yarım kilom gitmiş, çok sevindim)
hedef: 62
daha önceleri hep 80li kilolardan en fazla 75 e kadar düşüyordum. en son diyetimde 78 den 69'a kdar düştüm ama sonra 71 e geri döndüm.. artık 60lı kiloları görmek ve şu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum.. Azimliyim:))
bu sabah kahvaltıda : 2 dlm çavdar ekmeği, 1 yumurta ve de maydonoz,tere (üzerine limon sıkıp) yedim..
Merhaba kızlar bu gruba katılabilirmiyim : ) bu hafta tam 2 kilo verdim 1 haftada :)
25 yaşındayım 1.65 boyundayım 79 .3 kgyim suan :)
kadis cim yaptım canım da BENİM ÇUBUK TESTLERDE BELLİ OLMUYOR
kaç gün geçti canım planlı mıydı pekicanım gebelik testimi ?
bende bu aralar düşünüyorum 1 kere test yaptım tek çizgiydi 10 dk bekleyip attım acaba belli olmuyor olabilir mi ki yaaaa:26:
hadi ya
merakla bekliyoruz sonucu bakalım
kaç gün geçti canım planlı mıydı peki
canım benim çıkmıyo oğlumdan biliyorum ama kesin hamileyimde diyomuyorum gecikmeler oluyor bende bazen senin ne kadar geçti
geçen haftaki kilom 81.3 bu hafta ki 79.4
toplam 1kilo 900 gram vermişim : ) 100 gram daha versem 2 kilo tam olcakmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?