Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hedefim 59 :) inşallahhhh...

sabah
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay

arada bitkiçayı

öğlen türlü
2 kaşık makarna

akşam
salata yedim çorba bide

bizim takım neden azalmış ya 12kişi olmamaız gerekmiyo mu

slm kızlar.menümü:
sabah
ceviz,peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,reçelin tadına baktım çatal ucuyla:),çay şekersiz.
öğle yarım muz
akşam abarttım biraz lazanya yaptım kıymalı.1 kaşık p.püresi.karnıyarık yarım patlıcan(dünden kalan yemeklerim).ekmek yok.şimdi de kuzucuğa nektarin püre yaptım yemedi,ben yedim Ama bitti:) bundan sonra sadece çay:)
abartmış mıyım:)

slm sabah gittim kan verdim pazartesi sonuç alıcam hayırlısı artık

hadi bakalım hayırlısı olsun biz de merak ediyoruz sonucu, pazartesi paylaşırsın

bizim takım neden azalmış ya 12kişi olmamaız gerekmiyo mu

2 hafta tatil yaptık gidenlerin çoğu dönmedi. hep izinli gözüküyorlar, dönerlerse listeye eklerim. zaten yeni arkadaşlar da geldi tekrar 12kişi oluruz

akşam yemeği fazla olmuş tabi. lazanya ne kadar yedin ama o önemli. gerçi sana diyorum da ben de akşam 1 pide yedim

Çok değil aslında lazanya miktarı:) bu arada yarım saat oryantal oynadım pek spor yapamıyorum da,bari kıvırayım dedim:)

nasıl bir diyet listedir bu

lazanya abartı oldu sadece:) Ama haklısın dikkat etmeliyim.Ama bebek emziriyorum. canım bişey çekince yapıyorum:) Ama abartmadan yiyorum

lazanya abartı oldu sadece:) Ama haklısın dikkat etmeliyim.Ama bebek emziriyorum. canım bişey çekince yapıyorum:) Ama abartmadan yiyorum

öncelikle diyet listen için tebrik ediyorum o nasıl bir listedir öyle :) lazanya püre falan maşallah :) birde bebeğin hayırlı olsun canım ben yeniyim topic te de kk dada o yüzde allah analı babalı büyütsün diye şimdi ancak yetişiyorum :) emzirdiğin için zaten rahat verirsin kilo ( bünyeye göre değişiyormuş bildiğim kadarıyla ama olsun öyle umuyorum ) lazanyanın tarifini verirmisin sana dedim ama benimde canım istedi :) yarında ben yapayım :):26: ama söz ben sporda çok yaparak eriticem valla bak yüfffeeennn :26::26:

bugün en sonunda belim de tutuldu tam oldu..

sabah 6.30 uyandım yarım saat yürüyüş arkasından belediyenin spor aletlerinde 40 dakika spor yaptım. Öğlen Leslie 1mile (20 dakika) [leslie yazıyordu herkes bu nedir diye bakınırken buldum videolarını walk walk walk lakin kadın hiç susmuyor kafam çatladı] Akşam da arkadaşım yüzünden 40 dakikalık yolu teptim bir de üstüne ekildim o sinirle bi 40 dakika daha yürüyebilirdim gerçi

menü
sabah: 2 dlm çavdar ek., 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, şekersiz çay
ara: 1 çay bardağı süt, 2 kayısı, 1 ceviz
öğle: 2 dlm çavdar ek. , 3 köfte, 1 kase yoğurt, salata
akşam: 1 kase çorba, 4 yk patlıcan yemeği, 1 dlm çavdar ek., salata

ve bol su :)

Saol büşracım bebeğim 8 aylık olacak nerdeyse.Zaten doğum kilolarımdsan 700 gr kaldı:) Ama zaten kilo fazlam vardı hamile kalırken de:) laznya tarifine netten baktım:) kızacak takım kaptanı,diyet bölümünde yemek tarfi,kıymalı soğanlı domates,sarmısak ve biberli sos.Bi de başemal sos; 2 bardak süt,2 yk un,tereyağı sonra laznyaları haşlanmayandan almıştım kat kat bi sos,bi beşamel bi lazanya derken kaşar döküp fırına verdim.
neyse bana kızanlar artacak valla:)))) ayrıca ben de yeniyim büşra o yüzden de çok alışamadım diyet olayına ama alışacam :) Arkadaşalarda tepki vermiş baksana:)))))
neyse biraz daha kastırıp yarın daha az yiyecem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…