- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
malesef gec kaldim listeyi paylasim sayfasina kopyalamamiz lazimdi beceremedik ve liste disi kaldik takim olarak ve bireyselde derecelerimiz vardi ama ceza var mi acaba bu isi bir bilen olmali ya burcucum elimizden geleni yaptik da keske paylasim alaninda birinden yardim isteseymisiz
Kızlar karar defteri yenilendi mutlaka okuyalım :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-11.html#post26648079
Yarın kilo bildirim günümüz malum, listemizi paylaşıyorum. Şuan kim var kim yok takip edemedim o yüzden herkesin adını yazacağım. yeni üyelerden kilo bildirmeyen listeden çıkacak takıma da devam etmeyecek şimdiden belirteyim. Ayrıca kilo bildirip çıkmak yok, herkes kilo hesabını da yapsın. Ben zaten yanış olursa düzeltirim sıkıntı değil
Kilo hesabı örnek:
A) Kilo verenler için
örnek ( 70/ 69 / 1 / 1,43 % )
(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100
1 / 70 x 100 = 1,43
B) Kilo alanlar için
örnek ( 70 / 71 / -1 / -1,43 % )
(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100
-1 / 70 x 100 = -1,43
***6. TAKIM 276. ETAP***
fatos0808 ( 112,5 / / / % )
Ecz.imis ( 69 / / / % )
aydogdugul ( 134 / / / % )
dinmeyen ( 58,3 / / / % )
kadis ( 82.8 / / / % )
bayanturuncu ( 58,8 / / / % )
llcigdemll ( 77,4 / / / % )
bsrmhmmt ( 71 / / / % )
b_burcu ( 69 / / / % )
ayyildizim ( 67,4 / / / % ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef:56
6. TAKIM ORTALAMASI : %
Notamuk58 - 23 eylülden beri uğramıyor
Hesaplama vb konuları detaylı bir şekilde anlatacağım. Elbette mecburiyetten mesaj yazıp çıktığınız zamanlar olacaktır. Ama herkesin kilosunu bildirirken hesaplayarak yazmasını istiyorum artık. Sonuçta hepimizin acil işleri oluyor, olacak da. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar iyi olur.
...........................................................
Herkes bir şeyler yazmış, ne yazık ki tek tek alıntı yapamayacağım. Bu mesajım tüm üyelere:
Takım aktif değil diyorsunuz, evet haklısınız aktif değil... Hemen hemen herkesin ya işi var, ya nete giremiyor...vb.vb. Ama çok çok kızdığım bir konu var. Takıma kaptan yardımcısı seçelim dedim, çoğu kişi cevap bile yazmadı. kadis'i yardımcı yaptık. Çünkü ondan başka fikir beyan eden bile olmadı. Kaptan seçelim diyorum, sanki ben o mesajı yazmamışım gibi, sayfaya giren menü paylaşıp çıkıyor ya da ay ben olamam diyor kaçıyor. Bazısı alıntı dahi yapmadan kimseye de yorum yazmadan formalite icabı 3-5 ard arda mesajı sıralıyor ve gidiyor. Ohh ne güzel... Burada bas bas bağırdım, arkadaşlar kilo bildirip çıkmayın, kuralları siz de bilin, ben olmazsam listeyi paylaşmakta sorun yaşanır..vb.vb Kim duydu, kim gördü ya da kaç kişi önemsedi. Sonra nete bir giriyorum, kaptan olan var mı demişim, takım çok sessiz mesajı yazılmış...
Arkadaşlar takımdan ayrılmak isteyen tabi ki ayrılabilir, kimseyi zorla tutmuyoruz. Ama el insaf, biriniz de taşın altına elinizi atın. Takımların bir çoğunda benzer sıkıntılar yaşanıyor, kaptan sıkıntısı, liste hazırlama sorunları..vb. Tabi ki seçim sizin, ayrılmak isteyen için kilosu bildirilirken yanına "x takıma transfer oldu" yazılıyor, sonraki hafta o takımda devam ediyor. Hak kaybı filan da olmuyor merak etmeyin. Bireysel düşünene de engel olamam.
Birden bire herkes kayboldu, günde 1 kişi uğrar oldu... Kızlar bu cumaya kadar takıma kaptan seçmemiz lazım. Ciddiyim artık gerçekten nete zor giriyorum. Biliyorsunuz kilo bildiriminde bulunmayan takım kapanıyor.
fatos0808---olamam dedi
Ecz.imis ?
dinmeyen ?
kadis ?
bayanturuncu ?
llcigdemll ?
bsrmhmmt ?
b_burcu ?
ayyildizim ?
pamuk58 ?
beyaz16 ?
farketmemişim kızlar özür dilerim2 haftadır ya listeyi yetiştiremiyorum ya da hata yapıyorum... kusura bakmayın, telafi edeceğim
Kızlar 2 haftadır zar zor yetiştiriyorum takım listelerini, gerçekten yoğunum ve takımla da ilgilenemiyorum. Cuma gününe kadar takıma yeni bir kaptan belirlersek çok iyi olacak. Son 2 haftada takımın listelerini de yanlış hazırlamışım... Bu hafta takıma yeni üyeler de katıldı, üye sıkıntımız da yok... Hadi bakalım kaptan olmak isteyen ya da önerisi olan cevap yazsın
Haftaya kilo bildirimi yapılırken bu hafta listelerde yer alamadığımız için herkesin kilosu 2ye bölünerek yazılacak bilginize...
Haftaya kilo bildirimi yapılırken bu hafta listelerde yer alamadığımız için herkesin kilosu 2ye bölünerek yazılacak bilginize...
kaptanım liste hazırlayamamışız bir türlü çok üzüldüm :S haftaya ceremesini çekeceğiz mecbur :Sbugün suzanın neti yoktu benim net geldi gitti son dakika yazıp çıktım hatta geldi mi yazdığım gelmedi mi bilmiyordum bile ama gelmiş Allahtan. bugün netle ilgili herkesin bir problemi varmış genel bir sorun yaşanmış sanırım :S liste işinde yardımcı olmak istiyorum. kaptanlık için eğer istersen aday olabilirim. listeyi de hazırlar sunarım her hafta düzenli bir şekilde. bir tek 2 kasımda ve 19 ekimde sıkıntım olur çünkü o tarihlerde sunum yapacağım okulda konferansım var onun dışında her cuma en geç 3.5 4 gibi listeyi hazır haliyle veririm. tabi kabul edersen.
2 ye bölünerek derken.. yüzde kısmı mı ikiye bölünecek?
bugün elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama yeterli olmadı, yeni gelenlerin puanının hesaplanması ve bilgilerini tutmadığım için pekte yararlı olmadı. büşraya yardımcı olabilirim.
tamam canım sen de kaptan yardımcısı ol o zaman, ama yine de her ihtimale karşı 1 yardımcı daha olsun. ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?