Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bildirim yapıcam ama saçmaladı benm tartım :S aç karnına 70.1 çıktım tok karnına öğlen 69.6 çıktım şimdi 4 kere tartıldım 69.4 çıkttım anlamadım olayı :)

suzanın neti yok onun yerrinede bildirim yapıyorum oda 69.5 çıktı bugün çok şükür :)

benim hesaplamam :
69.6/69.4/0.2/0.28 ayy ben hesaplamayı unutmuşum özür dilerim kaptanım doğrumu bilmiyorum

***6. TAKIM 277. ETAP***

fatos0808 ( 112 /111 / 1/ 0.89% )
Ecz.imis ( 68.5 / 69.2 / -0.7 / -1.02%)
aydogdugul ( 134 / / / % )
dinmeyen ( 58.1 /57.1 /1 /1.72% )
kadis ( 82.8 /80.6 /2.2 / 2.66% )
bayanturuncu ( 58.8 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
llcigdemll ( 77.1 / / / % )
bsrmhmmt ( 69.6 /69.4/0.2 /0.28 % )
b_burcu ( 69 / 67.8 /1.2 /1.74% )
ayyildizim ( 66.3/65.8/ 0.5/0.75% )
doksanaltmisdoksan( /64.1/ /%) yeni üye
firuze-1524(73/72.6/0.4/0.55%) yeni üye(beyaz16)

ben bildirim yaptım tubis ama hesaplamayı bilmiyorum,siz yaparsınız şimdilik sonra öğrenirim bende.

malesef gec kaldim listeyi paylasim sayfasina kopyalamamiz lazimdi beceremedik ve liste disi kaldik takim olarak ve bireyselde derecelerimiz vardi ama ceza var mi acaba bu isi bir bilen olmali ya burcucum elimizden geleni yaptik da keske paylasim alaninda birinden yardim isteseymisiz

canım bence bu konuda daha çok bilgi sahibi olmalıyız.. aydogdugul geldiği zaman bu konuyu takımca konuşalım.. eğer kaptanlık için gönüllü olursan ben de yardımcı olmaya hazırım.. en azından o zaman bildirimleri yapmayı becerebiliriz:) şimdi okudum karar defterini.. umarım takımı kapatma gibi bir ceza olmaz:2:

farketmemişim kızlar özür dilerim 2 haftadır ya listeyi yetiştiremiyorum ya da hata yapıyorum... kusura bakmayın, telafi edeceğim

Takım sayfası boyunca anlattıklarımdan, konuştuklarımdan derleme yaptım sizlere...
1. Kaptan olmak isteyen kişi olursa kaptanlığı bırakmak istiyorum. Çünkü "yetişemiyorum".
2. Kaptan olmak isteyen yoksa "kaptan yardımcısı" olmak isteyen ve "liste hazırlama konusunda yardımcı olacak" kişi bulmamız gerekiyor.
3. Takımdaki herkes kilosunu bildirirken hesabını da yapmalı.
4. "Karar defteri" ve "takım kurallarını" sürekli paylaşıyorum ama okuyan yok. Cuma paylaşımı yapılacağı zaman takımda listeyi hazırlayacak kişi olmadığı zaman başta "kaptan yardımcısı" sonrasında "kardeş takım" o da olmazsa "nöbetçi kardeş takım"dan yardım isteniyor.

vee son söz gerçekten hepinizden özür dilerim, elimde olmayan nedenlerden dolayı nete giremedim, listeyi de hazırlayamadım. Böyle olmasını istemezdim ama yukarıda bahsettiğim konular çözülmedikten sonra takım listesi de paylaşamayız, takım da kapanır!!!

Haftaya kilo bildirimi yapılırken bu hafta listelerde yer alamadığımız için herkesin kilosu 2ye bölünerek yazılacak bilginize...

Haftaya kilo bildirimi yapılırken bu hafta listelerde yer alamadığımız için herkesin kilosu 2ye bölünerek yazılacak bilginize...

kaptanım liste hazırlayamamışız bir türlü çok üzüldüm :S haftaya ceremesini çekeceğiz mecbur :S bugün suzanın neti yoktu benim net geldi gitti son dakika yazıp çıktım hatta geldi mi yazdığım gelmedi mi bilmiyordum bile ama gelmiş Allahtan. bugün netle ilgili herkesin bir problemi varmış genel bir sorun yaşanmış sanırım :S liste işinde yardımcı olmak istiyorum. kaptanlık için eğer istersen aday olabilirim. listeyi de hazırlar sunarım her hafta düzenli bir şekilde. bir tek 2 kasımda ve 19 ekimde sıkıntım olur çünkü o tarihlerde sunum yapacağım okulda konferansım var onun dışında her cuma en geç 3.5 4 gibi listeyi hazır haliyle veririm. tabi kabul edersen.

bsrmhmmt "kaptan" olmak istiyorsan ben seve seve kabul ederim. Takımdaki arkadaşların da fikrini alalım. Başka bir aday varsa ya da eklemek istedikleri biri varsa onu da dahil edelim Ama sadece kaptan yetmez, mutlaka liste hazırlamayı yapacak yardımcı da şart hatta 2 yardımcı da olabilir.

Kızlar herkes fikrini yazsın!!!

bugün elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama yeterli olmadı, yeni gelenlerin puanının hesaplanması ve bilgilerini tutmadığım için pekte yararlı olmadı. büşraya yardımcı olabilirim.

tamam canım sen de kaptan yardımcısı ol o zaman, ama yine de her ihtimale karşı 1 yardımcı daha olsun. ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi

tamam canım sen de kaptan yardımcısı ol o zaman, ama yine de her ihtimale karşı 1 yardımcı daha olsun. ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi

takımın son halinin listesini bilgisini tekrar verirseniz en azından bundan sonrasında kim geliyor, kim gidiyor, kim izinli. onların düzenli bilgisi olsun.. haftaya son gün kıvramayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…