*** 9. Takım 268. Etap Sonuçları ***
Doksanaltmısdoksan(63,9) İzinli
268.etap dahil 10 etap geçmiş olacağından, haftaya kilo bildiriminde kilo farkını 10a böleceğiz bilin olsun
Takımın kurallarını yeniden revize ediyorum. Ama temel kural her takımda olduğu gibi bol paylaşımda bulunmak. Menülerimizi mutlaka yazıyoruz, yaptığımız sporu paylaşıyoruz. Haftalık 15 mesajın altına düşmemek gerekiyor. Zaten kural listesini yenileyince paylaşacağım...
bugün elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama yeterli olmadı, yeni gelenlerin puanının hesaplanması ve bilgilerini tutmadığım için pekte yararlı olmadı. büşraya yardımcı olabilirim.
tamam canım sen de kaptan yardımcısı ol o zaman, ama yine de her ihtimale karşı 1 yardımcı daha olsun. ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi
azcıkta ben çekimmmm miiiiiii
bağlıcam seni evesen böyle gezerken kilo alıyon haberin yoooooooooooooookkk
kızlar bildirim yapıcam ama saçmaladı benm tartım :S aç karnına 70.1 çıktım tok karnına öğlen 69.6 çıktım şimdi 4 kere tartıldım 69.4 çıkttım anlamadım olayı :)
suzanın neti yok onun yerrinede bildirim yapıyorum oda 69.5 çıktı bugün çok şükür :)
benim hesaplamam :
69.6/69.4/0.2/0.28 ayy ben hesaplamayı unutmuşumözür dilerim kaptanım doğrumu bilmiyorum
Çek anacım çekk. Bir de sen çek.Hatta dur ben de çekim biraz daha.
Doğrudur, bir orası bir burası derken arada gereksiz kaçamaklar artıyor.Ama bağlayabilirsen bağla kuzucm. Ben beceremedim kendimi bağlamayı.
Tartın hakikaten bi'acayip tartı olmuş.Bu arada suzan kim?
bu arada tartıda 75i gördüm
Bir de bir önerim olacak. Bildirim işini ucu açık bırakmasak da belirli bir saat versek? Yani mesela saat 11 e kadar herkes bildirimini yapacak diye bir kural koysak takım içinde, böylece örn saat 2 de liste hala hazırlanmamışsa bunu farkeden herhangi bir üye kendi yapamıyorsa da kardeş takımımızdan yardım isteyebilir. Böylece kimse kimseye bırakmamış olur. O saat geldiğinde anlaşılırki o gün kaptan veya yardımcı müsait değil. Ve bir hal çaresine bakılır. Olmaz mı? :44:
bu işi yapabileceklerin burda olması lazım 2 yardımcı iyi fikir
dün malesef bir sürü eksiklikler oldu
bildirim için saat 11 son olsun bildiren bildirir bildirmeyen aynen yazılır artık
ve yeni üyeler ilk hafta olduklarını belirtsinler
birde şu durum var mesala 906090 kendisinin not düşmesi lazım şu etapta şu takımdan şu kilo ile ayrıldım diye
yeni üyelerin not düşmesi lazım
yoksa kimse takip edemez bu işi
geçmiş olsun
tekrarlamayız inşallah
bu işi yapabileceklerin burda olması lazım 2 yardımcı iyi fikir
dün malesef bir sürü eksiklikler oldu
bildirim için saat 11 son olsun bildiren bildirir bildirmeyen aynen yazılır artık
ve yeni üyeler ilk hafta olduklarını belirtsinler
birde şu durum var mesala 906090 kendisinin not düşmesi lazım şu etapta şu takımdan şu kilo ile ayrıldım diye
yeni üyelerin not düşmesi lazım
yoksa kimse takip edemez bu işi
geçmiş olsun
tekrarlamayız inşallah
suzan 70 79 kg aralığında olanlardan bi arkadaş yanlışlıkla onuda buraya yazmışım acelem vardı çünkübu arada cidden acayip tartımız. bugün ik çıktım 67 gösterdi çok sevindim dur dedim bi daha çıkayım bu sefer 69.9 gösterdi bir daha çıktım 69.4 gösterdi bende durayım artık çıkmayayım dedim
kesinlikle katılıyorum ve benim aklıma şöyle de birşey geldi.. cuma ne olacağı belli olmuyr.. yine cuma bildirim yaparız ama perşembeden de kilolarımızı yazalım ki en azından 1 hafta öncekine göre yeni bir kilo olsun elimizde. Cuma bildirim yapmayan kişinin kini perşembeden alırız. Ayrıca kuralları da yeniden gözden geçirelim kızlar. bir türlü toparlanamıyoruz ve benim de gerçekten hevesm kaçmaya başladıbide bu ay daha erken regl oldum
Evt, herkesin takipte olması lazım. Ve kendiyle ilgili bilgiyi hatırlatması lazım, haklısın. :112:
Bence sana yeni bir tartı ve ya tartına yeni bir pil lazım. Ne dersin?
Evt, perş den de ayrıca takım içi bildirim almak çok mantıklı. :13:
kesinlikle katılıyorum ve benim aklıma şöyle de birşey geldi.. cuma ne olacağı belli olmuyr.. yine cuma bildirim yaparız ama perşembeden de kilolarımızı yazalım ki en azından 1 hafta öncekine göre yeni bir kilo olsun elimizde. Cuma bildirim yapmayan kişinin kini perşembeden alırız. Ayrıca kuralları da yeniden gözden geçirelim kızlar. bir türlü toparlanamıyoruz ve benim de gerçekten hevesm kaçmaya başladıbide bu ay daha erken regl oldum
mesela firuze sanki bu ilk haftasıydı ve bildirim yapılmayacaktı diye aklımda kalmış
tüm bu belirsizlikler bu kişilerin bilgi vermemesi benim dikkatli takip etmemem işi zorlaştırdı
Takım kaptanı bsrmmhmt
Kaptan yardımcısı b_burcu ve Ecz.imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?