Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anamm! Bu hafta etap dışı kalmışız. Az önce okudum. Durun bizim burayı da okuyayım da sonra devamını yazayım. :112:

***6. TAKIM 278.ETAP***
fatos0808 ( 112 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
Ecz.imis ( 68.5 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
aydogdugul ( 134 ) geri dönmek üzere ayrıldı
dinmeyen ( 58.1 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
kadis ( 82.8 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
llcigdemll ( 77.1 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
bsrmhmmt ( 69.6 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
b_burcu ( 69 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
ayyildizim ( 66.3 / / / % ) kilosu 2ye bölündü
doksanaltmisdoksan( 63,9 / / / % ) 9.takımda 268.etapta izne ayrılan üye geri döndü, kilosu 11'e bölündü
firuze-1524( 74 / / / %) yeni üye hedef:55 kilosu 3'e bölündü

6. Takım Ortalaması: %

Not: firuze-1524 takıma ilk geldiğinde 74 kiloydu, 2 hafta deneme süresi olduğu için kilosu 2ye bölünecekti, bu hafta bildirim yapamadığımız için artık kilosu 3'e bölünecek

doksanaltmısdoksan ilk kilosu 63,9 ile başlayacak ve 10a bölünecekti ancak bildirimde bulunmadığımız için artık 11e bölünecek

tamam canım sen de kaptan yardımcısı ol o zaman, ama yine de her ihtimale karşı 1 yardımcı daha olsun. ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi

Kaptanım, beni de ikinci yardımcı olarak yazabilirsin o zaman. Benm yönetimde yer almak istemememin sebebi düzenli giremememdi. Yani her gün şu saatlerde nette olurum gibi bir şey söz konusu değil benm için. Ama bir yardımcı daha olduktan sonra elbet birbirimizi tamamlayabiliriz. :112: Ama sen bu giriş çıkışlarla yardımcı filan olamazsın derseniz de anlarım.
Bugüne gelirsek, hem bildirim yapamadığımız için hem de bu konuda yardımcı olamadığım için çok üzgünüm. Aslında çıkmadan önce, senin de günlerdir gelemediğini göz önünde bulundurarak, en azından listenin taslağını hazırlıyayım, o sırada bildirim yapmış olanları yazayım diye düşündüm. Hatta bildirimleri kopyaladım vs ama devam edemedim. Çünkü benm de takımda ikinci haftam ve bu iki haftanın da nasıl geçtiği malumunuz. Kimler bu hafta listede yer alacak, geçen hafta listede yer alanlar ne olacak bilemedim. Mesela dinmeyen adında bir arkadaşımız var, ama ben onu sadece bildirimden bildirime görüyorum. Haliyle listede yer alıp almayacağı konusunda şüpheye düştüm ve bu konunun bu hafta beni aştığına karar vererek pes ettim. Sonra da çıkmam gerekti zaten. :S Biliyorum, bahaneler bahaneler bahaneler oluyor her zaman. Ama paylaştığın son listeye göre daha güncel takip edebilirim inş bundan sonra gireni çıkanı. :112:
Ayrıca da özür dilemene gerek yok. Bunun sorumlusu hepimiziz.

Son düzenleme:
Bir de bir önerim olacak. Bildirim işini ucu açık bırakmasak da belirli bir saat versek? Yani mesela saat 11 e kadar herkes bildirimini yapacak diye bir kural koysak takım içinde, böylece örn saat 2 de liste hala hazırlanmamışsa bunu farkeden herhangi bir üye kendi yapamıyorsa da kardeş takımımızdan yardım isteyebilir. Böylece kimse kimseye bırakmamış olur. O saat geldiğinde anlaşılırki o gün kaptan veya yardımcı müsait değil. Ve bir hal çaresine bakılır. Olmaz mı? :44:

azcıkta ben çekimmmm miiiiiii

bağlıcam seni eve sen böyle gezerken kilo alıyon haberin yoooooooooooooookkk

Çek anacım çekk. Bir de sen çek. Hatta dur ben de çekim biraz daha.
Doğrudur, bir orası bir burası derken arada gereksiz kaçamaklar artıyor. Ama bağlayabilirsen bağla kuzucm. Ben beceremedim kendimi bağlamayı.

Tartın hakikaten bi'acayip tartı olmuş. Bu arada suzan kim?

bu işi yapabileceklerin burda olması lazım 2 yardımcı iyi fikir
dün malesef bir sürü eksiklikler oldu
bildirim için saat 11 son olsun bildiren bildirir bildirmeyen aynen yazılır artık
ve yeni üyeler ilk hafta olduklarını belirtsinler
birde şu durum var mesala 906090 kendisinin not düşmesi lazım şu etapta şu takımdan şu kilo ile ayrıldım diye
yeni üyelerin not düşmesi lazım
yoksa kimse takip edemez bu işi

geçmiş olsun
tekrarlamayız inşallah

mesela firuze sanki bu ilk haftasıydı ve bildirim yapılmayacaktı diye aklımda kalmış
tüm bu belirsizlikler bu kişilerin bilgi vermemesi benim dikkatli takip etmemem işi zorlaştırdı

suzan 70 79 kg aralığında olanlardan bi arkadaş yanlışlıkla onuda buraya yazmışım acelem vardı çünkü bu arada cidden acayip tartımız. bugün ik çıktım 67 gösterdi çok sevindim dur dedim bi daha çıkayım bu sefer 69.9 gösterdi bir daha çıktım 69.4 gösterdi bende durayım artık çıkmayayım dedim

bu arada tartıda 75i gördüm

tebrik ederim çiğdemcim :) çok güzel gidiyorsun sen ya :)

bu arada burcucum dün menü yazamamıştım tartı günü diyerekten dünkini bugün yazayım :)

sabah:
evden acele çıktım bişi yiyemedim

ara:
1 su şişesi dolusu yarım yağlı süt ile nesquik :)

öğlen:
5 tane yulaf kepekli peynirli ekmekçik ( krep ve aşağı yukarı 2 bozuk para büyüklüğünde oluyorlar bisküvi kadar bile değiller yani)
1 kk keçi peyniri

uzunca bir alışverişten sonra ( yaklaşık 4 5 saat)

akşam:
Erdener Abinin Tavuğu diye bişi yedim domates soslu ızgara tavuk yanında elma dilim patates ve özel bir sosu vardı patateslerimi de yedim maalesef ama azıcıktı ,

spor:
alışverişte yürümek duraksamalı olduğu için 1.5 saat saydım ( normalde en az 4 saat)
nivea bodyle 45 dakika

su:
ooo sormayın 2.5 litre :) benm için bir ilk :)

selam. benim baglantim cok yavas. mesalarin cogunu okuyamiyorum, zamanim da cok kisitli artik ancak bildirim yapabiliyorum. yeni kaptan secilecegini bile bugun gorebildim. hos bu sekilde ben yapamazdim. yeni arkadaslara basarilar dilerim.

kesinlikle katılıyorum ve benim aklıma şöyle de birşey geldi.. cuma ne olacağı belli olmuyr.. yine cuma bildirim yaparız ama perşembeden de kilolarımızı yazalım ki en azından 1 hafta öncekine göre yeni bir kilo olsun elimizde. Cuma bildirim yapmayan kişinin kini perşembeden alırız. Ayrıca kuralları da yeniden gözden geçirelim kızlar. bir türlü toparlanamıyoruz ve benim de gerçekten hevesm kaçmaya başladı bide bu ay daha erken regl oldum

Evt, herkesin takipte olması lazım. Ve kendiyle ilgili bilgiyi hatırlatması lazım, haklısın. :112:

Bence sana yeni bir tartı ve ya tartına yeni bir pil lazım. Ne dersin?

Evt, perş den de ayrıca takım içi bildirim almak çok mantıklı. :13:

evet evet evet bana yeni bir tartı lazım

ayy bende oldum olucam şiştim iyicene davul gibiyim çok sancım var ama regl olamadım bir türlü kekik çayı içeyim diyorum ama onada gübven edemedim ya dershanede birşey olursa diye off bu arada ben kaptanlık için aday oldum sanırım sende kaptan yardımcılığı için aday olmuşsun :) ama 2 yardımcı olması çok daha iyi olur biri olmazsa diğeri olur ve en azından şu şekilde perşembe günü planını destekliyorum perşembe bildirim yapıp çıkan ancak cuma bildirim yapanların cuma kilosunu alaım baze öyle anlar oluyorki perşembeden cumaya 600 700 gr. gidiyor.. :S ama cuma bildirim yapmayanların perşembe kilolarını kabul ederiz :)

mesela firuze sanki bu ilk haftasıydı ve bildirim yapılmayacaktı diye aklımda kalmış
tüm bu belirsizlikler bu kişilerin bilgi vermemesi benim dikkatli takip etmemem işi zorlaştırdı

yeni geldik kuralları tabiki tam bilmiyoruz,söylenmesi geekirse söyleriz tabiki,ama keşke dün sizde sormuş olsaydınız buralardaydım kendi adıma,cevap verirdim yani.neyse 3. bildirimimi yaptım dün.
kralları belirleyip düzenli bir şekilde açıklayın bizde ona göre davranalım

kızlar kım takım kaptanı kım yardımcı ? menulerın takıbı ve bırıncı olan kım? birinci olan o hafta neler yaptıgını paylasabılır mı?
bunlara acıklık getrelım?:26:

unutmadan dünkü menümü yazayım
sabah:bişey yok,12 ye kadara açtım,dr.a gittim tahliller için
öğle: domates,salatalık,2 dilim kepekli ekmek
akşam: 1 kase yayla çorbası,4-5 çiğ köfte yedim pufff
ara: 1 elma
gün boyu 3 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…