Takım kaptanı bsrmmhmt
Kaptan yardımcısı b_burcu ve Ecz.imiş
canım hayırlı olsun .aa oldummu ben kaptan :)
canım benim çok hoşuma gitti benim menülerime yaptın yorumlar gerçekten çok doğru, çok dengesiz besleniyorum bu hafta zaten hepten gitti,çocukların hastalıgından ne bulursam onu yemeye çalıştm 3 gündürde dışardan yiyorum. menü paylaşımına gelince akşamları oğlum okuldan geldikten sonraları hastaneye gittigimiz ve gece geç saate kadar kızı bekledigim için menü paylaşamadım ,mesela bugün yine doktordaydık eşim bogaz enfeksiyonu geçiriyor resmen kısır döngü gibi hepimzi gezdi bu hastalık. çok şükür el ayak agız hastalıgımız geçti ,ama kızımın kültür sonucu çıktı bugün ve idrar yolları enfeksiyonu geçiriyor dedi doktor ve 10 gün antibiyotik kullanıp 2 gün ara verip daha sonra tekrar tahlil istedi dirençli mikrop çıktı sonucunda çok üzüldüm acaba el ayak agız hastalıgından dolayımı diye bakacagızayyildizim 'ın menüsüyle devam ediyoruz..
[table="width: 600"]
[tr]
[td]27.09.2012[/td]
[td]Sabah:
1 yumurta haşlama
1 dilim kepek ekmek
Ögle :
1 fincana 2 yeşil çay
2 kepek ekmege beyaz peynirle tost
yarım domates
Ara:
biraz üzüm
Akşam:
1 köfte
4 kepçe pırasa yemegi :)
1 acı sivribiber
Ara:
10 adet üzüm
4 siyah erik
3 lt su[/td]
[td]Kaçamaksız ideal bir menü bence, tebrikler...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]28.09.2012[/td]
[td]Sabah:
Bir haşlanmış yumurta beyazı
2 dilim ekmek arasına beyaz peynir, bir dilim domates,
bir kücük yeşil biber koyarak tost yaptım.
1 fincan suya 2 yeşil çay içtim
Ara:
1 nektar
2 siyah erik
İkindi:
2 kepçe pırasa yemeği
2 kepek ekmek 1 acı sivribiber
Ara:
2 siyah erik
*2.5lt su tükettim şimdiye kadar geceye kadar 3.5 lt olur.
[/td]
[td]Akşam yemeğin ve sonrası olmasa da buraya kadar
gayet iyi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]29.09.2012[/td]
[td]Sabah:
Haşlama yumurtanın beyazı
biraz peynir
1 dilim ekmek
çay
İkindi:
Yayla çorbası
Akşam:
Karışık ızgara (kırmızı et)
acı ezme
ayran
Aralar:
Meyve tükettim
1 nektar
1 armut
*su miktarım 2 litreydi
[/td]
[td] Süper devam ediyorsun[/td]
[/tr]
[tr]
[td]30.09.2012[/td]
[td]Sabah:
Haşlama yumurtanın beyazı
biraz peynir
1 dilim ekmek
çay
ikindi:
2 kepçe tavuklu şehriyeli çorba
2 tahta kaşık makarna
cacık ve turp
Ara:
1 mandalina +1 armut
2 bardak çay + 1 biskrem
[/td]
[td] Akşam eklenmemiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]01.10.2012[/td]
[td]Menü yok.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]02.10.2012[/td]
[td]sabah:
yarım kaynamış yumurta
1 dilim ekmek
Ögle :
1 kase yayla çorbası
2 dilim ekmek
1 acıbiber
Ara:
2 siyah erik
10 adet üzüm
Akşam :
1 kase karnıbahar yemegi
2 dilim ekmek
1 yeşil acı biber
Ara:
2 siyah erik
1 nektari.
10 adet üzüm
su miktarı 2 lt.
[/td]
[td]Dikkatimi çekti önceki günlerde ekmek öğle ve akşam yoktu ama bugün de ekmekler var[/td]
[/tr]
[tr]
[td]03.10.2012[/td]
[td]Menü yok.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]04.10.2012[/td]
[td]
Sabah:
2 dilim kepek ekmek arasına beyaz peynirle tost
1 fincan yeşil çay
ara:
5 siyah erik
ikindi 1 nektari
Akşam:
Patlıcan yemeği
Ayran
salata
[/td]
[td]Akşamı yiyeceğim diye yazmışsın ama ben yemişsin gibi dikkate
aldım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]05.10.2012[/td]
[td]Menü yok.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Arkadaşımız bir hafta boyunca 0.5 kg vermiş.. Tebrik ediyorum.. Yavruların hasta biliyorum bu yüzden bildirimlerinde düzensizlik var ama ona rağmen birçok arkadaşımızdan çok daha iyi paylaşım yapıp kilo vererek haftayı kapatmışsın
canım hayırlı olsun .
canım benim çok hoşuma gitti benim menülerime yaptın yorumlar gerçekten çok doğru, çok dengesiz besleniyorum bu hafta zaten hepten gitti,çocukların hastalıgından ne bulursam onu yemeye çalıştm 3 gündürde dışardan yiyorum. menü paylaşımına gelince akşamları oğlum okuldan geldikten sonraları hastaneye gittigimiz ve gece geç saate kadar kızı bekledigim için menü paylaşamadım ,mesela bugün yine doktordaydık eşim bogaz enfeksiyonu geçiriyor resmen kısır döngü gibi hepimzi gezdi bu hastalık. çok şükür el ayak agız hastalıgımız geçti ,ama kızımın kültür sonucu çıktı bugün ve idrar yolları enfeksiyonu geçiriyor dedi doktor ve 10 gün antibiyotik kullanıp 2 gün ara verip daha sonra tekrar tahlil istedi dirençli mikrop çıktı sonucunda çok üzüldüm acaba el ayak agız hastalıgından dolayımı diye bakacagızoğlum şükür iyi okula gidiyor artık haftabaşından itiberan düzenli sporlarımda devam edecegim menü paylaşımı yapayım ben hemen. dışardaydım bakalım nasıl bir fırça yicem kaçamak çokkk cünkü
tebrik ederim kızlar :)
canım hayırlı olsun .
canım benim çok hoşuma gitti benim menülerime yaptın yorumlar gerçekten çok doğru, çok dengesiz besleniyorum bu hafta zaten hepten gitti,çocukların hastalıgından ne bulursam onu yemeye çalıştm 3 gündürde dışardan yiyorum. menü paylaşımına gelince akşamları oğlum okuldan geldikten sonraları hastaneye gittigimiz ve gece geç saate kadar kızı bekledigim için menü paylaşamadım ,mesela bugün yine doktordaydık eşim bogaz enfeksiyonu geçiriyor resmen kısır döngü gibi hepimzi gezdi bu hastalık. çok şükür el ayak agız hastalıgımız geçti ,ama kızımın kültür sonucu çıktı bugün ve idrar yolları enfeksiyonu geçiriyor dedi doktor ve 10 gün antibiyotik kullanıp 2 gün ara verip daha sonra tekrar tahlil istedi dirençli mikrop çıktı sonucunda çok üzüldüm acaba el ayak agız hastalıgından dolayımı diye bakacagızoğlum şükür iyi okula gidiyor artık haftabaşından itiberan düzenli sporlarımda devam edecegim menü paylaşımı yapayım ben hemen. dışardaydım bakalım nasıl bir fırça yicem kaçamak çokkk cünkü
ya bende tam cmrtsı pazar tatılımdı gezcktım grıp oldum yerımden kalkıp gozumu acamıorum:26:
teşekkür ederim canım sırayla geçiriyoruz bakalım allahım şifa versin:2: çok üzüldüm cnm ya gerçekten hepinizi dolaşıyor hastalık :26: en kısa zmanda inşallah hepiniz eski sağlığınıza kavuşursunuz.
aman allah korusun diyelim korkuyorumda duyumlarım senin dedigin yöndeteşekkürler canım :)
sağoıl canım :) bu arada çok çok geçmiş olsun :) bende küçükken geçirdim idrar yolu enfeksiyonu. ufaklığa bol bol su içir sürekli çişe çıkmasını sağla. yalnız çok dikkatli olsun bir kere yakalandı mı daha sonra tekrar ediyor hep. hastalığın sonu yok yani canım. kendini çok sıkı kollaması lazım :) ( diyene baqk 3.ye geçiriyorum hala akıllanmadım)
ya bende tam cmrtsı pazar tatılımdı gezcktım grıp oldum yerımden kalkıp gozumu acamıorum:26:
Takım kaptanı bsrmmhmt
Kaptan yardımcısı b_burcu ve Ecz.imiş
kızlar herkese merhaba.. kimse neden yok topicte? hafta sonu diyerekten mi böyle? tabi kocacıklarınız ailecikleriniz evde diye girmiyorsunuz demi... :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?