kızlar bir önerim var
paylaşımı kontrol etmek adına bir sonraki gün menümüzü yazdığımız gibi
önceki gün yazdığımız mesaj sayılarınıd ayazalım ve pazar günü toplıyalım 15 in altında olanlara spor cezası verelim
ne dersinizzzzzz
hoş geldin canım annene geçmiş olsun abine hayırlı olsun annen nasılş iymi neden ameliyat olducanlarımmm ben geldimo kadar çok işim wardı ki annem ameliyat oldu abimin nişanı wrdı sonunda bitti ohhhhhh sizi çok özledimmmm
biz kendimiz yazalaım mesala yarın ptesi mesaj sayım 3kesinlikle katılıyorum sayınca daha iyi olur bence birini görevlendirip gün boyunca yazılan mesajları sayalım
geçmiş olsuncanlarımmm ben geldimo kadar çok işim wardı ki annem ameliyat oldu abimin nişanı wrdı sonunda bitti ohhhhhh sizi çok özledimmmm
canlarımmm ben geldimo kadar çok işim wardı ki annem ameliyat oldu abimin nişanı wrdı sonunda bitti ohhhhhh sizi çok özledimmmm
hoş geldin canım annene geçmiş olsun abine hayırlı olsun annen nasılş iymi neden ameliyat oldu
geçmiş olsun
sen izinde miydin
cok geçmiş olsun canm annene, abine de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :))
aa oldummu ben kaptan :)
Arkadaşlar malum takımımızda değişiklikler oldu.. Ben yine cuma günü bir karmaşa yaşamayalım ve bu hafta doğru dürüst bildiirim yapalım istiyorum. Sonuç olarak birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Takımın kurallarını öncelikle hatırlatayım istedim:
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post25505232 (CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
8.Kaptan olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
Ayrıca kurallarımızın üzerinden de mutlaka geçmeliyiz ve ceza sistemi uygulamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü menüsünü yazan çıkıyor, bildirimini yapan çıkıyor, kimisi giremicem diyerek gidiyor gelmiyor.... vs. Takımda kaç kişiyiz, kimler yeni, hedef kiloları kaç , ne zaman aramıza katıldılar, ne yapıp ne ediyorlar bir fikrimiz bile yok... Bunlar takip edilmediği için bu durumda olduğumuzu da düşünüyorum.
1. madde için bence perşembe günü de bildirim yapalım, ama cuma günü yaptığımız bildirim geçerli olsun. Bu sadece cuma bildirim yapmayanları bekleyerek geç kalmayı engellemek için bir öneri. Ayrıca cuma günü kaptanın kiloları 16.30 da paylaşması gerektiği için bizler bildirimlerimizi en geç 15.00 e kadar yapmalıyız şeklinde bir kural getirilebilir. Sizlerin fikirleri neler?
2.madde takıma katıldığımdan beri hiç takibinin yapılmadığı bir madde. Bunun için mutlaka görevli seçmemiz şart diye düşünüyorum. Bu konu da sizler neler düşünüyorsunuz?
3.madde menülerin takibi, bunu yapıyorum ama düzenleyip paylaşmakta zorluk yaşadım 3 kişinin kini paylaştım ama 1 kişi bununla ilgili yorum yaptı. Şevk kaybına neden oldu. Bu yüzden bence yine takibi yapayım ama en iyi kilo veren ile en kötü kilo veren kişinin menüsünü paylaşayım her hafta sonunda. Her gün menü paylaşımlarına yorumlarımızı eklemeye devam edelim. Ayrıca kaçamaklar için ceza uygulayalım. Mesela bir hafta da üç kez tatlı kaçamağı yapan kişiye bir hafta tatlı yememe cezası, hamur işi yiyenlere 40 dk fazladan yürüyüş cezası şeklinde olabilir. Sizce nasıl olur?
4.madde ben de dahil olmak üzere çoğumuz bunu ihmal ediyoruz. Yine bir ceza uygulanabilir..
Geri kalan maddeler için herhangi bir yorumum olmayacak ki zaten bence oldukça açık. Ceza kavramı ilk başta sinir bozucu gelebilir ama bunun bizi biraz daha yola getirip düzene sokacağını düşünüyorum ve zamanla ona hiç gerek kalmayacaktır. Tek ricam arkadaşlar, bu mesajı okuyup geçmeyin ya da sadece beğenip geçmeyin. Fikirlerinizi belirtin ki takımımızı kurtaralım.. Çok vasat durumdayız...
1.madde perşembeden bildirim uygun bence
2.madde için önerimi sabah yazmıştım
günlük herkez mesaj sayısını yazsın pazar günüde toplu halde yazsın
3. madde
benim menüme yorum yapmadın çok uğraşmışsın belli
iyi ve kötünün menüsünü paylaşabiliriz
cezalar olabilir ama kim ne kadar uyar bilemem
4.madde spor paylaşılmalı
takip etmek isteyen biri edebilir
yapmayana 50 mekik gibi bir ceza verilebilir
biz kendimiz yazalaım mesala yarın ptesi mesaj sayım 3
pazar günüde toplam mesaj sayım 17 diye mesaj atalım
böylelikle belirli bir paylaşımda bulunulmuş olur
ne dersiniz
geçmiş olsun
sen izinde miydin
çok teşekkür ederim tatlım annem çok ii çok şükür safra kesesini aldılar kapalı ameliyattı şimdi gayet ii nişanımız da çok güzeldi bu hafta çok doluydu girecek zamanm olmadı laptopta mahvolmştu zatn(( öyle işte artk rahatm inşallah diyete devam hep birlikte canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?