Günün özeti,
rainandthesun yine yok.
çiğdem ve ayyildizim siz de hiç gelmediniz bugün. :44:
berenvildan ve bur50 toplam mesaj sayınızı bildirmediğinizden günün devamında gelmeyi düşündüğünüzü ancak gelemediğinizi, mesaj sayınızın da bu sebepten düşük olduğunu çıkartmak istiyorum.
günaydın kızlar
evet aslında nete girdim mesaj yazdım gönderirken kesildi gerçek söylüyorum nasıl oluyo bende anlamadım sonra dışarı çıktık o yüzden giremedim nete
akşam menüm
yarım tabak yumurtalı ıspanak
biraz kırmızı biber közleme konservesi
1 dilim ekmek
bi arkadaşta bizim takım beğenmemiş
NOLAMAZZZZ
bu işaretler güzel yaaa biraz yerinde olmasadfa yollamayı seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzz
oncelikle basin sagolsun canimcanım özür diliyorum öğlen anneme gittim ve pazara çıktım. anneannem yeni vefat ettiği için dedem için yemek yaptım ve beraber yedik. söylemesi ayıp balık yaptım ve boğazıma kılçık battı. bütün gece onu çıkarmakla uğraştım. çıkardımda ama boğazım biraz acıyo bira z zorlamışım galiba. kızımda biraz rahatsız 2 gündür okula göndermedim. yani biraz yoğundum işte...
günaydın kızlar
evet aslında nete girdim mesaj yazdım gönderirken kesildi gerçek söylüyorum nasıl oluyo bende anlamadım sonra dışarı çıktık o yüzden giremedim nete
akşam menüm
1 dilim ekmek
NOLAMAZZZZ
bu işaretler güzel yaaa biraz yerinde olmasadfa yollamayı seviyorum öpüldünüzzzzzzzzzzz
valla bende üzüldüm arkadaşlar yaa biraz daha bol giriş yapalım bari baksanıza beğenmiyolar bizi.oncelikle basin sagolsun canim
kizin icinde gecmis olsun umarim onemli birsey degildir opuyorum fistigi
teşekkür ederim canım allah razı olsunfıstığımın da nazlı günü yemek yediremiyorum işte.
evet ya bende uzuldum hatun bizi begenmedi diye
bende bayılıyorum o işaretlere canım yyaaa akşam menün güzelmiş bence tabi yumurtayı çook severim ıspanaklısı nasıl yapılıyo yemek gibi yapılıp yumurta mı kırıyosun?:26:
Günaydın bayanlaarr.Kimse girmemişse:18: diyerek geldim. Sizleri görmek çok güzel. Nasılsınız bugün?
Benim yurttaki ilk günüm olacak. Sabah kahvaltı saatini kaçırdım. (Aslında 8 den beri uynanıp uyanıp uyuyorum ama kahvaltıya kalkmayı beceremedim işte) Az önce yurtta ne değişiklikler var, tartı ne durumda diye aşağı spor salonuna inmiştim. Tartı benim tartımla aynı tartıyor, o konuda sıkıntım olmayacak inş. Vee bir de ne göreyim. Spor salonuna yeni aletler monte etmişler. Yani yürüyüş bandı, bisiklet vs vardı zaten de bir de şu parklardaki istasyonlardan monte etmişler. 7-8 tane istasyon. O kadar sevindim, o kadr hoşuma gitti ki fotoğrafını çekip buraya koymak istedim. Tabii ki uğraşamadım. Amaa 17 dk sporumu da yaptım çıktım.
canım özür diliyorum öğlen anneme gittim ve pazara çıktım. anneannem yeni vefat ettiği için dedem için yemek yaptım ve beraber yedik. söylemesi ayıp balık yaptım ve boğazıma kılçık battı. bütün gece onu çıkarmakla uğraştım. çıkardımda ama boğazım biraz acıyo bira z zorlamışım galiba. kızımda biraz rahatsız 2 gündür okula göndermedim. yani biraz yoğundum işte...
bu arada günaydın arkadaşlaaaaar ama kimsecikler yok ben biraz erkenciyim sanırımuyanın bakalım hadi kızlar hep beraber kahvaltı yapalım.
bu arada dünkü menüm:
sabah:
1 salatalık
1 domates
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak yeşil çay
ara:
1 mandalina
öğle:
4-5 adat balık (barbun muş ilk defa yedim)
bol yeşil salata
ara:
1 elma
akşam:
1 dilim ekmek (mecburen balık kılçığı battı boğazıma çıksın diye)
tek şekerli 1 bardak siyah çay (akşam hiç olmadı ama kılçık derdiyle yemek düşünemedim acıdı yaaaa)
günaydın kızlar
akşam menüm
1 dilim ekmek
NOLAMAZZZZ
evet ya bende uzuldum hatun bizi begenmedi diye
gunaydin arkadaslar dilerim rejimden cikmadan iyi bir hafta sonu geciririz
kizlar ben daha kahvalti yapmadim hafta sonu evdekiler 12-13 den once uyanmaz da.
bir sorum olacakti kizceler
verilen kilo yagmi sumu oldugunu nasil test yaptiririz
yadabu testler nerde var
hani makinaya cikiyonda rapor gibi verilyorlar ya
diyetisyenleremi gitmek lazim yoksa bazi guzellik salonlarinda da varmidir bu zayiflamayla ugrasan
ben cok istiyorum her hafta yagdan giden miktari
bilgisi olan varmi
valla bende üzüldüm arkadaşlar yaa biraz daha bol giriş yapalım bari baksanıza beğenmiyolar bizi.
dünü 8 mesajla kaptmışım yazmayı unuttum :))
Günaydın herkesee ben de yenilerdeni ama bi şikayetim yok:
şimdi kahvaltı yaptm:
2 dilim kepek ekmek
biraz beyaz ve tel peynir valla az az :)
2 zeytin
bi haşlanmış yumurta :)
dün gece uyumadan 2 dilim elma 2 dilim armut yemiştim bi de :)
nasıl bizi beğenmezmiş
ona inat 1. takım olalımda görsün
tamammı kızlarrr
bu arada kahvaltım
2 kk peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal reçel
1 haşlanmış patates
Ay internetim çokk yavaş. Zıvanadan çıkardı beni deminden beri.Bir önceki mesajım 11.32 de yazılmış, mesaj yazılmış haliyle benim önüme 37 geçe geldi. Tabii sayfa hemen tamamlanmadı. Epeey bir bekledikten sonra mesajları beğenmeme izin verdi sağolsun. Ama alıntı yapabilmem için daha da çookk beklememi emretti İnternet efendi.
Başın sağolsun cnm.
Ve geçmiş olsun. Kızına da sana da.
Ne kadar katı bir menü.Yani dayanabildiğin için seni tebrik etmekle birlikte ne diyeceğim konusunda kararsızım.
Ay evt oldu öyle bir şey.
Ay ben de çok sinir oldum.Kendi tercihidir tabii, bir şey deme hakkına sahip değiliz ama neyse, düşüncelerim bana kalsın şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?