Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek.
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek.
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.

Listeyi yeniden güncelledim. :112: Fatosu ekledim ve tadlisi de çıkarttım. Malum cumadan beri görünmüyor.

merhaba kızlar sizi takip edememenin verdiği sıkıntıyla menümü paylaşıyorum

sahursuz tutulan bir oruç sonrası
ezan okunuş saati40 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi ve daha sonra 2 kepek ekmek arası beyaz peynirli tost içine 1 dilim domateste koymuştum afiyetle yenildi yanında roka+tere+maydanoz salatası ile
1 kupa 9 lu hayat çayı daha içildi.
AKŞAM: 2 saat sonrası 1 haşlanmış derisiz baget ve 1 yk pirinç pilavı
, daha sonra yarım saat yürüyüş 100 kalori harcadım . ve 100 mekik, sabahda 50 mekik çekmiştim.yatmadan 100 daha çekeceğim
en son 1 su bardağı yoğurt yedim. yarın yine oruçluyum yani hedefimi yakalar mıyım bilmiyorum ama şuan iyi gidiyor ,en azından metabolizmam çalışıyor.

Son düzenleme:
Ben de tam ayyildizim nerde, günlerdir yok yine ortada diyordum.
Diyetinin ve gördüğüm kadarıyla sporunun güzel gitmesine sevindim.
Ama bizi çok ihmal ediyorsun ayyildizim. Artık sana mızraklar da kafi gelmiyor. Napcez??

Son düzenleme:
canım kansızlığı pekmezle veya kırmızı üzümle halledebilirsin ama saç dökülmesi mevsimsel şu mevsim dönüşlerinde normalmiş saç dökülmesi
Vay öğlen menüsü de çok iyiyimişşş Valla kimse yok kii bana söyle istersen Bana da su içirennn çikolata asak diyenn yokkk...
ah beeebbeeğeeeeem gelicem az kaldı bi sabahları gelebiliyorum şimdilik mecburiyetten ama az kaldı gelicem canım. bak o zaman nasıl su içiricem sizeee
helaaaal süpersin valla herşeye hayır diyebilirim de kolaya gelince çok zorlanıyorum. evde 3 şişe kola var onların korksna buzdolabına gitmiyorum valla
ayy canım yapma korktma beni. canım çıktı 2 gündür. bugün normale dönüyorum. ama 67.200 ü gördüm.enazından vericem dediğimi verdim. geri alır mıyım dersin?

allah kabul etsin canım. şu 9'lu hayat çayı nasıl oluyo bi yazsana ve faydası ne? tahmin ettiğim çay mı acep?

günaydın kızçelerim. bgün nasıl keyifler.dünkü menü
10 bardak su
3 yeşil elma
1 kaşık erişte(dayanamadım)
30 dakika micheal'le spor
150 mekik
kızçelerim karnım nasıl acıyo et kesmiş zor kıpırdıyom valla ohhhh gitsin yağcıklar istediği kadar acısın ağrısın. ben taktım kafaya gidecek bu kilolar. bndan sonra hergün micheal'le spor yapacağım inşallah.

günaydınn kızz mesajı görünce kızıldereliler geldi aklıma kazanın içinde kaynatıyolar ya hahaha hiç gülesim yoktu

tabiki beniekleyecenn bide beni çıkarsaydınnn küserimm kızz ben bu takımın demirbaşıyım 102 kiloda iydirr inecem inşallah

maşallah ne güzel spor yapmışın canım

Öncelikle günaydınlarrrr bayanlarrr...

Ya baya güzel bi fikir aslında ama kimse düzenli girmeyince olmuyor işteee

Evett ben sormuştum, evet cevabın için sağoll, ya bence de hiç bi şey yeesem en güzeli ama birden kesemediğimden daha az zararlı şeyler yiyim dedim

Ya o kendimizi fit hissetme duygumuz var ya, hem bize dünyaları bağışlayan hem de aslında bize zarar veren o duygu. Ben de geçen sene diyeti o noktada bırakmıştım da.
Ayyy evet yaa çok sakıncalı bi his o, ama ben o kiloda kalmamışım görüldüğü üzere yoksa cidden iyiymiş 60

Ah azaltıyorum azaltıyorummm :18:

ah beeebbeeğeeeeem gelicem az kaldı bi sabahları gelebiliyorum şimdilik mecburiyetten ama az kaldı gelicem canım. bak o zaman nasıl su içiricem sizeee

Sabırsızlıkla bekliyorummmm

az kaldı canım geliyorum. en geç pazar ya da pazartesi burdayım inşallah

bur50 senin boy kaçtı yaaa??? bi de ne diye hitap etmemi istersinn?? , bana kelebeğim hiltonum a alıştılar ama sana bur50 diyemiyom daha sevimli bi şey bulalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…