canım kansızlığı pekmezle veya kırmızı üzümle halledebilirsin ama saç dökülmesi mevsimsel şu mevsim dönüşlerinde normalmiş saç dökülmesigünaydın fıstıklar
nasılsınız
dün giremedim biyere gittik de geç saat geldik kusura bakmayın
ama sizi özlemişim
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 ceviz içi
ısırgan çayı
kızlar bende demir eksikliği var ferritin düşük çıktı sizdede olan varmı neler yapıyorsunuz düzelmesi için
son zamanlarda saçlarım falanda daha fazla dökülmeye başladı
ah beeebbeeğeeeeem gelicem az kaldı bi sabahları gelebiliyorum şimdilik mecburiyetten ama az kaldı gelicem canım. bak o zaman nasıl su içiricem sizeeeVay öğlen menüsü de çok iyiyimişşşValla kimse yok kii bana söyle istersen Bana da su içirennn çikolata asak diyenn yokkk...
helaaaal süpersin valla herşeye hayır diyebilirim de kolaya gelince çok zorlanıyorum. evde 3 şişe kola var onların korksna buzdolabına gitmiyorum vallaVe bugünkü menüm kızlar;
Sabah: 200 ml süt
Öğle: 1 kase şehriye çorbası + Avuç içi kadar(belki biraz daha büyük) kordon blue mu ne diyorlar ya, sanırım ondandı. Çok itinalı bir yemek değildi.
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
Serçe parmağım uzunluğunda ama daha ince 5 hamsi kızartma
Fazlaca salata
Su: 2,2 lt olacak inş. :112:
Spor: 40 dk yürüyüş.
Akşama kola da vardı menüde ama ben içmedim.
Öğleden sonra eczanede yine aşure ikram ettiler, 'Hayır' dedim.Üstelik sonrasında bir de baklava koydular. Ama been yine 'Hayır' dedim.
Evt, benim için zorlayıcı bir gündü.
Şimdi de yeşilçayımla bilg başındayım işte. Daha da bir şey yemem bugün.
ayy canım yapma korktma beni. canım çıktı 2 gündür. bugün normale dönüyorum. ama 67.200 ü gördüm.enazından vericem dediğimi verdim. geri alır mıyım dersin?İyi ol seen. Hep iyi ool sen.
Evt cnm haftalık. :112: Yani dedik ki haftalık hedefler belirlersek kaçamak sayılarımızı azaltabiliriz.Her hafta haftalık hedefler belirleyelim, perşembe günleri bildirim yapıldıktan sonra duruma bakalım. :112: Hatta berilden takımın birincisi hedefine ulaşamayanlara gönlünce spor cezası versin diye süper bir fikir de çıktı. Ancak hala fikir aşamasında, çünkü kimse hakkında olumlu ve ya olumsuz bir yorum yapmadı. Seni de 102 kg olarak yazıyorum cnm bu hafta için.
Vaovv. Kuzum yine de aldıklarını toparlamakla kalmayıp üzerine bir de kilo vermişin.Keşke elma diyetiyle olmayaydı ya, sen bilirsin. :112: Umarım haftaya hepsini geri almazsın.
Ya o kendimizi fit hissetme duygumuz var ya, hem bize dünyaları bağışlayanhem de aslında bize zarar veren o duygu. Ben de geçen sene diyeti o noktada bırakmıştım da.
merhaba kızlar sizi takip edememenin verdiği sıkıntıyla menümü paylaşıyorum
sahursuz tutulan bir oruç sonrası
ezan okunuş saati40 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi ve daha sonra 2 kepek ekmek arası beyaz peynirli tost içine 1 dilim domateste koymuştum afiyetle yenildi yanında roka+tere+maydanoz salatası ile
1 kupa 9 lu hayat çayı daha içildi.
AKŞAM: 2 saat sonrası 1 haşlanmış derisiz baget ve 1 yk pirinç pilavı
, daha sonra yarım saat yürüyüş 100 kalori harcadım . ve 100 mekik, sabahda 50 mekik çekmiştim.yatmadan 100 daha çekeceğim
en son 1 su bardağı yoğurt yedim. yarın yine oruçluyum yani hedefimi yakalar mıyım bilmiyorum ama şuan iyi gidiyor ,en azından metabolizmam çalışıyor.
Ben de tam ayyildizim nerde, günlerdir yok yine ortada diyordum.
Diyetinin ve gördüğüm kadarıyla sporunun güzel gitmesine sevindim.
Ama bizi çok ihmal ediyorsun ayyildizim.Artık sana mızraklar da kafi gelmiyor. Napcez??
13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek.
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek.
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
Listeyi yeniden güncelledim. :112: Fatosu ekledim ve tadlisi de çıkarttım. Malum cumadan beri görünmüyor.
günaydın kızçelerim. bgün nasıl keyifler.dünkü menü
10 bardak su
3 yeşil elma
1 kaşık erişte(dayanamadım)
30 dakika micheal'le spor
150 mekik
kızçelerim karnım nasıl acıyo et kesmiş zor kıpırdıyom vallaohhhh gitsin yağcıklar istediği kadar acısın ağrısın. ben taktım kafaya gidecek bu kilolar. bndan sonra hergün micheal'le spor yapacağım inşallah.
kahvaltıda
bugday ekmeğine tost domates yedim
ve şakersiz çay içtim
Benim o konuda bir fikrim var aslında ama henüz uygulanabilirliği yok.Yani var da yok. Ya da bana öyle geliyor, bilmiyorum. Kendime fazla iş almak istemiyorum, Çünkü aralığın bitmesiyle birlikte izin isticem ve yaklaşık 1 ay gelemicem, belki dedaha fazla. :105: Hal böyle olunca sizden biri yapabilirim derse başlatabiliriz. :112: Farklı bir şey de değil aslında. Ben takıma ilk girdiğimde kaptanımız maibeyaz ın uyguladığı bir sistem. :112:
Şöyle ki; Herkesin başlangıç olarak 10 puanı oluyor. Sonrasında bu puanın üzerinden işlem yapılıyor. 2 hafta üstüste 0 ve altında kalan yarışmacı diskalifiye ediliyor.
Mesela haftalık spor süresini yakalayamayan kişi -1. (Bu noktada benim aklımdaki süre haftalık 3 saat. Ama uygulamaya geçilirken, konuşulur, anlaşılır. :112:)
Sonracığımaa, mesela o hafta kilo veremeyen kişi -1. vs vs. Her yönden bizi kuşatacak bir sistem işte. :112: Takım birincisine +1 falan diye geliştirilebilir.Ama bunları birinin not alması gerekiyor işte. :112:
Bir de ben mesaj sayısı kuralını bundan hariç tutma taraftarıyım. Çünkü en olmazsa olmazımız o bence. :112:
Siz de bir düşünün kızlar. Geliştirip uygulamaya koyalım bu fikri. :112:
Bu arada kelebekcim hiltonum, sanırım sen sormuştun di mi? Şu leblebi mevzusunu. :112: Bugün geçen seneki notlarımı karıştırırken gözüme çarptı. Ancak bu konuda çelişkili 2 bilgi kaydetmişim defterime.
Şöyle ki, değişim listelerinden 1 çay bardağı leblebi=1 dilim ekmek demişim. :112:
Ancak bir de kalori listelerinden 1 çay bardağı leblebi=108 cal demişim. :44:
Çelişkili diyorum çünkü 1 dilim ekmek ortalama 50-60 cal civarında.
Ama benim bu noktada asıl önemli gördüğüm mevzu şu, sen bunu akşam yemeğinden sonra yiyeceksin. Yani saat bilmem kaçta midene karbonhidrat sokacaksın.Bunun yerine 1 pors meyve yesen ve ya ne bileyim 1 bardak süt filan içsen. Sonra da zamanla işte kendi düzenine göre akşam 18.00 ve ya 19.00 dan sonra midene şekersiz çay ve su dışında bir şey sokmamaya alışsan?
Ayyy evet yaa çok sakıncalı bi his o, ama ben o kiloda kalmamışım görüldüğü üzere yoksa cidden iyiymiş 60Ya o kendimizi fit hissetme duygumuz var ya, hem bize dünyaları bağışlayanhem de aslında bize zarar veren o duygu. Ben de geçen sene diyeti o noktada bırakmıştım da.
Amaa siz yine de çayı şekersiz için. Çikolataya yaklaşmayın. Ve tabii ki bool boll su için.Günlük menünüzü gün sonunda yazarken içtiğiniz su miktarını da belirtin. :112:
Hakkaten ya, beril nerde acaba? :44: Bir sorun yoktur inş. :44:
Aslında çok değil akşam yemeğin. Brokoli haşlama eğer yağsızsa istersen bir tencere tüket sorun olmaz.Bence akşam menünde sorun olabilecek tek şey erişte. O da miktara bağımlı. :112:
Bir söz vardır, sağlıklı beslenme ile ilgili. Kahvaltıyı krallar gibi yapın der. Öğle yemeğini orta gelirli insanlar gibi, akşam yemeğini de fakirler gibi yiyin.Benim üzerimde birebir işe yarayan bir durum bu. :112: Öğleni falan -tabii ki aşırıya kaçmadan, yemek bazında- rahat yiyebiliyorum. Eğer akşamı da normal bırakırsam kilo veremiyorum. Abur cubura başlarsam kilo alıyorum. Ama gündüz her şey normal, diyet yapmayan ama sağlıklı beslenen, her şeyden yiyen bir insan gibi beslenip akşamdan azıcık kısıp, saat 18.30-19.00 dan sonra da bir şey yemezsem kilo veriyorum. Yani şimdiye kadar öyle oldu. Umarım bundan sonra da böyle olur.
Güzeell.Gitsin cıss yiyecekler gitsin kilolar gitsin yağlar. Gelsin iyilik gelsin güzellik gelsin sağlıkk.
ah beeebbeeğeeeeem gelicem az kaldı bi sabahları gelebiliyorum şimdilik mecburiyetten ama az kaldı gelicem canım. bak o zaman nasıl su içiricem sizeee
maşallah ne güzel spor yapmışın canım
Ya baya güzel bi fikir aslında ama kimse düzenli girmeyince olmuyor işteee
Evett ben sormuştum, evet cevabın için sağoll, ya bence de hiç bi şey yeesem en güzeli ama birden kesemediğimden daha az zararlı şeyler yiyim dedim
Ayyy evet yaa çok sakıncalı bi his o, ama ben o kiloda kalmamışım görüldüğü üzere yoksa cidden iyiymiş 60
Ah azaltıyorum azaltıyorummm :18:
Sabırsızlıkla bekliyorummmm
az kaldı canım geliyorum. en geç pazar ya da pazartesi burdayım inşallah
az kaldı canım geliyorum. en geç pazar ya da pazartesi burdayım inşallah
selam hanimlar nasilsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?