Eczacimiş evet şimdiki saç rengim bakır tonlarında : ) Ne kadar devasal birşeymişim dimi top gibiymişim o zaman kendimi hiç öyle görmuyordum gerçekten fotoğraf çekimleri gerçekleri gösteriyor :)
eczacims bu fotoyuda gördün mü :)
ecz.mis ve diger arkadaslar yarin ne olacak cok merak ediyorum
insallah bundan boyle beraberiz
allah ayirmasin bizi
sizlersiz kotu oluyorum yawwwwwwwwwwww
bur50 senin boy kaçtı yaaa??? bi de ne diye hitap etmemi istersinn?? , bana kelebeğim hiltonum a alıştılar ama sana bur50 diyemiyom daha sevimli bi şey bulalımm
bana irem diyebilirsin istersen kelebeğim hiltonum
deneme mesajı nedir
şöyle ki, bundan önce hep diyet listelerine bağlı kaldım. böyle olunca da herkes gibi canımın istediği şeyi yiyemiyordum. resmen işkence gibi geçiyordu zayıflama uğraşlarım. kaçamak yapmaya başlayınca da listeyi iyice boşluyordum bir süre sonra. hem verdiğim kiloları da sürekli geri alıyordum. sonunda başka bi çözüm yolu buldum. besinlerin kalori cetveline baktım internetten. en kalorili gördüklerimi kafama notladım ve onlardan yiyeceksem normal yediğim yiyeceklerden daha dikkatli yedim daha az yedim. günde 2 lt en az su içtim. hemen hemen her gün bitki çayı ya da yeşil çay içtim bir iki fincan metabolizmamı hızlandırmak için. üşengeçliğimden spor da yapan birisi değilim. onun yerine asansöre binmeyip elimden geldiğince merdiven kullandım. sabahları da bacak hareketleri yaptım o da yatakta yatarken yani. kendimi zorlamadan. bu şekilde verdim 6 kiloyu. ama hedefime ulaşmama daha çok var tabi :) böyle kilo verebilindiğini de görünce diyet listeleri hayatımdan sonsuza dek çıktı. sonunda gözüm hiçbir yiyecekte kalmadan zayıflıyorum. yeme şeklimi değiştirdiğim için bu defa geri almam diye umut ediyorum :)
yarın büyük gün mü kızlaaaaar
nbr kızlar ben yokken bayağı ilerlemişsiniz
çiğdem tebrik ediyorum 15 kg vermek kolay değil
benimde öğlen menüm
1 tabak kısır
yoğurt
akşam
8-10 sarma
ayran
Ben de 66 da bıraktım işte diyeti.69 da geri döndüm. Yaklaşık 5 aydır da 69 a kilitlendim, gitmedim bir yere. Tabii bunun 2 ayı da burda güyaa kilo vermeye çalışmakla geçti. Amaa bu hafta kırdık inş zincirleri.
Ama zaten beyaz ekmekle kepekli ekmeğin kalorisi aynı kii. :112: Sadece kepekli ekmek daha yavaş sindirildiği için daha tok tutuyor. Farkları bu. :112:
Bugün aldığım bir bilgiye göre pilates kilo verdirmiyor sadece vücudun şekillenmesini sağlıyormuş. :44: Kesin doğru diyemem ama bunu pilates dersi veren yer söyledi.Sen de bir araştır, beklentilerini ona göre düzenle cnm. :112:
E hepsi bu olsun mümkünse.O öğlen menüsünü anca toparlamışındır.
Demek istedim sonra kendi menüm aklıma geldi.
Ama ben kendime de aynı yorumu yaptım kiii.
ecz.mis ve diger arkadaslar yarin ne olacak cok merak ediyorum
insallah bundan boyle beraberiz
allah ayirmasin bizi
sizlersiz kotu oluyorum yawwwwwwwwwwww
bana irem diyebilirsin istersen kelebeğim hiltonum
birde benim boyum 1.72 senin kaçtı kelebeğim hiltonum
canimmmmmmmmmmmm
tatlim kiymetlim ben ne yapacam bana bir acikla bebemmmmmmmmmmmm
bu arada ben haric butun ailemi gordunuz
kizlarim dan sonra enistenizde avatarimdaaaa
canocanlar yarin insallah takimlar arasi bir derecemiz olur
eger olmazsa
ciklota yiyenler kahveyi sekerli hupletenlere diyecek iki laf bulurum:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?