Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kisssssssssssss kelebek ydin hilton kaldi valla
bak dikkat et ciklotaci demeyimmmmmmmmmmm
yok fistigim yarina kadar masumsun yok kilo veremediysen bir hafta boyunca basini etini yerimmmmmmmmmmmmmm

eski uyelerin izni ne zaman bitiyor yawwwwwww
arada bir yeni uze aldiydik o nirde bacilar
mesaj sayan arkedesssss te yok

kisssssssssssss kelebek ydin hilton kaldi valla
bak dikkat et ciklotaci demeyimmmmmmmmmmm
yok fistigim yarina kadar masumsun yok kilo veremediysen bir hafta boyunca basini etini yerimmmmmmmmmmmmmm

HAhahahah anlaştık valla sürümsürüm süründürün beni veremediysem..ama bence vermişimdir ya ben ne çikolatalar yerdim, bugün önüme koydular aşure bilem yemedim başaracağaammm Evet beroş sen koydun adımı adım hilton oldu :13:

canimmmmmmmmmmmm
tatlim kiymetlim ben ne yapacam bana bir acikla bebemmmmmmmmmmmm
bu arada ben haric butun ailemi gordunuz
kizlarim dan sonra enistenizde avatarimdaaaa

Seni de isteriz seni de isteriz.

Cnmcm, her gün herkesin bildirdiği menüleri bir yere kendince belirlediğin bir düzende(artık sana nasıl rahat, uygun gelirse:112:) kaydedeceksin. Menüleri kopyalayıp word ve ya excele falan kopyalayarak halledebilirsin yani. :112: Etap sonunda da birincimiz ve sonuncumuzun menülerini ifşa edeceksin.
Birimiz 'Ya arkadaşlar ben kilo veremiyorum' dedi mi çıkartcaksın onun menülerini. Bak diyicez. Sen bunları bunları şu saatlerde yemişin, o yüzden veremiyorsun. vs vs işte.
En özet haliyle menücü başımız olarak menülerimizi toplicaksın.
Bu arada aslında gün içerisinde parça parça paylaşsak da herkesin o günkü menüsünü gün sonunda toplu halde paylaşması şart. :112: İstersen bu konuda da yaptırım uygulayabilirsin, tek tek ordan burdan menü toparlamakla uğraşmamak için.

Son düzenleme:
yanas yanas kiyamam sevdigi asker olan kuzuma
opcemmmmmmmmmmmm

ana desene cesnici basi olacam
kisssssss hurrem olsam halvete gitsem olmama

anlastik bebek

yanas yanas kiyamam sevdigi asker olan kuzuma
opcemmmmmmmmmmmm

Ayyyy kıyamaz da vallaaaa yanaştım öp gokla askerimin yerine deee

Bu arada eczimis o mesaj olayında haklısın insan peşpeşe nerde kaldığını unutuyor..yani şimdi 5 ten sonra bi işaret koysak daha mantıklı bence de olsun mu olsun mu buuu :129:

eger yarin umdugum gibi bir kilo verisi olursa size birsey diyecem

kis dilim sismis ya sizi ne ozlemisim
nazar degmesin hani bu aksam iyi de kaynatiyoruz

Kırcaz kırcaz inş. Yani ben kendimden pek bir umutluyum yarına. İnşşş. :103::103:
Hepimizde de bu ışığı gördüğümden ben bu hafta da birincilik bizimdir diyorum kızlar.

Hah iyi o zaman. Beklentinin karşılanmaması çok kötü çünkü. Zaten ona göre ayarladıysan beklentilerini sorun yok demektir. Hatta ne sorunu, boş ver onu. İyilik vaar, güzellik vaar.

Neresi zor oluyor yahu?

canocanlar yarin insallah takimlar arasi bir derecemiz olur
eger olmazsa
ciklota yiyenler kahveyi sekerli hupletenlere diyecek iki laf bulurum:18::18::18::18::18:

Evvet, işte görmek istediğimiz enerji.

takim birincisi takima ceza versin diye bir fikir uretmistik ne oldu bacilar
yarin cezalar basliyormu
basliyorsa yandinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ohhhhhhhhhhhh

Çoğu fikir gibi ona da 1 kişi dışında yorum yapan olmadı. Ben de sükutu ikrardan saydım.
İtirazı olan varsa bu hafta birincisi açıklanana kadar çıksın ortaya kızlaar.

Bu laf direk bana mıydı yaaa ama pide popkek yiyenler de var banane yaaaa

Öhömm. Bu da banaydı galiba. Ama ertesi gün yine de ekside çıktım mı çıktım. Hıhh.

eski uyelerin izni ne zaman bitiyor yawwwwwww
arada bir yeni uze aldiydik o nirde bacilar
mesaj sayan arkedesssss te yok

Kuzu eski üyelerden tek izinlimiz var ki kendileri de kaptanımız olur. Giderken dönüşüne dair bir şey söylememişti.
Tadlis adlı arkadaşımız da cumadan beri uğramadı. Nerde olduğu bilinmiyor.
fatos da sabahları geliyor genel olarak. :112:

Evveeett. Başaracağız Başaracağız Başaracağız
40 kere yazsam mı napsam.

ana desene cesnici basi olacam
kisssssss hurrem olsam halvete gitsem olmama

anlastik bebek

Tek bir sorun var. :) Bu simgeler mesajın başlık kısmında çıkmıyor. Sayı olarak kalıyorlar. Ama olsun derseniz olsun. :13:

eger yarin umdugum gibi bir kilo verisi olursa size birsey diyecem

Ne diyicen?

kis dilim sismis ya sizi ne ozlemisim
nazar degmesin hani bu aksam iyi de kaynatiyoruz

Maş maş.
Böyle bir anda hiperaktif oldum çıktım. Keyfim geldi de geldii geldi de geldii sizi görünce.

Çok merak ettim ammaaaaa...

Ay ben de ben dee.

Vallaha ne özledim sizi yaaa gitmeyin benle kalınn

Oluur.

Aynen kıralım zincirleriiii
Evet o da sanaydı bi başıma mı kaldırayımbunca yüküüü
Hmm simge çıkmıyorsa başka bi şey bulalımm...meselaaa..hmmmmm............. !!! ünlem mi koysak

kelebekcm, senin de avatarın güzel olmuş cnm. Ya ben sana şeyi soracaktım, önceki avatarındaki de sendin di mi?

Ayyy kızlar çok uykum geldi yaaaa...çok kocaman kocaman öpüyorum siziii..yarın yine burdayım kaldığımız yerden devammm iyi gecelerrr

Aynen kıralım zincirleriiii
Evet o da sanaydı bi başıma mı kaldırayımbunca yüküüü
Hmm simge çıkmıyorsa başka bi şey bulalımm...meselaaa..hmmmmm............. !!! ünlem mi koysak

Diyorsun.. Kaldıramayacağın yükü sırtlanmayacaksın kuzum.
Şu mesaja eklediğimiz smile lar var ya, onun altında mesaj simgeleri var. İşte onlar mesajın başlık kısmında çıkıyor. :112: Ancak bazıları normalden büyük çıkıyor. :112: Kısıtlı seçenek ama yine de bakmadan geçmeyin. :112:

kelebekcm, senin de avatarın güzel olmuş cnm. Ya ben sana şeyi soracaktım, önceki avatarındaki de sendin di mi?

Az önce profil fotoğrafından da gördüğüm üzere evt senmişsin. Maş ne güzel çıkmışsın. Tabii ki şimdiki avatarın da çok güzel.

Son düzenleme:
Ayyy kızlar çok uykum geldi yaaaa...çok kocaman kocaman öpüyorum siziii..yarın yine burdayım kaldığımız yerden devammm iyi gecelerrr

İyi geceler kuzucmm. Çıtır uyanmalar inş.

Direk kalp de koyabiliriz bak başlığa..ya da dediğin gibi tamamdır işaretini

Eveet, kalp de olabilir. :81: Siz ne dersiniz kızlar?

Evet evet hepsi benim ben bi kendimi koyuyorum profilimde yine var o resme benzer...noldu ki kızz

Ben zaten baktım ki profil fotoğrafına az önce. Sebebini de söyledim zaten.
Mezuniyetten falan mı o fotoğraflar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…