bizimkilerde benim ne yaptimi tam cozemediayyy kuzucum hepimizde aynı telefona internet paketi aldığımı ilmiyo bilse ne kavga çıkar var yaaa offf diyorum sana... zaten kızıp duruyo bize sebze yedirip duruyosun diye bu akşam köfte yapcam onlara... ay b harfim basmıyo yaaaayyy çok özledim yahuuu
fatosssssssssss
seni goruyorum gunaydin bacim
ne ediyon niye yoksun gunduzleri bakiyimmmmmmmmmmmm
bacim bende 3 tane vargeliyom cnm elimden geldiğince malum velet var bende 1 tane allaha emanett bırakmıyokii açınca anne bana aaaba aç diyip duruyo
evin kalabalik olmasini tek guzel yani cocuklarimla beraber uyumak
haso efendide kedinin cigere baktigi gibi bakiyor bizeeeeeeeeeeeeeeeee
ohhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
esimgilde garip bir adettir
evlendimizden beri annemlerde yada bizde abim felan varken biz ayni yatakta yatmayiz
ayip olur der
onceleri komik geliyordu ama yas ilerleyip evlilik eskiyince fena olmuyor haniiiiiiiiiiii
bacim bende 3 tane var
hem hayira alistir onuuuuuuu
benim ikizlerde simdiki de oyle olacak 3 yasina kadar tv felan yokaa teyzesi aşk olsunnn anlamıyoki velet hayırı biliyor amam araba ve tabanca delisi olduğu içinn feragat etmediği şeylerde var
zaten beni aradaki kaçaklar mahvediyor yoksa ana öğünlerim iicanim mercimek cok huysuz asi oldu bir iki gun onu cektik ama normaldede uyuyan bir bebek degil
annemler geldi is guc bitmiyor hic
sirrim aslinda
sabah 8 oglen 13 aksam 19 da yiyorum aralarda abur cubur yok yatarken cok acsam bir elma yada ceviz yiyorum
seker cips klo eve girmiyor artik
meyveyi daha tadini alarak yiyorum eskiden yediklerimin yaninda simdi resmen acim
sirkeli su iciyorum
sut kesilmesin diye proteyin agirlikli yiyorum genelde birde spor yapsam
ama nerde ev otel sanki alahtan gun boyu is kosusturmaca hareket oluyor ama uzkusuzluk asil etken sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?