Baklava mıııZamanla alışırsın inşallah bizim mızraklara
Bu arada kızlar lafım herkese, 5 mesaj saydıktan sonra saymak zor geldiği için mesajımıza aşağıdaki mesaj simgeleri yazan kısımdan kalp seçiyoruz, bugünlük tamamdır gibilerindenBakınız şekil a :ben [/B
hayırrr mızrak istemiyorum tamam yemiycem bi daha ama karsımda ki teyze öyle istahlı yiyodu ki dayanamadım :))))
kelebek.hill yazdıgın msjı bulamadım o yüzden alıntıu yapamadım kusura bakma :) bende 22 yasındayım modelistim ewliyim ve 17 aylık bi oglum war yaa alıştımdaq msjları bulmakta biraz zorluk cekiyorum :))))
Baklava mıııZamanla alışırsın inşallah bizim mızraklara
Bu arada kızlar lafım herkese, 5 mesaj saydıktan sonra saymak zor geldiği için mesajımıza aşağıdaki mesaj simgeleri yazan kısımdan kalp seçiyoruz, bugünlük tamamdır gibilerindenBakınız şekil a :ben [/B
hayırrr mızrak istemiyorum tamam yemiycem bi daha ama karsımda ki teyze öyle istahlı yiyodu ki dayanamadım :))))
Bir daha yemezsen affedebilirizzKızlar ben işten çıkıyorumm...memnun oldum mmis daha çok sohbet ederiz inşallahh görüşmek üzere bayanlarr beroş sessizsin ama yaz sen ben evde okuycam haaa..menülerinizi de unutmayınnn
Bir daha yemezsen affedebilirizzKızlar ben işten çıkıyorumm...memnun oldum mmis daha çok sohbet ederiz inşallahh görüşmek üzere bayanlarr beroş sessizsin ama yaz sen ben evde okuycam haaa..menülerinizi de unutmayınnn [
bende cok memnun oldum görüşürüzz bu arada menümü yazdım ben :)))
Ayy 22 yaşında doğurmuş bi de maşşallahhh kızzzben bekar takılıyorum hala...başlıktakiler bilir, asker yolu bekliyorumm ah ahhh :98: Mesajlara da alışırsın yakında başta zor geliyor ama toplu alıntılamak istediğinde de alıntı ile cevaplanın yanındaki kutucuğa işaretleyerek devam et, hem diğerlerini de okuyup toptan cevap yazabilirsin
canım 1 tane nar 2 meyveye eşit kalori demek. arkadaşım diyetisyen takibinde zayıflıyor ve diyetisyen nar yediğini duyunca yemeyeceksin demiş bilgi vermek istedim. yeşilçay içmen daha faydalı olur bence. ben de çok severdim artık yemiyorum yersemde 2-3 günde yarım yiyorum .bir bardak nar suyu 15 yeşil cay a eşitmiş dün tv de duydum bi diyetisyen söyledi dogrulugunu ögrenmek için bugun 3 kilo nar aldımbakalımk işe yarıycak mı aksam yatmadan içicem
Vavvv çok serttValla benim de iyi ama ben her gün tartılmıyorum ya bilerek ve isteyerek..başarılarının devamını dilerim Geçeyim mi seni hırs yapayım mı..anaamm hiç sanmam ya ben aradakaçıranlardanım
canım 1 tane nar 2 meyveye eşit kalori demek. arkadaşım diyetisyen takibinde zayıflıyor ve diyetisyen nar yediğini duyunca yemeyeceksin demiş bilgi vermek istedim. yeşilçay içmen daha faydalı olur bence. ben de çok severdim artık yemiyorum yersemde 2-3 günde yarım yiyorum .
gercekten mi meger ne boş hayallereeee kapılmışımtüh yaaa bende bi ara diyetisyene gittim ne sorsam sen dedigimi yap gerisini boswer diyodu uyuz oldum gitmedim hem zayıflatamıyoduda :))))
cabik eve diyommmmmmmmmmmmmAyyy beroşşşşummm!!! Birazdan işten çıkcam ve bi kaç saat yollarda sürüncem ama gitmeden girmenize sevindim, bi kaç kişi daha varrr...herkese selamlar kızlaaarrr
bende askerin adi hilmi sende kelebegiKelebek hastasıyım, her türlü kelebekli şeye bitiyorum...mesela askerimin bi hediye kolyesi var kelebek hiç çıkarmammm
Adım da hilalordan geliyor yanii
tartiyla motivasyon arasindaki iliski beni de mutlu ediyor tebriklerben 1 hafta regl bitmişti ama dün biraz hafif lekelendim diye oruç tutmadım , sabah 5i1 arada çay içinde canım birşey istemedi 1 lt su tükettim ve 1 fincan tekrar 5i1 arada çay ile 2 dilim kepekli tost ekmeğine 1 kk beyaz peynir e 1 dilim domates koyarak tost yapıp yedim arkadaşlar. 1 LT SU ayarladım birazdan onuda tüketeceğim ,akşamki menümde patates salatası var ve şekersiz 5,1 çay içeceğim tekrardan ve sevgili rakibem bugün sabah tartıda 63.9 u gördümsüperim o biçim motivem yüksek senin nasıl gidiyor,
kilolar ve hedefimiz ayni rakibim sensinnnnnnnnnnnnnnbugün ki menüm :)
sabah : 2 zeytin azcık peynir bir dilim kepek ekmegi (kahvaltı yapmayı sewmiyorum da)
öglen: mevlüde gittimtabak etti pilaw ayran ve iki küçük dilim baklava yedim napıyım dyanamadım
aksam:hiç birsey yemiycemkızdım kendime ceza werdim
we yaklasık 1 litre su yatana kadar 2 ye tamamlıycam persembe gününe insallah 86 kg olmak istiyorum
wee şimdide 1 fincan yeşil cayyyy :))))
allah basgislasin alisirsin zamanla tatlim yakelebek.hill yazdıgın msjı bulamadım o yüzden alıntıu yapamadım kusura bakma :) bende 22 yasındayım modelistim ewliyim ve 17 aylık bi oglum war yaa alıştımdaq msjları bulmakta biraz zorluk cekiyorum :))))
bune mutevazilik kaptanimSlm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım bugün?
Hemmen kendimden başlayayım.Dün kararlıydım. Bugün diyeti bozacaktım. Kalori bombası ilan edecektm bugünü. Sabaha börek yiyecektim, akşama döner dürüm yiyecektim. Sonracığımaa metromu yiyecektim. falan işte.
Ama sabah tartıyı görünce kıyamadım ona.Gene çok itinalı bir gün olmadı ama yine de normal sınırlar içerisine girer yani. :112:
Akşam yurttaki bir programdan ötürü akşam yemeğim erken oldu bugün. Yatana kadar nasıl bir şey yemeden durucam bilmiyorum. :44: Ama and içtik günü en az hasarla bitirmeye.Bakıcaz artık, ne yapabiliyorsak.
Siz neler yaptınız bakalım?Geçmişi okuyacağım zaten şimdi. :112: Ama biraz uzun sürebilir kızlar. Bizim internet gene beni sabır taşı yapmaya kararlı.
Bu arada bu hafta birinciyiz galiba kızlar.Yine.
zaten zor bela giriyom nete birini gorunce baliklama atliyom yaaaaaaaaBerilcm katılmak isteyenler topiğinde çağırdığın arkadaşlardan biri zaten katılmak istiyorum dememiş. Diğeri de zaten 1. takıma çağırılmış cnm. :112: Boşuna beklemeyelim yani onları. :112: Sadece son mesaja bakarak değilde 3-5 mesaj öncesine bakarak davet edersek daha isabetli davetler yapabiliriz. :112:
beri77 hedefimiz aynı seni örnek almaya karar werdimweremem diyodum baaak nasıl wermiş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?