Vee bu haftanın hedef sonuçları huzurlarınızda
13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek. Ulaşıldı.(102 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.) --> Hedef belirtmedi.
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. Ulaşıldı.(67,3 kg)
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek. Ulaşıldı.(64 kg.)
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(68,6 kg)
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek. Ulaşıldı.(83,3 kg)
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(65,3 kg)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(67,9 kg)[/B]
Ve bu hafta hedefine ulaşamayan isimler
bur50, kelebek.hill, berenvildan.
Bu haftaki takım birincimiz beril77'nin size uygun gördüğü ceza Bir hafta boyunca her gün normal sporunuza ek 50 mekik.
Not: Kızlar gene iyisiniz.Eğer birinci ben olaydım bu kadar ucuz kurtulamazdınız. Beril gene hafif geçmiş cezayı.
nasilsin fistikkkkkkkkkkkkkkkkkii geceler kızlar
takımımız yine süper maşallah
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
1 ceviz
öğlen
5-6 sarma
1 bardak ayran
akşam
1 tabak yoğurtlu kıymalı makarna
salata
aralarda 2 tane 3ü birarada
nasilsin fistikkkkkkkkkkkkkkkkk
iiyim cnm
sen nasılsın
ii gidiyorsun maşallah
bize sırlarını anlat bakeeeem neler yaptın
mercimek neler yapıyor
bu arada bugün tek şekerli kahve içtim
açıkcası canım özel birşey yapmadım ,ekmeği çok seviyorum gerçi bu hafta pek yiyemedim ama arada kaçamaklarda yapsam nasıl gittiyse gitti şu son hafta kg farkı az yedim ve mekik çektim ve yarım saat yürüdüm. ama ilerleyen zamanlarda vücudum sporsuz incelmiyor o yüzden spor şart egzersizleri yazarım incelince, 9 lu çay işe yarıyormu demiştin evet selülütlerim gitti çok az kaldı canım. yani arka bacaklarım gece çok kaşınıyor ve hatta kollarımda ve kollarımdan 1 cm inceldim 2 haftada ve göbeğimdede yağ dağılımı var,Zayıflamaya çalıştığım yer dediğin yer neresi cnm? Spora falan da mı gidiyorsun?3,5 kg ile nasıl bu kadar inceldiğini bir söyleyiversene bize?
Sana en yakın kiloda kelebek var cnm, doğru seçim.Ondan sonra da ben geliyorum zaten 67,3 kg ile.
tamam o zaman senle yarışalım :) sen en yakınsın bana ,bakalım bu hafta kim çok vericek tamam mıGayet iyi kilo vermişin bu hafta beroşş...bi de gene görüşemedik yaaVe menümü artık tek liste yaptım
Beni seç beniii...ben de gaza gelimm...senden daha zayıfı yok sanırım evet başlıkta.
CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler topigine gitbişey sorcam benim grubum yok...nereye dahil olmam gerekiyo...ya da hazır cumayken size katılim...şu pazartesi diyetlerinede bi son verim... :18:
canım endeki etkide regl miş bugün patladı.Ecz.imis;27759699]***6. TAKIM 287. ETAP***
fatos0808 ( 103
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,67 )
bur50 ( 68,8 /68.6/0.2/%0.29)
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )
6. takım ortalaması:
0.2 kg vermişim çok az ama benimde regl yeni başladı belki onun etkisi vardır
bende albeni istiyoooooommmm...benimde albeni o bana bakıyo ben ona
bence fena değil. menün güzel kelebeğim hiltonum. ben dışarı çıkarken çantama bi yeşil elma alıyorum. yada i marketten alıveriyom bi tane elma yada mandalina böylece ara yapmış oluyorumBugünkü menüme gelinceee....
Sabah:
1 haşlama yumurta
1 altın ekmek(hani şu kuru üzümlü falan satılıyor ya paketli ondan)
Biraz peynir
Şekersiz çay
Öğlen:
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek
Ayyy arada 1 gofret kaçırdım çok yorgun ve açtım yaaaaaa...napayım yanımda ne taşımalıyım bu krizler için yaaa
Akşam:
1 kase çorba
1 tabak yarak sarmaaaa
Su da yaklaşık 1,5 litre
canım benim bi akşam yemişsin bi öğle başka bişiy yok ki beavvEveet, ben de bugünkü menümü yazayım artık.Ama ben kendi adıma memnun değilim bugünden. Tüm gün çıkmadım dışarıya, bir yatağın üzerindeydim, kıpırdamadım hiç bir yere. Sabah yurtta kaloriferle ilgili bir tamirat vardı. O da bizim odanın yanındaymış hemen. Sabah alarmı kurduğum saatten daha önce onun tak tak tak şeklinde sesine uyandım ama öyle bir ses ki anlatamam. Uyandım ama tekrar uyumak ne mümkün. E uykumu da alamadım. Epey sonra tekrar uyumuşum ama uyandıktan sonra da bir baş ağrısı saplandı. Hala ağrıyo başım. Enerji deseniz yerlerde sürünüyor. Neyse, ben menümü yazıyordum yahu.
13.00: 1 kase sütle kahv. gevrek
15.00: 1 muz + 1 bard. süt
18.30: 3 tane parmak büyüklüğünde izmir köfte
4-5 y.k. pirinç pilavı
Büyük bir tabak salata
Su: 1 lt ye ulaştırabilirsem ne ala.
Spor: Yok.Hatta 1000 adım bile atmamışımdır bugün.
Akşam yemeğinde kakaolu puding vardı ve ben içim gitmesine rağmen yemedim.
Üstelik metroyu da yemediim.
Ama yine de günün özet hali kötü işte.
verin cezaları verin kuzularım. ben razıyım hepsine aklım başıma gelsin...Vee bu haftanın hedef sonuçları huzurlarınızda
13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek. Ulaşıldı.(102 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.) --> Hedef belirtmedi.
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. Ulaşıldı.(67,3 kg)
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek. Ulaşıldı.(64 kg.)
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(68,6 kg)
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek. Ulaşıldı.(83,3 kg)
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(65,3 kg)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(67,9 kg)
Ve bu hafta hedefine ulaşamayan isimler
bur50, kelebek.hill, berenvildan.
Bu haftaki takım birincimiz beril77'nin size uygun gördüğü ceza Bir hafta boyunca her gün normal sporunuza ek 50 mekik.
Not: Kızlar gene iyisiniz.Eğer birinci ben olaydım bu kadar ucuz kurtulamazdınız. Beril gene hafif geçmiş cezayı.
kizlarrrrrrrrrrrr hepinize iyi geceler
ilknurum seninle konusamiyoruz bir yanim inanki eksik
canım endeki etkide regl miş bugün patladı.
bende albeni istiyoooooommmm...
bence fena değil. menün güzel kelebeğim hiltonum. ben dışarı çıkarken çantama bi yeşil elma alıyorum. yada i marketten alıveriyom bi tane elma yada mandalina böylece ara yapmış oluyorum
canım benim bi akşam yemişsin bi öğle başka bişiy yok ki beavv
verin cezaları verin kuzularım. ben razıyım hepsine aklım başıma gelsin...
ahh kuşum benimde valla. inan eşimin arayacağını bilmesem bütün gün burda olcam da arar işte mecburen telefona geçiyo hattım...pazartesi burdayım inşallah
canim anliyorum seni
ne istiyorlar int.imizden yaaaaaa
benim ki bir bilse burada oldumu artil suratina surat ekler
telefonu alip wc yw kosturdukca killaniyor zaten bir de topige girip sonra girdigim yeri girmesin diye birde gecmisi silmeye ugrasiyom bazende daliyom 50 kere dustunmu diye soruyor 35 yasinda bunlari yasamak revami bana
ama olsun sizleri okudukca motive oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?