Yok cnm, doğru yerdesin.
Hoşgeldiiinn.
Hemmen sana kısa bir bilgilendirme geçiyorum. :112:
Kurallarımız topiğin ilk mesajında yazıyor. Ordan bakabilirsin. :112: (Bu arada kızlar, oraya bir güncelleme geçmemiz lazım. Kaptanı bekleyecektim ama ne zaman geleceğini bilmiyoruz. İyisi mi biz ufaktan başlayalım. :112:)
Ordaki en önemli kuralımız mesaj sayısı. Haftaiçi günde en az 5, haftalık en az 30 mesaj paylaşmamız gerekiyor. :112: Mesajları Saat 00.00 dan 00.00 a kadar sayıyoruz. O günkü ilk mesajından başlayarak mesajlarının başlık kısımlarına Mesaj-1, Mesaj-2 şeklinde yazıyorsun. Böylece mesajları sayan arkadaşımıza yardım etmiş oluyoruz. :112: Yeterli mesaj sayısına ulaştıktan sonra da mesaj simgelerinden kalp i işaretliyorsun. :112: (Kendileri smile ların altında bulunuyor.:112:)
Bildirimlerimizi perşembeden yapıyoruz.
Hergün gün sonunda o günkü menünü toplu halde paylaşıyorsun. Tabii içtiğin su miktarını ve yaptığın spor miktarını da. Birbirimize yorumlar yapıyoruz. Akıl akıldan üstündür görüşüyle. :112:
2 hafta deneme süren var. Sonrasında listeye giriyorsun.
Sayfaya girdiğinde son yazdığın mesajdan itibaren okumaya ve cevaplamaya başlarsan daha çabuk kaynaşabiliriz. :112:
Son olarak da şimdiki kilonu ve hedef kilonu söyleyebilir misin cnm?
Hoşgeldindemiş miydim?
kilo çizelgemi yapıyım dedim olduda :) 91 kiloydum şimdi 88.6 cıktım tartıda :) hedefim 70 insallah :)
canocanlarim sizler burdayken hic bir seyi doyasiya yapamiyorum
abim bende annem aylardir gormedim bende benim aklim burda yaaaaaaaaaaa
disari cikiyom yok evde telefon pesindeki halim resmen kopek kemik ikilisi gibi
icim gidiyor kizlar sizinle lak lak yapmak icin
ama rabbim gonlumden ayirmasin beni
ilknurum hiltonum eczacim bur50 lim nasil merak ediyorum sizi bilemessiniz
hiltonun cukulatasi bur50 nin kahvesi hele ilknurun yemekleri kaptanim seni nasil ozluyorummmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaslar benim misafir olayi resmen yikim ekibi yaaaaaa bu yuzden sik sik gelemiyorum mesaj kotami bilme dolduramiyorum ama hep okumaya calisiyorumnce gozlerim yerin
int li bir tel gorunce gozlerim yerin nce gozlerim yerinden firliyor bir nefeste wc deyim
kendimden utaniyorum yaaaaaaaaa
hiltonum senin zamani oluyor benim ev bosalana kadar sen menuleri toplarmisin birtanem soz sana kiyak cekecem
bu haftaki iki cukulatana laf etmiyecem
sanirim haftanin cezalari benden sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ve ilk cezam yatmadan once 5o mekikkkkkkkk
eczcim bu haftaki hedef kilom 82 canim
Ohh ne güzel.Benim için de kıvırtsaydın azcık.
Farkındayım cnm. Sayende ben de hatırlıyorum. Ve hemmen koyuyorum.
yoo 6. takım dogru gelmişim :)))
canocanlarim sizler burdayken hic bir seyi doyasiya yapamiyorum
abim bende annem aylardir gormedim bende benim aklim burda yaaaaaaaaaaa
disari cikiyom yok evde telefon pesindeki halim resmen kopek kemik ikilisi gibi
icim gidiyor kizlar sizinle lak lak yapmak icin
ama rabbim gonlumden ayirmasin beni
ilknurum hiltonum eczacim bur50 lim nasil merak ediyorum sizi bilemessiniz
hiltonun cukulatasi bur50 nin kahvesi hele ilknurun yemekleri kaptanim seni nasil ozluyorummmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaslar benim misafir olayi resmen yikim ekibi yaaaaaa bu yuzden sik sik gelemiyorum mesaj kotami bilme dolduramiyorum ama hep okumaya calisiyorumnce gozlerim yerin
int li bir tel gorunce gozlerim yerin nce gozlerim yerinden firliyor bir nefeste wc deyim
kendimden utaniyorum yaaaaaaaaa
hiltonum senin zamani oluyor benim ev bosalana kadar sen menuleri toplarmisin birtanem soz sana kiyak cekecem
bu haftaki iki cukulatana laf etmiyecem
sanirim haftanin cezalari benden sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ve ilk cezam yatmadan once 5o mekikkkkkkkk
mkilo çizelgemi yapıyım dedim olduda :) 91 kiloydum şimdi 88.6 cıktım tartıda :) hedefim 70 insallah :)
bugun cok mutluyum takima gelmeden once bir kilo belirlemistim bu kiloya ulasinca iki pantolonumu olumluk dirimlik 1.5 yildir giydigim ve 10 11tane ust kiyafetimi cope atacam demistimHedef kilommm : 64.4..64 mu olsa yoksa ya bilemedm
Beroş sen bi şey dicektin dünnn ???
Yandan kızlaaarrr hep beraberrr...
Hoşgeldin canımmm..bana kelebek hilton derler buralarda memnun oldummm
Ya benim gündüz vaktim oluyor, ama ben de tam tersi gece giremiyorum çok fazla telefonla işim oluyor daa, bundan sonra geceleri en son mesajınıza yazarsanız sabah toparlarım diye düşünüyorum, rica üzerinee beroşşş senin için kızzz
sagolasin hiltonum ben bosalinca alirim gorevimi geri
askitoslarim mas.herkes kilo verip eccikte olsa hafiflemis
Eveet, ben de bugünkü menümü yazayım artık.Ama ben kendi adıma memnun değilim bugünden. Tüm gün çıkmadım dışarıya, bir yatağın üzerindeydim, kıpırdamadım hiç bir yere. Sabah yurtta kaloriferle ilgili bir tamirat vardı. O da bizim odanın yanındaymış hemen. Sabah alarmı kurduğum saatten daha önce onun tak tak tak şeklinde sesine uyandım ama öyle bir ses ki anlatamam. Uyandım ama tekrar uyumak ne mümkün. E uykumu da alamadım. Epey sonra tekrar uyumuşum ama uyandıktan sonra da bir baş ağrısı saplandı. Hala ağrıyo başım. Enerji deseniz yerlerde sürünüyor. Neyse, ben menümü yazıyordum yahu.
13.00: 1 kase sütle kahv. gevrek
15.00: 1 muz + 1 bard. süt
18.30: 3 tane parmak büyüklüğünde izmir köfte
4-5 y.k. pirinç pilavı
Büyük bir tabak salata
Su: 1 lt ye ulaştırabilirsem ne ala.
Spor: Yok.Hatta 1000 adım bile atmamışımdır bugün.
Akşam yemeğinde kakaolu puding vardı ve ben içim gitmesine rağmen yemedim.
Üstelik metroyu da yemediim.
Ama yine de günün özet hali kötü işte.
kisssssssssssss hilton de bakimmmmmmmm aksam tel. ne isin var
bak asker agaya derimmm
Tamamdır beroş
aYYY evet kızz hadi bakalım hedefe koşuyoz, hatta uçuyozz
Ay çok uykum geldii şimdilk kaçıyorum kocaman öpüyorummm
m
canim hosgeldin ben beril 3 cocuklu sinif ogretmeniyim
takimin ablasi eli masalisiyim
hedefimiz ayni
kelebek hiltonun berosu oluyorum
pantolona dustum
bugun cok mutluyum takima gelmeden once bir kilo belirlemistim bu kiloya ulasinca iki pantolonumu olumluk dirimlik 1.5 yildir giydigim ve 10 11tane ust kiyafetimi cope atacam demistim
cok sukur bugun tek pantolona dustum bunu diyecektim
berosunuzun tek donu kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oh be kurtuldum sonunda
Vee bu haftanın hedef sonuçları huzurlarınızda
13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.) 102 kg'a inecek. Ulaşıldı.(102 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.) --> Hedef belirtmedi.
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek. Ulaşıldı.(67,3 kg)
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek. Ulaşıldı.(64 kg.)
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(68,6 kg)
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek. Ulaşıldı.(83,3 kg)
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(65,3 kg)
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek. Ulaşılamadı.(67,9 kg)[/B]
Ve bu hafta hedefine ulaşamayan isimler
bur50, kelebek.hill, berenvildan.
Bu haftaki takım birincimiz beril77'nin size uygun gördüğü ceza Bir hafta boyunca her gün normal sporunuza ek 50 mekik.
Not: Kızlar gene iyisiniz.Eğer birinci ben olaydım bu kadar ucuz kurtulamazdınız. Beril gene hafif geçmiş cezayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?