Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben iyiyim canım kendi adıma bugün şişliğim olmasaydı sevgili rakibeme bomm yapacaktım ) olmadı
kızı uyuttum , oğlum gelicek 10 dk sonra servisten almak için koşup site girişinden alıp gelicem stresliyim ,kızı hep bu saatte uyutuyorum bir koşu oğlanı alp geleyim diye, dışarısı soğuk bir anlık bile olsa direk soğuğu yiyor

beril yapma ne olur yaaa şimdi gördüm bu yazını çok ii gidiyorsun maşallah takımın da neşesisin
tmm takımı toparlayalım bende püsküüte söliyim sizde isterseniz kaptan olayım elimden geleni yapmaya çalışcam iş bölümü yapalım spor cezaları takip edelimn çoğu takımdan da iyiyiz şu anda .

[

cnm hesap geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo/geçen haftaki kilo*100 olcak
bence fikir iyi ama yine bur50 ile baylaş o ne diyecek bu duruma
bundan önceki kaptanın cuma günü işi yoğun oluyormuş ondan perşembe bildirim yapılıyomuş cuma mı yapalım sizce herkes zamanında bildirim yaparsa cuma sabah yapabiliriz ama herkes bildircek ne diyosunuz

Ben de bomba patlatamadım zaten boşver,bi dahaki hafta coşarızzz

İyiyimm..masama kavuştum oturuyorum nihayet..kar yağıyor sabahtan berii istanbula...hava soğukkk
sen nasısın beroşş?? :)
ayyildiz senden naberlerr :)
haberler kötü ödem oluştu çayımı hazırladım iftarımı açarken içeceğim canım.
sen bu hafta için iyi verdin canım sonuçta listende kaçamak çok var olmasına rağmen ,bu hafta daha dikkat edelim ,yaklaş yanıma iyice rakam olarak

Diyorum ya ben daha az yiyemiyorum zaten Ama tabi haftabaşındaki kaçamaklarım affedilemezzzdiii....
Geçer canım takma kafana haftaya da hallederiz inşallah

Diyorum ya ben daha az yiyemiyorum zaten Ama tabi haftabaşındaki kaçamaklarım affedilemezzzdiii....
Geçer canım takma kafana haftaya da hallederiz inşallah
inşallah canım. sen o yemeyle gene iyi veriyorsun birde bana bak metabolizmam durmuş seviyede :) spor yapmam şart benim bir gün yapmasam veremiyorum lop lop et oluyor yersem de ama vericem inşallah bu haftada sanırım 500-600 gr gibi verdim ama bugün tartıdan 1.5 kg almış görünüyorum ki sabaha gidicek onlar

yaa ben kendımı parcalıyorum NEDEN KILO WEREMIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM 1 kılo wermısım yaa yemıycem işte su saatten sonra agzıma bişi koymıycam çok sinirlendim çok öss sitresi mi acep (calısmıyorum bile) kelebek 3 kılo wermiş herkes wermiş ama ben yaaa aglıycam işteeee

kizlar bugun vucut olcumu yaptirdim
tam 33 kilodan fazla yag var vucudumda
ya ben 33 kiloyu elime verseler tasiyamam nasil bu yukle dolaniyorum
bir kez tiksindim kendimde
ne vardi bu kadar yiyecek

cnm bu kılonla mı 33 kılo yagın war bence karatayın kıtabını al kıtapta kılo dan ziyade yagdan kurtulma formullerı war mesela ekmek, diyet urunlerı,hazır gıdalar işlenmiş yaglar hiççççç kullanmıycaksın kitabın sonunda bunları uygulayan insanların hikayeleri war öneririm

sonra size tek tek cevap yazacam benim yikim ekibi geldi
onlara hizmet etmekten yiyemiyorum zaten
burellim hayirli olsun kaptanligin
yarin bomba gibi basliyoruz
bundan sonra takimlar arasi birincilik kaptirimi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hilton sende menuler
berenvildan mesajlar sende gerci bir arkadasimiz sayiyordu ama ses seda yok kendinden
sporda bende toplanir
haftalik bir acilim yapariz
kim kac kilo verdiyse nasil verdini yazsin ltf
veremeyene bir toplu yorum yazariz ne rde yanlislik yapti
ben bugun notlarimi bir cikarayim
kalori cadisiyim ya
aksama menulere bakacam cezayi kesecem arkadas

ay simdi icime sindi isbolumu kaptan her birseyimiz var
ne klinik vakayim yaaaaaaaaaaa bu duzen konusunda

yarina insallah gecer odemin

tsk ederiz canim birtanem burellim
Ben de bomba patlatamadım zaten boşver,bi dahaki hafta coşarızzz
bu haftayi gormeye benim omrum yetecekmi
her hafta obur hafta oluyor farkindamisin bacimmmmmmmmmmmm
oruclusun sakin sikma kendini sagligin daha onemli
Beroşş nereye gittinn??
Bur50 sen nasılsınn???
ben buradayim yanindayim heryerdeyim
sen ne yiyon ne ediyon topluca kopyala bakiyim ben bir
canim 2 haftada bir analiz olcumu yaptiracam ama nerdeyse hedefimi yariladim
sen nasil veremiyon ona takildim ben simdi
yaz bakalim mutlaka listeni gormek istiyorum

kelebegim hiltonum en guzel gelin adayim zafer askerin sevdigi
ne haber bebikim

arkadaslar biz kac kisiyiz ya
devamli gelenler
yeni uye alipta gelmeyenler var
yeni uye almaya calisalim bol kilolu ve aktiv olsun

Canım benim de yememem laızm tabi ayrı mesele ama cidden aşırı da diyete gelemiyorum yani, önceki verdiğim zamanlar da böyle vermiştim, düzenli spor yapmıştım biraz da dikkat etmiştim, akşam yemekten sonra hiç bi şey yememeye çalşıyorum mesela bu baya etkiliyo benim bünyeyi diye düşünüyorum gider sabaha takma boşverr

iyi de 1 haftada kaç kilo vercegdin sayın mmis sağlıklı sağlıklı vericezz kendine sıkıntı stres yapma benceee

kalori cadısııı,,ben menülerini yazanları topladım tabi ama yazmayan da çoktuu..
ben şey diye düşünmüştüm mesela o hafta kilo veremeyen ya da en az vermiş olanın bir de en başarılı olanların menüsü açıklanır yorumlanır,örnek alınır,ha bir de özellikle isteyenlerinkini topluca açıklarız mesela arkadaş der ki benimki açıklansın yanlışımı gösterin falan...
menülerin altında spor da yazıyo bu arada ayrıca not alma istersen beroş sen harika tariflerin ve önerilerine devam et yeter

ay simdi icime sindi isbolumu kaptan her birseyimiz var
ne klinik vakayim yaaaaaaaaaaa bu duzen konusunda

kaptan bur50 mii??? kabbul etti mi ki yahu ben kaçırdım o kısmııı???

Beroş bana hep öbür hafta diyon yazmışsın çok da haklısınnn ammaa anca oluyo kızma banaa bugün çikolata kaçırdığımı söylersem de dövmeee haftada 1 e düştü am abak, bu haftasonu kaçamak yapmayı düşünmüyorum meselaa olcak olcak.. sen gibi olamıyoz ya napalım senin maşallahın var vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…