Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm:
Sabahgeç kahvaltı)
1 simit
biraz sucuklu yumurta
biraz peynir
1-2 çatal reçel

Akşam:
1 tabak kadar bulgur pilavı ve et kavurma karışımı

1 yeşil elma
Az pastırma (Kayseri'den)

Haftasonu herkes kocasıyla mı takıldı nedir yahuu kimsecikler yokk ben de içerim uleenn su tabi suu
Tabi ben de bol bol sevdiceğimle konuştum haftasonuuu hem de baya ilerlettik teknolojii...görüntülü konuşma ohh her fırsatta 2 dk göriyim diye arıyoo yerim yaa :102:

Son düzenleme:
canim tarifi sonra veriyim havamda degilim
ya sanki canimi cikaracaklar
gitme

kısss
bebişin çok tatlı maşallah

çukulata da yeme
allah razi olsun o senin guzelligi gozlerinin
usutmeyesin canim sen bak havalar soguk yarin kendini sicak tut emi canim
yok bacim eim 3 kizla takildi ben kapi kapi elti gezdim sonunda annem ve kayinvalideyle alis verise gittim
dolastim ya
yediklerimi yazmaya uzaniyorum ama yinede yazayim
sabah
yarim porsiyon borek
1 yumurta
biraz zeytin
bir dilim kasar ama ne baba dilim dusse ayaginizi kirar
ara koca bir elmali seker
ogle
yarim por iskender
yarim por sutlu nuriye sirf adi icin yedim
ara
sahlep
aksam
cocuklarla beraberyedim hamburger menu
ara sineme gecesi yaptik evde
misir kola hemde normalinden

ya cok uzgunum boyle menuyle karsinizdayim ama essek gibi pismanim
herifcigim bana bir hediye almis kanim dondu ya
bana steper almis
ama bu kadar yedim diye sinir tepemde sen bana siskomu diyon diye basini yedim
yok mok diye dolandikca dolaniyor simdi
bana ne denir
hem suclu hem guclumu
ama iyi birsey deyim 35 dakika haydarda hirsimi cikardim
15 dakika steperi denedim
kizlar steperimin adi cemile
sizi seviyom ama kizdim size beni yanliz kodunuz herifle kustum diye yedigim nane ye ne demeli simdi
kebelek hilton yemeyi gordunmu bacimmmmmmmmmmmmmm

merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum malesef iyiyim demek isterdim ama iyi değilim.
cuma günü kızım ateşlenince randevumuz cumartesiydi biz o gün gitmiştik ve kızımın boğazı dolmuş şükür ki cigere vs inmemiş cuma günü beslenmedide ilaç verince ateşü düşüyor etkisi geçince hop geri 39 küsürlere geliyor ve cuma akşamı malesef istemeden iftarımı tavuk döner ile yaptım ekmek arası ve sonrasında sahur yaptım 2 dilim ekmek ile tost yaparak normalde haftasonu oruç tutmuyorum madem çok yedim niyetleneyim dedim ve oruçluydum. ve kızlar kötü haber oğlumda cuma gecesi ağlayarak uyandı penisinin ağrıdığını söyledi ve onuda doktora götürdü eşim idrar verdiler ve az lökosit çıkmış bol su içsin demişler , bugünde işte eşim cocuk cerrahına götürdü ultrasonra girdi önemli birşey yok ağrısıda kalmamıştı zaten ama kalsiyum çöküntüsü diye birşey varmış geçermiş ama 3 ay sonra tekrar görelim demiş ne olduğunu bilmediğim birşey araştırmaya fırsat bile bulamadım
orucumu 5-6 kaşık kuru fasulye ve 3 kaşık pirinç pilavı ve salata ile açtım , 3 tanede içli köfte yedim malesef diyorum cünkü o kadar ki stresten dünyaları yiyebilirim ,
hedefimi aslında tutturmayı çok isterdim istemeden ödem vs oluştu üstüne kabızlık eklendi ,bu hafta hedefimi 62.6 olarak belirledim.
cezam sıfır şeker bunu seve seve çekerim , fırsat bulursam gece gelirim yine kızlar gündüz çok yoğun oluyorum çocuklarla uğraşmaktan fırsatım olmuyor.
hepinize kolay gelsin
2. olmuşuz gözümüz aydın inşallah yarım kg filan farkla değildir çünkü ben ödemliydim çok üzülürüm bu tarz bir rakamla kaçırdıysak

günaydın kızlar
nbr
beroş naptın sen

kızlarn menülere genel anlamda yorumlar yapabiliriz yazma amacımız bu değilmi

mmisin menüler ii ama bence akşamları es geçmesi öğün atlaması yanlış az da olsa yese ii olur
ayrıca mmiscim sen az bulmuşun ama bir haftada 1 kilo çok ii bir rakam

sporda eklese ii olur

fatoşcum daha çok menülerimizi bildirsek i olur bildirdiğin kısım ii

siyamumcum bence menülerin ii arada pasta vb tadımlık 1 çatal falan yersek sonradan patlamayı önlüyor nefsimizi köreltiyor bence
ama menünü yazıp kaçıyosun sende diğer arkadaşların yazdığını alıntılayarak yorum yapabilir bu şekilde katılabilirsin cnm

beroşum burda yazdığın menüler ii
ama dünkü kötü
arada nefsini köreltmek için tadımlık bişiler yersen bu şekilde patlama olmaz diye düşünüyorum
sakın bırakma ama tamamen
een kısa zamanda kendine gel fıstık
bence hafta boyunca günde yarım saat haydar cezası uygula

berenvildan menü güzel hergün bildirirsek daha i olur

kelebekçim aynen dediğin gibi

Gördüm gördüm beroş beni geçmişsin resmen ama bur50nin dediği gibi arada tadımlık alırsan daha iyi olur ya sonra böyle büyük kaçamaklar olmamış olur belkii...ama yalnız bırakmadık seniii bazen denk gelemiyoruz naparsın, sakın bırakma diyetinii her zaman aynı hızda gitmez normal aceleye gerek yokk...hem kocana neden kızdın ki belki sen uğraşıyosun diye destek olmak istemiştir

Canım 1.liğin ne önemi var sen böyle şeyler yaşarken, çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda hiç problemi kalmaz şekerparenin

Bur50 cim senin menülerini de ben genel olarak beğeniyordum maşallah sadece biraz spor az sankii bir de patatesi seviyon galib asen de

Kızlarrr ses verinn nasılsınızzz??
Teyzem burda ve birazdan onla tarotcuya gitcez pek meraklıdır böyle şeylere, ben de gaza geldımmm

Merhaba hatunlar..... Sabah çok güzel bi rakam gördüm 51.8 çok mutlu olduum öğlen ve sabahı birlikte yemiş olsamda spor yapcam.

iyiyiz kelebekcim sen napiyosun
senin teyziş de kafa galiba ne güzel

Aynen aynen o da çatlak biraz ama iyi oluyo geldikçe sohbet muhabbet eğlenceye devam
Temizlik yaptık demşn de ojelerim bozuldu şimdi onları yenilicem ve dışarı çıkcaz çok öpüyorum siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…