Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oyy kıyamam. ödemdendir o belki. 66'lara düşmüştün sen, yine düşersin. moralini bozma İlknurcum.

ne güzel valla ilişkinize bayıldım beroş Allah bozmasınn ama kafanı dağıtıp bi an önce enerjik beroşumuz oll

Ay ne güzel syu o kadar sevmen çok kolay kilo verceksin canım sen valla

ben merak ediyorum yaa, tarot doğru çıkıyo mu acaba? hiç baktırmadım ama çok merak ediyorum:). sen de baktırdın mı bari:)?

Baktırım valla bakalım doğru çıkıyor muuu...valla adam açar açmaz senin sevdiğin başka şehirde dedi,kafan karışmış ama karışmasın tek sıkıntınız ayrı olmanız dedi,1 seneye kadar iş zaten resmiyete dökülüyor dedii..
iş değiştircen dedi,bulunduğun yerde devam etmeyi düşünmüyosun dedi,ama güzel olcak hakkında hayırlısı olcak dedi,
sonracıımaaa işte marta araba alcan dedi bi ona inanamadım tabi zor görünüyor..
ama sana süpriz var dedi bakalımm çıkan olursa yazarım ama şehir ayrılığı deynce etkilenmedım değill kahve ve tarot karışık bakıyor

Son düzenleme:
Menümü de yazıp şimdilik kaçıyorum kızlarr...

Sabahgeç kahvaltı)
1 dilim ekmek
yarım simit
biraz peynir
biraz pastırma

şimdi siz akşamı görün (misafir geldi dee)
1 tabak keşkek
biraz pilav+kavurma

1 porsiyon kabak tatlısı
bir kaç dilim elma
az da kuruyemiş

Su:1 lt
Spor:yok

Slm kizlar bende bugun yarismaya girmek istiyorum.kilom 70.8 gotum 1.55 cok kiloluyum 20 kilo vermek istiyorym gelin beraber verelim bu haftadan sonra bende varim

bebişim benim büfem var demiştim ama kaçırmışsın. dün çaışştıran ablanın işi varmış ben gittim onun yerine büfeye
oyyy sende bendensin bu hafta. bacım yemekleri yedin daha adamı ne yiyon adam sen sevinirsin uğraşıyon zayıflamak için jest yapmış. bin pişman olmuş. ama olsun iyi yapmışın bazen kafasına vurcan ki daha iyisini yapsın kocişin
simdide uyuyamiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nenni söylim mi..? dam üstünde uneler dam üstünde uneler... ay dur bu nenni değildi. uyusunda büyüsün nenni tıpış tıpış yürüsün nennniii. buda ilknur teyzesinden mercimeğe gelsin....
bencede mmiscim çok öğün atlama metobolizmayı yavaşlatırsın
berenvildan menü güzel hergün bildirirsek daha i olur
aaahhh ahhh bi bildirebilsem çok iyi olacak ama bende tembellik var anam unutuyom bide. yaaa bana bi höt deyin kızlar.
Kızlarrr ses verinn nasılsınızzz??
Teyzem burda ve birazdan onla tarotcuya gitcez pek meraklıdır böyle şeylere, ben de gaza geldımmm
oooyyyytttt kafa teyzoş ne güzeeeelllll
Evet hem çalışıyorum hem okuyorum. 2yil bitirdim 4e tamamliyorum
hangi bölüm okuyosun canım. allah kolaylık versin
ayyy imrendim valla ben çok badireler atlattığım için böyle görünce çok mutlu oluyoruum yaaaa. allah güzelliğinizi hiç bozmasın maşallah
slmm cnm sporda war yürüyorum ama olmuyo sanki yaza weremezsem oliyim ben yigenımın sünnet düğünü amcamın kızının dügünü kayseri gezmesi hersey yaza sanki anlasmalılar
verirsin inşallah bebişim.haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek bi düşünsene yaza kadar 20 kilo verirsin inşallah
işteeeee bi su canavarı dahaaaa yiiiihhhhuuuu su için demeye bile gerek yok
oyy kıyamam. ödemdendir o belki. 66'lara düşmüştün sen, yine düşersin. moralini bozma İlknurcum.

ayyy valla benim motivasyon alt üst bana biriniz bi zılgıt çekin az önce 67.100 çıktım geçen haftaya göre kilo almışım. kızlar benim kızmanıza ihtiyacım var. acil destek istiyorum. bana güzel şeylerden bahsediin. zayıflayınca şöyle olcak böyle olcak diye ki yine aşka geleyim yoksa bu hafta + ile geleceğim ona göre

kızz delimisin sen. çocuklar hasta bu birincilik için dert yapmış. sana kurban olsun birincilik. yavruların iyi olsun o bize yeter. seviyoruz seni kuzum. sen bizim baş tacımızsın. böyle şeyleri sorun yapma haftaya birinci oluruz inşallah. hem hep birinci hep birinci olmaz sıkılırız. arada sıramızı değiştirelim ki zevki çıksın bebiş.

günaydın kızçelerim. neler yaptınız bakem bensiz. ben bi tost basem de gelem bakiiim o zamana kadar gelirsiniz sizdeee

günaydın kızlaaar
nbrsiniz
bu hafta bende dahil pek ii gitmiyoruz söliyim
ben bugünden itibaren toparlıycam

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 dolma
yarım kase yoğurt

akşam
1 tabak tavuk
1 dilim ekmek
çukulata hemde büyük c.tesi de yedim

ama kaptanın sölediğini yap yaptığını yapma demişler

kizlar bir davette bulundum karsilayin lutfen
bu ara fazla giremiyecem sanirim balim hasta evde hasta
mercimekte hastalanacak gibi huzursuz
ama merak etmeyin diyetteyim
ilknur basladinmi salona kuzum
burelli senin dediginle benim dedigimi yapacaklarda biz nasil zayifliyacaz bacim
hiltonum bebegim buyuk kizim inanki gecer umarim araban marttan once olur yok olmaadi benimkini alda tarotcu yalan cikmasin
ayyildizim buyuk gecmisler olsun canim inan cok uzuldum
mmis kuzum niye zayiflayamadigin sanirim duzenli yemediginden
destina takipteyim seni
gokce nerelerdesin bakiyim
yazmasamda hepinizi okuyorum
persembeye az kaldi aman DIKKAT
Davet ederken hava atiyorum kac haftadir derecedeyiz diye beni yalanci cikarmayin yolarim bakkkkkkkk

yarin yemege cikiyormusun eger cikarsan
saabah ve oglen aralarda sadece yesillik tuketiyorsun proteyin kesin yok aksam istedigini yiyebilirsin meyvede yeme gun icinde aksam kucuk bir tatli yeeeeeeeeeeeee
izin veriyoruz

Günaydınlarrrr...yaa evet bi saldık sanki bu ara di mi yaa neden böyle oldu kii

günaydın kızçelerim. neler yaptınız bakem bensiz. ben bi tost basem de gelem bakiiim o zamana kadar gelirsiniz sizdeee

Günaydın ablacıımm..nerelerdesin ya hiç su da içmiyozz

Dikkat et güzelliklerine beroşş bizi de ihmal etmemeye çalış,çok geçmiş olsun ya salgın mı var nedirr bebişlerinie sahip çıkınn üzülüom valla yaa

saabah ve oglen aralarda sadece yesillik tuketiyorsun proteyin kesin yok aksam istedigini yiyebilirsin meyvede yeme gun icinde aksam kucuk bir tatli yeeeeeeeeeeeee
izin veriyoruz

Ay ben de tatlı yiyim mii nası canım çekiyo yaaa..benm de özel dönemim geliyor galiba yaa

canım çok teşekkür ederim hepinizide ben çok seviyorum inşallah bu hafta vericem daha dikkat ediyorum .

çok geçmiş olsun canım bizde hastayız ne olucak bu kış nasıl geçiçek bilmiyorum

çok teşekkür ederim canım.

kolay gelsin canlarım benim diyet olayını artık bir kenara bırakıp herşeyden yiyp az yeme olayına geçmem lazım. protein ağırlıklı beslenmek ve tuz ,şeker,beyaz undan uzak durarak başlamam gerek diye bugün sabah kepek ekmekli beyaz peynirli tost yedim 2 kupa 5i1 ara çay içtim malesef 9 lu hayat çayı kaşıntı yapıyor bende bacaklarım hep yara oldu diye kestim 4 bitki şüpheli çünkü
ve kızımın ateşi şükür düştü 1 yaş aşısı var yarın ateş yapar o da ve 2 gün daha tetikte olacagım ilaçlarını vermeye hala devam ediyorum şükür artık beslenmeyede başladı , abimizinde pipişi ağrımıyor artık :) benden bu kadar bu arada ev taşınma olayım vardı malesef yaza kaldı oğlanın okulu vs değişmesin diye ama salonum soğuk olduğundan dolayı koşu bandımı ara koridora çıkartmaya karar verdim orda daha düzenli yürürüm en azından kızım uyandığında sesini duyarım diye düşünüyorum.
bugün tartıldım ama hoşuma gitmedi regl olacagım için karnım vs şiş inşallah atlatırım bu 2 hafta çok dikkat edeceğim ,hedefim cuma günü 62.6 idi ne kadar aşağı hedef olursa ben de o kadar hırslı olurum diye düşündüm yakalamaktan ziyade yaklaşsam gene süper olur. veee cezamı çekiyorum 0 şekerr :))

bugün çarşıdaydım kendime eşofman takımı aldım yarın 9 da ilk spor günüm başlıyo inşallah sana da çok geçmiş olsun kuşum kış günü dikkatli olmak lazım dikkat et mercimeğe ve balım a öpücükleeerr
izin veriyoruz
niyetim yemek organizasyonu bebiş hediye istemem diyo bende yarın bi kuaföre gidip gölge yaptırayım değişiklik olsun o na da süpriz olsun dedim ya ikimiz yada 2 arkadaş daha çağırabilirim 4 ümüz güzel bi yemek yer sinema yaparız diye düşünüyorum. yarın salata yiyeyim o zaman kendimi geceye yemeye saklayayım

ah bacım bu bikaç gündür koşturmaca halindeyim valla yarın da yokum ama sonra düzene girerim inşallah ama diyet nanay valla bende bu hafta + çıkmazsam göbek atarım kızlar bu hafta benden iş çıkmıcak ona göre beni bi motive edin kızın mızın yapın bişeyler

Son düzenleme:
Bugün yediklerim:

sabah: 4 yk müsli (1 bardak yarım yağlı süt ile), 1 kuru incir.

ara: 1 mandalina, 1 cennet hurması.

öğle: 1 kase yoğurt, 1 adet tost.

ara: 1 mandalina, 1 kuru incir, yarım baklava.

akşam: 5-6 yemek kaşığı ıspanak, 1 dilim ekmek, 1 parça çikolata.

ara: 1 ayva, 1 cennet hurması.

şuruplarım da tatlı, tatlı da yedim perşembe gününden beri ilk kez. cezama razıyım.

su: 2 litre.

enstanteneli günler seni beklio demek ki:). baya da ayrıntılı bakmış. parası da ona göredir heralde:)). hadi hayırlısı cicim:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…