kizlar ben bildirimi cuma sabahi versem olurmu yarin erkenden hastaneye gidecem kizlara rapor alip okula vermem lazim ama olmaz derseniz eve gelince tartiliruim
tok karna tartilmak istemem ama olsun
kaptanim burellim ne diyon
burelli birbirimizi kontrole alalim dagittik canim ya
berenim ozelden bana ucretini yazarmisin
ikizler 5. siniftalar yeni sisteme gore ortada denebilirayyhh olsun cicim, senin çocuklar iyileşsin de; biz burdayız, bekleriz:). ilkokula mı gidiolar?
meslektasiz yaniben öğretmenim, devlette. doğu'dan batı'ya yeni tayinim çıktı, 1 ay önce cizre'den geldim. şimdi bandırma'dayım, eşimin yanındayım çok şükür:). burda da sınıf öğretmeni fazlalığı varmış, sınıflara giremioruz, okullara proje falan hazırlıoruz şimdilerde, yoğun değiliz hiç. yaşlılar emekli olsun da, bize yer açılsın diye beklioruz:).
ooooooooooooo hiltonumda gun sayarmis amaninnnnnnnnnnn olem ben(uzun havda sarki turku cigirttin ya bana)
Ayy çok yenisiniz cicim cicim aylar oh maşallahhhevet canım ya benim sevdiceğim asker, Mardin'de, hayırlısıyla gelse bii..daha da 191 gün var ah ahhh
Ayy çok yenisiniz cicim cicim aylar oh maşallahhhevet canım ya benim sevdiceğim asker, Mardin'de, hayırlısıyla gelse bii..daha da 191 gün var ah ahhh
ikizler 5. siniftalar yeni sisteme gore ortada denebilir
oburu 6 aylik teyzosu
meslektasiz yani
kisssssssssss bu laf banami
ooooooooooooo hiltonumda gun sayarmis amaninnnnnnnnnnn olem ben(uzun havda sarki turku cigirttin ya bana)
tmm canım cuma sabah toplayalım ama bildirimleri
arada girip devam etmeyenler var
bu hafta kimin 2 haftası doluyo kimi eklicez mmis 2 düzenli giriyodu 2 gündür yok
başka varmı kızlar eklencek
tmm canım alalım kontrole
ben çukulata yemiyorum artık ama bu hafta aynı çıksam bile ii yani
aman çok mutlu oldum aşağıda 5 tane fıstığın ismi var
inş çabuk geçer o zamana gelinlik provalarına süper olcan inş kısssss
salı günü menüsü:
sabah: 5 zeytin, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1kuru incir.
ara: 2 porsiyon meyve
öğle: 4 yk müsli, 1bardak süt.
ara: 2porsiyon meyve.
akşam: 6 yk ıspanak, 1dilim ekmek, 1yk kuru fasulye
ara: 1 yemek kaşığı bal, 4 kestane, 2 porsiyon meyve.
su: 2 litre.
spor: yarım saat eliptik bisiklet.
destina ne corbasi
dokul bakiyim
sukur haydarimla bulusacam bugun
benim mercimek deddesiyle dukkana gidiyor
kizlarda tv de
boregim pissin kacacam haydara
yeniler haydari kim diyecek ya zamanla lisirlar
geçen aylarda yapmıştım, 3 günde 1,5-2 kg falan vermiştim. soğan çorbası. tadını sorma(. 1 kilo kadar kuru soğan, dereotu, kimyon, taze acı biber(2-3 tane). bu kadardı sanırım, anneme yine sorarım, tam teyit alırım. bunun haricinde hiçbir şey yenmeyecek. sonra geri almadım verdiğim kiloyu. ender saraç'tan mı ne duymuş, annem de. ne ödem kalıyor, ne bişey.
bu hafta kimin 2 haftası doluyo kimi eklicez mmis 2 düzenli giriyodu 2 gündür yok
ikizler 5. siniftalar yeni sisteme gore ortada denebilir
oburu 6 aylik teyzosu
meslektasiz yani
kisssssssssss bu laf banami
mardin merkeze 1,5 saat uzaklıktaydı benim görev yaptığım köy. adım gibi bilirim oraları, cefası çoktur ama güzelliğine de güzeldir mardin. turist olarak gidip geleceksin, ötesi olmayacak:). Allah yardımcınız olsun. uzun dönem demek.. sınırda değilse, nusaybin'de yani, daha rahattır o'nun için. ama biter, ben de 15 ay askerlik yaptım orda, diyorum:). geçiyor, geçer, geçecek de. inşallah sağlıcakla tabi.
sagol tatlim
mmis duzenliydi ama sanirim isi var yoksa gelir o
gokceden umutluydum ama yok
mmis gelirse tarisina bir bakalim kizlarada soralim alalim listeye istersen
destina88 den memnunum
ona bakarsan askitom burellim ilcigdemli kurallarin hic birine uymuyor yanliz kilo bildirimi yapiyor
sence ne derece dogru
destinayı bu haftadan ekleyebiliriz bence de menü bildirimleri de mesajlar da düzenli
mmis kayboldu bu ara,gökçeden ses yok,armagan denemede
fatos,ayyildizim ve cigdem kurallara pek uymuyoooor
oyyytabi ya her gün onunla yaşıyorum napayımmm :44:
İnşallah canım çok sağolll...midyatta neyse ki sınırda değil, snein de zor geçmiştir tabi bi de eşinden ayrı amannn :26:
ben de pek doğru bulmuyorum şahsen amaç paylaşım her an başlığa ulaşmaya çalışıyoz biz burdaaa
sagol tatlim
mmis duzenliydi ama sanirim isi var yoksa gelir o
gokceden umutluydum ama yok
mmis gelirse tarisina bir bakalim kizlarada soralim alalim listeye istersen
destina88 den memnunum
ona bakarsan askitom burellim ilcigdemli kurallarin hic birine uymuyor yanliz kilo bildirimi yapiyor
sence ne derece dogru
inş çabuk geçer o zamana gelinlik provalarına süper olcan inş kısssss
kisssssssssss bacim isine karismayaimda bak yeni evlisin
kokar kissssss o sen bilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?