Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kizlar ben bildirimi cuma sabahi versem olurmu yarin erkenden hastaneye gidecem kizlara rapor alip okula vermem lazim ama olmaz derseniz eve gelince tartiliruim
tok karna tartilmak istemem ama olsun
kaptanim burellim ne diyon

tmm canım cuma sabah toplayalım ama bildirimleri
arada girip devam etmeyenler var
bu hafta kimin 2 haftası doluyo kimi eklicez mmis 2 düzenli giriyodu 2 gündür yok
başka varmı kızlar eklencek

burelli birbirimizi kontrole alalim dagittik canim ya

berenim ozelden bana ucretini yazarmisin

tmm canım alalım kontrole
ben çukulata yemiyorum artık ama bu hafta aynı çıksam bile ii yani

ayyhh olsun cicim, senin çocuklar iyileşsin de; biz burdayız, bekleriz:). ilkokula mı gidiolar?
ikizler 5. siniftalar yeni sisteme gore ortada denebilir
oburu 6 aylik teyzosu
meslektasiz yani
kisssssssssss bu laf banami

Ayy çok yenisiniz cicim cicim aylar oh maşallahhh evet canım ya benim sevdiceğim asker, Mardin'de, hayırlısıyla gelse bii..daha da 191 gün var ah ahhh
ooooooooooooo hiltonumda gun sayarmis amaninnnnnnnnnnn olem ben(uzun havda sarki turku cigirttin ya bana)

Ayy çok yenisiniz cicim cicim aylar oh maşallahhh evet canım ya benim sevdiceğim asker, Mardin'de, hayırlısıyla gelse bii..daha da 191 gün var ah ahhh

mardin merkeze 1,5 saat uzaklıktaydı benim görev yaptığım köy. adım gibi bilirim oraları, cefası çoktur ama güzelliğine de güzeldir mardin. turist olarak gidip geleceksin, ötesi olmayacak:). Allah yardımcınız olsun. uzun dönem demek.. sınırda değilse, nusaybin'de yani, daha rahattır o'nun için. ama biter, ben de 15 ay askerlik yaptım orda, diyorum:). geçiyor, geçer, geçecek de. inşallah sağlıcakla tabi.

oburu 6 aylik teyzosu

meslektasiz yani

ooooooooooooo hiltonumda gun sayarmis amaninnnnnnnnnnn olem ben(uzun havda sarki turku cigirttin ya bana)

estağfurullah cicim:)). 55 yaşındakiler emekli olsun, bana yeter:).

sagol tatlim
mmis duzenliydi ama sanirim isi var yoksa gelir o
gokceden umutluydum ama yok
mmis gelirse tarisina bir bakalim kizlarada soralim alalim listeye istersen
destina88 den memnunum
ona bakarsan askitom burellim ilcigdemli kurallarin hic birine uymuyor yanliz kilo bildirimi yapiyor
sence ne derece dogru

inş çabuk geçer o zamana gelinlik provalarına süper olcan inş kısssss

bence menün ve sporun güzel cnm

sukur haydarimla bulusacam bugun
benim mercimek deddesiyle dukkana gidiyor
kizlarda tv de
boregim pissin kacacam haydara

yeniler haydari kim diyecek ya zamanla lisirlar

destina ne corbasi
dokul bakiyim

geçen aylarda yapmıştım, 3 günde 1,5-2 kg falan vermiştim. soğan çorbası. tadını sorma(. 1 kilo kadar kuru soğan, dereotu, kimyon, taze acı biber(2-3 tane). bu kadardı sanırım, anneme yine sorarım, tam teyit alırım. bunun haricinde hiçbir şey yenmeyecek. sonra geri almadım verdiğim kiloyu. ender saraç'tan mı ne duymuş, annem de. ne ödem kalıyor, ne bişey.

kisssssssssss bacim isine karismayaimda bak yeni evlisin
kokar kissssss o sen bilinde

destinayı bu haftadan ekleyebiliriz bence de menü bildirimleri de mesajlar da düzenli
mmis kayboldu bu ara,gökçeden ses yok,armagan denemede
fatos,ayyildizim ve cigdem kurallara pek uymuyoooor

oburu 6 aylik teyzosu

meslektasiz yani

oyyy tabi ya her gün onunla yaşıyorum napayımmm :44:

İnşallah canım çok sağolll...midyatta neyse ki sınırda değil, snein de zor geçmiştir tabi bi de eşinden ayrı amannn :26:

ben de pek doğru bulmuyorum şahsen amaç paylaşım her an başlığa ulaşmaya çalışıyoz biz burdaaa

ben şimdi bu cumadan itibaren eklenmeyecek miyim? 1 hafta daha bekliycem galiba

oleyyy, çok sevindimm:).

motivasyon için aktif bir gruba katılmak istemiştim kızlar.sanırım doğru adresteyim.sabah yazmıştım.şimdi geçmişi oku oku bitiremedim.harikasınız harika

evt cnm burdan söiyelim o zaman çiğdemcim seni daha çok aramızda görürsek ne güzel olur ii kilo veriyosun ama neler yapıyosun nasıl veriyosun bizimlede paylaşsan cnm

günde 5 mesaj da yazarsak daha ii olur aslında kuralları tam işletsek 2 hafta üstüste 30 msj altında kalan diskalifiye diye biliyorum elimizden geldiğince katılsak daha ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…