bizi iyice ihmal ettiginin farkindamisin yavrummmmmmmmmmmmm
yok komsu yok spor vs.yemiyoruz bilesinnnnnnnnnnnn
haklısın bebişim çoookkk haklısın yarından itibaren inşallah düzenli olucam kızın bana yolun beni bağırın valla sesim çıkmaz canımsınız
insanlar neden nankor olur
yada neden saygisizlik iyi bir usluptur savunmalarda
yada karekter meselesimidir normalde saygisiz ve saldirgan insanlar sanalda da ayni karakteri sergilerler
kizlar saygisiz seviyesiz kavgaci olmadiniz icin sanal da bile olsa kalite ve iyi niyetinizi hissettirdiniz icin tesekkur ederim
kuzularim gokce gelmiyormu goremiyorumda
ben de aynı şeyi düşünüodum. o'nun da kutalamsı vardı demek ki:).
kuzularım nabeeeerrr.ben sizi çok özledim yahuuu. ama spora başladııım. günde 1.5 saat spor yapıyoruuuummm.dünüm güzel geçti kocam beni arkadaşın evinde zannederken biz arkadaşlarla plan yapıp onu bi restoranda karşıladık. yemek sonrasıda bi sinema yaptık.ama gün içinde o kadar çok koşturdum ki yorgunluktan ayakta durcak halim kalmadı. esas kutlamayı bu gece yaparım artıkk. kızlar ben bu arada çok kötü saldım diyeti aslında çok ta yemedim ama tartım sürekli aynı gösteriyo onda mı problem var anlamadım. bi de bu hafta ben hiç menü yayınlamadım yaaa. koşturmacadan ne yediğimi bile unuttum valla. bana şimdi kızın ki ben yarın bi kendime geleyim. yoksa durum kötüüü
sende ne var ne yok yavrukuşummben bugün baya sakindim iş yerinde bol bol burda takıldımm
ya geliyorlar kaayboluyorlar bir habwrdemi verilmez anlamadim
destina88 annemmmmmmmmm
seninlede konusamadik canim ya
ben raporluyum, evdeyim, keyif yapıorum:). yarın işe başlıycam tekrar. hastayım diye bal yedim ben yine 1 yemek kaşığı. sana kızarken, ben de yapıorum arada:). amiraz dara 500 gram vermişim çok mutlu oldum. yılbaşından önce bi zayıflama çorbası yapsam diyorum, yılbaşı için elbisem biraz dar da, o yüzden . sen napıosun cicim? özelde mi çalışıosun bu arada?
Hmm olsun iyisin bayaa heeay yarın bildirim günü ya ben bu hafta eksiliycem bence sizi canım ben stajyer avukatım özel bürodayım..bazen koşturmaca bazen oturmaca geçiyor işte sen nerden izinnn ??
ben öğretmenim, devlette. doğu'dan batı'ya yeni tayinim çıktı, 1 ay önce cizre'den geldim. şimdi bandırma'dayım, eşimin yanındayım çok şükür:). burda da sınıf öğretmeni fazlalığı varmış, sınıflara giremioruz, okullara proje falan hazırlıoruz şimdilerde, yoğun değiliz hiç. yaşlılar emekli olsun da, bize yer açılsın diye beklioruz:).
Çok iyiymiş sen de bu sürecin tadını çıkar boşver eşinle beraberryeni evliydin sanırım zaten de mi??
4 aylık evliyiz de, 2 aydır ayrıydık. 2 aylık evliyiz desem yeridir:). sen asker yolu bekliosun galiba. tez zamanda gelir inşallah. doğu'da mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?