Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

insanlar neden nankor olur
yada neden saygisizlik iyi bir usluptur savunmalarda
yada karekter meselesimidir normalde saygisiz ve saldirgan insanlar sanalda da ayni karakteri sergilerler

kizlar saygisiz seviyesiz kavgaci olmadiniz icin sanal da bile olsa kalite ve iyi niyetinizi hissettirdiniz icin tesekkur ederim
 
yeni fıstıklar gelmiş hoşgeldiniz kızlaaaaarrr. ben kaçar şimdi komşuya söz verdim onunla yürüyüşe çıkıcam birazdan, yemek yok, ev dandini, imdaaaaaaaaatttttt
 
burelli birbirimizi kontrole alalim dagittik canim ya

berenim ozelden bana ucretini yazarmisin
 
bizi iyice ihmal ettiginin farkindamisin yavrummmmmmmmmmmmm
yok komsu yok spor vs.yemiyoruz bilesinnnnnnnnnnnn
 

Vay bee döktürmüş gene beroşş biz de sana teşekkür ederiz gerçekten samimiyet akıyor bu başlıktaaa
 
ya geliyorlar kaayboluyorlar bir habwrdemi verilmez anlamadim
destina88 annemmmmmmmmm
seninlede konusamadik canim ya
 
kizlar ben bildirimi cuma sabahi versem olurmu yarin erkenden hastaneye gidecem kizlara rapor alip okula vermem lazim ama olmaz derseniz eve gelince tartiliruim
tok karna tartilmak istemem ama olsun
kaptanim burellim ne diyon
 

Yıldönümünüz kutlu mutlu olsun, her yıldönümünüz bol neşeli, sağlıklı, az kalorili geçsin). günde 1,5 saat süperr:). bne spor salonunda alışmıştım eliptik bisiklete, eve de aldık yeni. eliptik bisiklet de kullanıo musunuz spor salonunda? çoook işe yarıyo. kısa zamanda bol kalori kaybı:).
 
sende ne var ne yok yavrukuşumm ben bugün baya sakindim iş yerinde bol bol burda takıldımm

ben raporluyum, evdeyim, keyif yapıorum:). yarın işe başlıycam tekrar. hastayım diye bal yedim ben yine 1 yemek kaşığı. sana kızarken, ben de yapıorum arada:). 500 gram vermişim çok mutlu oldum. yılbaşından önce bi zayıflama çorbası yapsam diyorum, yılbaşı için elbisem biraz dar da, o yüzden. sen napıosun cicim? özelde mi çalışıosun bu arada?
 
Son düzenleme:

Hmm olsun iyisin bayaa hee ay yarın bildirim günü ya ben bu hafta eksiliycem bence sizi canım ben stajyer avukatım özel bürodayım..bazen koşturmaca bazen oturmaca geçiyor işte sen nerden izinnn ??
 
Son düzenleme:
Hmm olsun iyisin bayaa hee ay yarın bildirim günü ya ben bu hafta eksiliycem bence sizi canım ben stajyer avukatım özel bürodayım..bazen koşturmaca bazen oturmaca geçiyor işte sen nerden izinnn ??

ben öğretmenim, devlette. doğu'dan batı'ya yeni tayinim çıktı, 1 ay önce cizre'den geldim. şimdi bandırma'dayım, eşimin yanındayım çok şükür:). burda da sınıf öğretmeni fazlalığı varmış, sınıflara giremioruz, okullara proje falan hazırlıoruz şimdilerde, yoğun değiliz hiç. yaşlılar emekli olsun da, bize yer açılsın diye beklioruz:).
 

Çok iyiymiş sen de bu sürecin tadını çıkar boşver eşinle beraberr yeni evliydin sanırım zaten de mi??
 
salı günü menüsü:
sabah: 5 zeytin, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1kuru incir.
ara: 2 porsiyon meyve
öğle: 4 yk müsli, 1bardak süt.
ara: 2porsiyon meyve.
akşam: 6 yk ıspanak, 1dilim ekmek, 1yk kuru fasulye
ara: 1 yemek kaşığı bal, 4 kestane, 2 porsiyon meyve.

su: 2 litre.
spor: yarım saat eliptik bisiklet.
 
4 aylık evliyiz de, 2 aydır ayrıydık. 2 aylık evliyiz desem yeridir:). sen asker yolu bekliosun galiba. tez zamanda gelir inşallah. doğu'da mı?

Ayy çok yenisiniz cicim cicim aylar oh maşallahhh evet canım ya benim sevdiceğim asker, Mardin'de, hayırlısıyla gelse bii..daha da 191 gün var ah ahhh
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…