Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen bir evlen bak ben o gece buraya neler yazacammmmmmmmmmmmm
zaferim nasil kiz damada yuz verme bak yolarim

burellim ve ilknurum mmis nerdesiniz sizi de gorsem sevinecektim
deddemiz elifi aldi ikizlerde uyuyor biraz bende canlarlayim keske birde kahve yapsaydim ama yok zaman kaybetmek istemiyorum sizinle olmak daha iyi

ayyyyyyyyyyyyy ilknur nerdesin ya catlayacam gel artik

sen bir evlen bak ben o gece buraya neler yazacammmmmmmmmmmmm
zaferim nasil kiz damada yuz verme bak yolarim

Hahhaha arada yüz arada naz iyi mi iyi mii valla iyi o da nolsun çalışıyor paşam özleşiyoz boyna işteee...neyse ki iletişim sağlam, görüntülü arıyor falan iyi oluyor

Evet saldım kendimi kardeşceezlerime üzüntümden hep kötü oldu beroş kötüü azarla beni vallaa

dombili bir gelinmi olacan kiz sen
beni irezil mi edecen davetlilere
bak gelmem gelinlikciye senlen
hani superoz edecektik zafere hasretinden eridim diye
adam seni gorse bensizlik hatuna yaramis der valla

hadi bakem bugunde cukulata ye de goreyim totisini
seni seviyorum tatli kiz

-

liste şeklinde menümüzü eklersek daha iyi olur ayrıca su miktarını ve sporunu da eklemen gerekiyor [/B][/QUOTE]

2 litreye yakın su içiyorum malesef işimden dolayı spor yapaıyorum : bu arada hepınnızın cıkolata kırızı var bende kendıme onu ödul olarak verıyorum 5 kılo verdıkce 1 cıkolata yiyorum benım için iyi bir ödül yöntemi :)

ben de seni çok seviyorum beroşş haklısın sen hem de çokk,gelcen tabi gelcennn yaa bananeee,bugün yersem asın beni yok bundan sonraaa kocaman öpüyorum ben deee

anladım canım tamam madem ama sporu hayatımızın bi yerinden sokmaya çalışalım gene de

Son düzenleme:
kelebek.hill[B .!.:
anladım canım tamam madem ama sporu hayatımızın bi yerinden sokmaya çalışalım gene de [/B]

valla cok ugraştim sporu sokmayı zaman bulamadım dans kursları aratırdım gıne yok pazar gunu hariç çalişiyorum pazar gunu ehlıyet kursum oluyo 1 ayda bırde hafta sonrı sınav var benım hayat bı 4 ay böyle sonrası için düşünücem inşaallah :)

Anladım..e hadi bakalım 4 ay sonra inşallah düzene girer,hiç deilse aralarda yürüyüş yapmaya,merdiven inip çıkmaya falan çalış madem

Son düzenleme:

kuzularım nabeeeerrr.ben sizi çok özledim yahuuu. ama spora başladııım. günde 1.5 saat spor yapıyoruuuummm.dünüm güzel geçti kocam beni arkadaşın evinde zannederken biz arkadaşlarla plan yapıp onu bi restoranda karşıladık. yemek sonrasıda bi sinema yaptık.ama gün içinde o kadar çok koşturdum ki yorgunluktan ayakta durcak halim kalmadı. esas kutlamayı bu gece yaparım artıkk. kızlar ben bu arada çok kötü saldım diyeti aslında çok ta yemedim ama tartım sürekli aynı gösteriyo onda mı problem var anlamadım. bi de bu hafta ben hiç menü yayınlamadım yaaa. koşturmacadan ne yediğimi bile unuttum valla. bana şimdi kızın ki ben yarın bi kendime geleyim. yoksa durum kötüüü

az önce mesaj yazdım göndere basınca int gitti
hoşgeldin beroşum
çocukların iyileşmesine sevindim
topiğin neşesisin valla

berenvildan spor nasıl gidiyor
hocaylamı yapıyonuz serbest aletlerlemi

kelebekcim sen naptın kız bugün toparlayalım çukulata falan yok tmm mı

yeni gelen arkadaşlarada bidaha söliyim hatta eskilerede
günde 5 msj kuralımız var
katılımları arttırırsak i olur
menü su ve sporu yazıyoruz

buarada ben dün yarım saat yürüyüş yaptım
su da 1,5 litreye yakın içtim menüyü yazmıştım

yarın tartı günü
kendine gel
bi gündede i toparlayabilir insan
bak sporda yapıyomuşun spor boşa gitmesin bak

Ayy evet yok artık çikolata falan tamammm

Vayyy güzel güzel günler hadi bakalımmm... evet ya toplu bi dağılma oldu nedensee hadin hadinn yeni yıl yeniyıll sonra zafer gelcek falan zaman daralıyorr acil kilo vermem lazımm

kuzucum ilk önce bikaç gün aletlerle yürüyüş badı, uzay yürüyüşümüydü neydi o ve bisikletle başlayacaktık. dün onları yaptım.bugün hoca stepe de aldı beni. hoca eşliğinde yapıyoruz. pazartesi de programımı yapacak ona göre gideceğim.
bi de kızçeler hoca bana ekmek yemiyorum diye kızdı ona göre kastan yermişsiniz yanii
yarın tartı günü
kendine gel
bi gündede i toparlayabilir insan
bak sporda yapıyomuşun spor boşa gitmesin bak
evet canım haklısın kendime gelmem lazım ama yarından itibaren düzenli olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…