Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

motivasyon için aktif bir gruba katılmak istemiştim kızlar.sanırım doğru adresteyim.sabah yazmıştım.şimdi geçmişi oku oku bitiremedim.harikasınız harika

Evet buyur canım demiştik biz de katılımına göre 2 hafta sonra sende listede olursunn

evet bence artık kuralı katı olarak işletelim mesaj sayan bi arkadaşımız hala yok sanırım, artık olsun ve 2 hafta üstüste 30 altında kalanı cızalım ama tabi ki bazı durumları affederiz (sağlık durumlarıdır,tatildir,düğündür falann )

ben hayatımı baya iş ev arası yaşiyormusum kimi segilisıyle kımı nısanlısı kımı eşiyle mutlu banada kılo vermek kaldi galiba mutlu olmak için :) hepinizin mutlulugu daim olsun :)

cnm katılımın ii bu şekilde devam edersen bu hafta ekleriz seni de

kıslar o zaman sizde onay veriyosanız bugünde itibaren mesajları sayalım 2 hafta 30 mesaj kuralını uygulayalım

ben o nay lı yo rumm yanlış anlaşılmasın amaç kimseyi listedışı etmek değil,daha çok paylaşımınızı sağlamak, böyle bir anlamı olmyor kii

ben hayatımı baya iş ev arası yaşiyormusum kimi segilisıyle kımı nısanlısı kımı eşiyle mutlu banada kılo vermek kaldi galiba mutlu olmak için :) hepinizin mutlulugu daim olsun :)

herkesin hayatı dönem dönem Armancığım, ev-iş arasında mekik dokuyarak mutlu olduğumuz da oldu, sevgilisi, eşi, nişanlısı ile mutlu olmaya çalışan herkesin de farklı sıkıntıları var şimdi, emin ol. ama hepimiz mutlu olmaya çabalıoruz. kilo verirsek hepimiz birlikte mutlu olucaz; şimdilik herkesin kilo vermek gibi bir hedefi var, gerçekleştirdiğimizde daha da mutlu olucaz, emin ol. birlikteyken daha güzel oluyor zayıflamak, daha motiveli oluyoruz:).

Ne güzel de konuştun destinacım sen öyle yaaa..
e armagan sen anlat yok mu bi gönül yaran bi bağın ya da geçmişin...dök içini :)

evet :) haklısın senın az kalmıs galıba öndekı şemadan onu anlıyorum :) benım da 15 kilom var inşalah onu da verebılırım 12 kılosunu verdım ama bakalim gerisi gelicekmı :) 2 hafta sonramı tam uyelik oluyo yarın verdım kiloyu yazman etkılemıyor galiba gurubu ?

Ne güzel de konuştun destinacım sen öyle yaaa..
e armagan sen anlat yok mu bi gönül yaran bi bağın ya da geçmişin...dök içini :)

malasef galıba ben hep kendıne vakıt ayıranlardan oldum bı ara oldu ama bır turlu duygusal bağa kuramadım arkadaş larımın tabırı ile duygularımın alındı söylenıyor ama ben buna inanmıyorum sadece beni .....orayı tamamlayamdım :)

sen nerde çalışıyosun cnm nekler yapıyosun meslek ne

bende okudugu meslaga yapamıyanlardanım :) ünıde dış ticaret okudum uluslar arası ilişkiler 3 gine okuyorum şu anda muhasebecilik yapıyorum işi yapamamin sebebi oldugum yeri bırakıp gıtmek istemem :) böylede mutluyum galıba :)

bu hafta etkilemicek canım, ama paylaşımın iyi olursa haftaya eklenirsin sen yine de bizimle paylaş tabiii

hmmm...anladım canım hakkında hayırlısı olsn tabi ki öyle bi şey olmaz ben de kabul etmem..zamanı gelmemiştir

menün gayet güzel canım.

maşallah canım ne güzel dilleniyor minnoşun. kocakarı ilacı ne merak ettim

canım ne güzel bir gün geçirmişsin , diyeti bırakma ama kg alıcak şeyler yapma
öncelikle 2 porsiyon meyve çok geldi bana, ve zeytin sayın da çok 3 tane yeterli , aralarda yine meyve var şeker yüklü bunlar gün içinde 6 meyve yemişsin canım , 4 kestane de var ve incirde var zaten , yemeklere ağırlık vermiyor meyveye mi saldırıyorsun canım bana pek iyi dağılmış gibi gelmedi menü , eğer ekmeğin kepekse meyveyi 2 ye çekip gerisini yemeklerde kaşık arttırımı yapmandan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…