menun guzel ama kanat cok yagli derisinden dolayisabah:kepekli tost,öğlen:ızgara tavuk kanat,akşam:nohut yemeği salata.aralar:mandalina ve kuru kayısı.bugünde böyle geçti yeşilçay ve 1,5 lt su hergün aynı zaten
kisss onun adi ay yuruyusuymus burelli dediyditeşekkür ederim bebişim güzel dileklerin için.valla salondaki vatandaşın adını bilmiyorum da sana tarif edeyim sanki bisikleti ayakta sürüyomuşsun gibi ama pedallar da ileri doğru kollar da ileri doğru oynuyoo herhalde anlamışsındır
kızlar ben bu hafta çok kötüyüm büyük ihtimal + çıkarım ama kendime ceza verdim yılbaşında abartmak yok sadece tadımlık olacak herşey
bunu niye etiketledim unuttumbu unutkanlık beni deli ediyooo
ah canım daha o 1.5 saat spor salonunun üstüne bide bi saat yürüyüş yaptım ama yorulmuşum
bebişim köy ekmeği yeme en kalorisi yüksek ekmek o ben ya tambuğday yada çavdar tüketiyorum bilgin olsun tavsiye ederim.
canım yediklerini miktarlarıyla ve alt alt yazarsan daha rahat görülür yoksa buna yorum yapma imkanımız olmaz.
bebişim burellim napıyosuuunnn iremciiimmm
menun guzel ama kanat cok yagli derisinden dolayi
hele izgaraysa istahta aciyor aklinda olsun istedim
gunde 3 yesilcaydan fazlasinida uzmanlar onermiyor dikkatli olasin
kisss onun adi ay yuruyusuymus burelli dediydi
butun vucudu calistiriyor
yorulmak bile sana enerji vermis sekerim
oooooooooooooo kiskaniyom kaptani simdi
bende iyiyim ilknur hanim su cadim benim
nkis senin su hoca nerden anlamis hemende meto yavas calisiyyor diye test mi yaptinhah işte ay yürüyüşü o zımbırtıdan. ay kuşşşuuumm bende enerji bitti valla kız yemek bile zor yaptım. yarın sabah yine sporum var şimdiden kayırıyom kıııızzzz. ama iyi oluyo da benim metobolizma az çalışıyomuş bana bol su tüket dedi hoca valla artık küveti doldurup içicem haaa ne yapayım başka suu diye bilmiyooomm
uc bes kisi polemik cikarmisberoşum 13. takım çatırdıyo galiba haaa
burellim nasil sana yardim edebilirimkızlar selam ben 7.takım kaptanı esra:) şimdi listeler hazırlanırken http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-72.html buraya takım ortalamalarına göre sıralamayı yapıyosunuz ve ayrıca bireysel sıralamayı yapıyosunuz attğım linke bakarsan anlarsın zaten iyi akşamlar:)
sonunda geldin be cigdemcok kötü şeyler yedim ben utancımdanda gelemedim
cezalandırın kızlar beni
kızlar menümü yazıp kaçıyorum ev misafir doluu
sabah:
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğlen:
2 patlıcan dolma
biraz yoğurt
ara:1 şekerli kahve
akşam:
pilav-patates-köfte
poffff
spor:yok
su:1 lt
ya kızlar ben sizi çok seviyorum ama bu hafta biraz izin isticem müsade ederseniz,haftaya da katılıp grup ortalamasını düşürmek istemiyorum...azcık toparlanıp geri gelcemm
bir de menüleri bu hafta toparlayıp öyle giderim ama bence herkesin menüsünü yayınlamak çok faydalı olmadı, 1. ve sonuncuyu yayınlayıp yüklenriz etkili olur diye düşünüyorm fikirlerinizi bekliyorummöptümmm
yok canım ben kırılmam çünkü bende senin yaşadığın şeyleri yaşarım gelmek çok önemli takım ruhu için, hatta ben bu takıma ilk girdiğimde aktif değil çıkıcam bile demiştim :) şimdi ben telaşeden girmeye fırsat az buluyorum ama inşallah girmeye çalışıyorum bu arada canım geçen hafta ödemim vardı gibi geliyordu regl olmadımda hala haftaya reglde olurum şişimde gider ve kg kaybım 1.5-2kg olursa sevinirim 3 haftada 2 kg gibi gitmesini istiyorumay deme hic
cocuklar hastalanmasinda ben sirtimda tas tasisam yorulmam 3 gundur buzde oyleydik ikizler ishal kusma
kucukta dis derdinde
ama diyet yaparken oruc tutma 1 gun tut bir gun dinlen yoksa ictigin caylar az yemen metobolozmani bozacaksin
iki kilo kalici kilo veriminde tavsiyede edilmiyor kilon yuksekse tamamda
ama hatirladim kadariyla benim kadar dombili degilsin sen
seni kiracak birsey soyledimse vabalini aldimsa lutfen kusuruma bakma
inanki sozum sana degildi yildizim
diğer menülere bakarak iyi canım ama su çok azzzzkızlar menümü yazıp kaçıyorum ev misafir doluu
sabah:
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğlen:
2 patlıcan dolma
biraz yoğurt
akşam:
pilav-patates-köfte
poffff
ya kızlar ben sizi çok seviyorum ama bu hafta biraz izin isticem müsade ederseniz,haftaya da katılıp grup ortalamasını düşürmek istemiyorum...azcık toparlanıp geri gelcemm
bir de menüleri bu hafta toparlayıp öyle giderim ama bence herkesin menüsünü yayınlamak çok faydalı olmadı, 1. ve sonuncuyu yayınlayıp yüklenriz etkili olur diye düşünüyorm fikirlerinizi bekliyorummöptümmm
gayet güzel beslenilmiş bravoooolur niye olmasin birinciyi yada isteyeninkini yayinlayip tartisabiliriz
bu arada bende menuyu yazayim
sabah
sebze corbasi
ogle
ispanak yemegi
aksam
bir dilim lazanya
gece
1 portakal
3 kuru incir
40 dakika spor
2 litreden fazla su
nkis senin su hoca nerden anlamis hemende meto yavas calisiyyor diye test mi yaptin
ne ettiysen soyle cabuk
uc bes kisi polemik cikarmis
ama dagilmaya yuz tutan cok takim var gibi
yinede bizim takim iyi toparlandi masallah
burellim nasil sana yardim edebilirim
ay cok suylaniyorum takimin isini sanki uzerine attik
hakkini helal et ne olur bizim icin zaman harciyorsun canim yaaaaaaaaaa
sonunda geldin be cigdem
hazir seni bulmusken az sitem edeyim yaaaaaaaaaaa
usenmeden mesajlari saydim
ilcigdemli ayin 12.12.12 tarihinden bu yana son iki haftadir takima 20 mesaj yazmis
ayyildizim yaklasik hergun girmis bilgilendirmis zamani oldugunca
mmis guzel paylasimlarda bulunmus ama iki gundur ses yok insallah hasta felan degildir kursu vardi yavrumun
gokce den de ses yok 3 gunu askindir
fatos sabahlari gelmis yinede bize bir ses verip yanimizda oldugunu gostermis keske birazda gun ici laflasak
arada gelenleri saymadim bile
teşekkür ederim bebişim güzel dileklerin için.valla salondaki vatandaşın adını bilmiyorum da sana tarif edeyim sanki bisikleti ayakta sürüyomuşsun gibi ama pedallar da ileri doğru kollar da ileri doğru oynuyoo herhalde anlamışsındır
kızlar ben bu hafta çok kötüyüm büyük ihtimal + çıkarım ama kendime ceza verdim yılbaşında abartmak yok sadece tadımlık olacak herşey
bunu niye etiketledim unuttumbu unutkanlık beni deli ediyooo
ah canım daha o 1.5 saat spor salonunun üstüne bide bi saat yürüyüş yaptım ama yorulmuşum
bebişim köy ekmeği yeme en kalorisi yüksek ekmek o ben ya tambuğday yada çavdar tüketiyorum bilgin olsun tavsiye ederim.
canım yediklerini miktarlarıyla ve alt alt yazarsan daha rahat görülür yoksa buna yorum yapma imkanımız olmaz.
kızlar menümü yazıp kaçıyorum ev misafir doluu
sabah:
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğlen:
2 patlıcan dolma
biraz yoğurt
akşam:
pilav-patates-köfte
poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?