çiğdemcim hoşgeldin okumuşsundur herhalde daha yoğun paylaşımda bulunmanı istiyoruz takım olarak geçen hafta ii kilo vermiştin en çok kilo veren ceza verecekti diğerlerine en azından günde 5 mesaj kuralını uygularsan ii olurcok kötü şeyler yedim ben utancımdanda gelemedim
cezalandırın kızlar beni
evt ben yorum yaptım sende başkada kimse yorum yapmadı menülere bence takım içi en ii kilo veren nasıl verdiğini ne yaptığını ne yapmadığını anlatsın bu hafta kilo bildiriminde bulunup ayrıl istersen izne ne zamn gelceksinkızlar menümü yazıp kaçıyorum ev misafir doluu
sabah:
1 dilim ekmek
biraz peynir
öğlen:
2 patlıcan dolma
biraz yoğurt
ara:1 şekerli kahve
akşam:
pilav-patates-köfte
poffff
spor:yok
su:1 lt
ya kızlar ben sizi çok seviyorum ama bu hafta biraz izin isticem müsade ederseniz,haftaya da katılıp grup ortalamasını düşürmek istemiyorum...azcık toparlanıp geri gelcemm
bir de menüleri bu hafta toparlayıp öyle giderim ama bence herkesin menüsünü yayınlamak çok faydalı olmadı, 1. ve sonuncuyu yayınlayıp yüklenriz etkili olur diye düşünüyorm fikirlerinizi bekliyorummöptümmm
fatoşcum amacımız katılımı arttırmak paylaşımda bulunmak sen yine 5 msjını yazmaya çalış ama mazeretin olduğu sürece yanında oluruz tabikikızlar merhaba canımm haklıısnn evet bu dönem pek gelemiyorumm ama gerçektenn takımın kopma noktasına geldiği zamanlarda ben hep burdaydımm ve en az 5 mesajımı yazardımm..bu dönem gerçekten zor günler geçiriyorumm yazamıyacağımm anlayışla karşılamanızı isityordumm nasıl zor günde ben burayı bırakmadıysam benimde zor günümde sizde beni bırakmayın...farklı sebepler var her şey yazılmıyo ailevi bir sorun değil yalnış anlaşılmasınn..ama gün içinde gelemesemde innanınn aklımdasınız sadece sabahları değill gece yarılarıda gelip yazıyorumm en azından kopmuyorum uğruyorumm..tabi demek değil bu ben haklıyımm takımın belli kuralları var ve ben bu kurallara uymak zorundayımm..ama inan bazen sabahları öğlenleride geliyorumm konuşacak kimseyi bulamıyorumm ben çok biliyorum burda kendi kendime konuştuğumu..ama bu günden itibaren hep burda olucam bakalımm nasıl olcak...
***6. TAKIM 289. ETAP***
fatos0808 (101.5 / / )
llcigdemll ( 68.1//)
ayyildizim ( 64.3 / / )
bur50 (67.7//)
beril77 (81,8 / / )
kelebek.hill ( 64,9 //)
berenvildan( 66,5 / 66,6/-0,1/-%0,15)
destina_88(
6takım ortalama yüzde=
destinacım başlangıç kilon şimdiki kilon hedef kilonu alabilir miyim
sagol canim ama sen delirdim zamani gormedin sanirimyok canım ben kırılmam çünkü bende senin yaşadığın şeyleri yaşarım gelmek çok önemli takım ruhu için, hatta ben bu takıma ilk girdiğimde aktif değil çıkıcam bile demiştim :) şimdi ben telaşeden girmeye fırsat az buluyorum ama inşallah girmeye çalışıyorum bu arada canım geçen hafta ödemim vardı gibi geliyordu regl olmadımda hala haftaya reglde olurum şişimde gider ve kg kaybım 1.5-2kg olursa sevinirim 3 haftada 2 kg gibi gitmesini istiyorum
diğer menülere bakarak iyi canım ama su çok azzzz
gayet güzel beslenilmiş bravooo
anacim bu ne azim1 kupa 9 lu hayat çayı içip üstüne yarım lt su içtim ve yattım :) saat 9 da ve 1 de uyandım.
1 kupa 9 lu hayat çayı daha içtim ve 1 kepekli beyaz peynirli tost yedim 1 dilim ayva reçeli ve maydanoz yedim çok az, 5-6 dal
ara yok
tekrar 1 kupa 9 lu hayat çayı içildi
akşam 6 tane para büyüklüğünde et köfte+ 1 kase cacık+çok az roka ve tere limonlu ve az tuzlu
ara:yarım mandalina ,yarım salatalık
200 gr kadar maraş tarhanası 266 kalori yapıyor
spor: 30 dk koşu bandında yürüme
100 bisiklet sürme
100 mekik
100 oklava çevirme
100 yanlara eğilme bel diski ile
yerde bacakları 25 er kaldırma yukarı ve yanlara
50 bacakları karna çekme
ve olduğum yerde 2000 adım
yaaaaaaaaa bende o makinayi istiyom benim ellerimi bir demire tutturdular tartinin tepesinde kadin saydida sayi ama benim aklimda saece 33 kilo yag varmis vucudumda bir o kaldicanım bi alete soktu beni tartı gibi bişey ama onda kilom 66 çıktı yağ oranım vücutta %21 metobolizma yavaş dedi su iç dedi 1400 küsürmüş.evdeki tartım o tartıya göre yaklaşık 1.300 gram fazla çıkarıyo ama ben evi baz aldım tabi.diyet yapmayın az ve sık yiyin diyo. öyle yapıyorum zaten hocam dedim.ekmeği makarnayı pilavı şekeri tuzu abur cuburu kestim dedim.ekmeği kesme günde enaz 2 dilim ye yoksa kaslarından yersin yağ yerine sporda dedi. şimdilik gidiyorum spora gelince yine evam ederim. kilo olarak bu sabah 66.600 çıktım +100 gram çıktı kızlaaarrr ühüüü
tatlim fatosum arasimin anasi senin yanimizda oldugunu biliyoruzkızlar merhaba canımm haklıısnn evet bu dönem pek gelemiyorumm ama gerçektenn takımın kopma noktasına geldiği zamanlarda ben hep burdaydımm ve en az 5 mesajımı yazardımm..bu dönem gerçekten zor günler geçiriyorumm yazamıyacağımm anlayışla karşılamanızı isityordumm nasıl zor günde ben burayı bırakmadıysam benimde zor günümde sizde beni bırakmayın...farklı sebepler var her şey yazılmıyo ailevi bir sorun değil yalnış anlaşılmasınn..ama gün içinde gelemesemde innanınn aklımdasınız sadece sabahları değill gece yarılarıda gelip yazıyorumm en azından kopmuyorum uğruyorumm..tabi demek değil bu ben haklıyımm takımın belli kuralları var ve ben bu kurallara uymak zorundayımm..ama inan bazen sabahları öğlenleride geliyorumm konuşacak kimseyi bulamıyorumm ben çok biliyorum burda kendi kendime konuştuğumu..ama bu günden itibaren hep burda olucam bakalımm nasıl olcak...
beslenme seklin bana cok benziyor tuttum seni takiiiiiiiii cukulata yedim diyene kadardünku menum sabah sicak suyun içinde bır tatlıkaşigi elma sırkesı 10 da elma orta boy
öglen haslanmış ispanak yogurtlu
aksam barbunya ,yoğurt
2 lt su ve her yemekten sonra yeşil çay
hafta başi 79 şimdi 77,400 sadece 1,600 kilo verbilmişim
fatos sporu yanlis yapiyorsun bence ilk 15 dakika isinma asil yag yakimi 20 dakikadan sonra basliyor haberin olsun tatlimkızalr gelemesemde yazamasamda ne diyetimi ne sporumu aksatmıyoruummm her gün 40 dakika yürüme bandında yürüyorumm ben başka hareketler yapamıyorumm göbek fıtığı ameliyatı oldum 2 sene önce yasak bana
bugünkü sporumunda 20 dakikasını yaptım
koy ekmegi ayyyyyyyyyy bir dilim yeyin sevdinizi yeyinuzay yürüyüşü sanırım o :). benim kullandığm biraz daha farklı. yaa, köy ekmeği daha çok kalorili miymiş?? bilmiodum.
dünkü menüm:
sabah: 5 yk müsli, 1 bardak süt, 1 kuru incir, 2 ceviz.
ara: 1 kaşık bal, 1 mandalina.
öğle: 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek.
ara: 1 limonlu ayva.
akşam: 6 yk ıspanak, 1 çiğköfte.
ara: 1 muz.
spor: 30 dk eliptik bisiklet, 30 dk bowling (o da güzel kalori yaktırıomuş:), 40 dk yürüyüş.
birinci ceza veriyor ama yuklenme olmadi dahaaa, gitmeee(. birinci ve sonuncuya yüklenme konusu güzelmişşİ:).
ben ilcigdemlinin diskalifiyesinden yanayim***6. TAKIM 289. ETAP***
fatos0808 (101.5 / / )
llcigdemll ( 68.1//)
ayyildizim ( 64.3 / / )
bur50 (67.7//)
beril77 (81,8 / / )
kelebek.hill ( 64,9 //)
destina_88(
6takım ortalama yüzde=
iki haftadan once bildirilmiyor diye biliyorumyeni üyelerin de hedef kilo başlangıç kilo ve şimdiki kilo alalım
listeye yazarken bildiriliyorda
kosusturuyoz valla aklim burda bedenim disarda cocuklar evde.................mrb kızlar
nbr
nasılsınız
yani kilo verdinmi kacla baslamistin canimben henüz listeye giremiyorum sanırım ama yinede söyleyim.bugün 59.5 kiloyum
kis bu 2-3 kiloya kilomu diyonuz benim yanimdabaşlangıç:67, şimdi: 66,6 hedef: 63
iki hafta icinde ama katilimin bol olur ve takim isterse haftaya listeye girebilirsin benceben tam olarakne zaman üye olabilicem?????
armagan nerdesin
gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konusak tanisak kaynasak sekerimmmmmmmmm
çok güzel beslenmişsin ve güzel bir kg vermişsin bravoodünku menum sabah sicak suyun içinde bır tatlıkaşigi elma sırkesı 10 da elma orta boy
öglen haslanmış ispanak yogurtlu
aksam barbunya ,yoğurt
2 lt su ve her yemekten sonra yeşil çay
hafta başi 79 şimdi 77,400 sadece 1,600 kilo verbilmişim
menüyü begendim canım afiyet olsunuzay yürüyüşü sanırım o :). benim kullandığm biraz daha farklı. yaa, köy ekmeği daha çok kalorili miymiş?? bilmiodum.
dünkü menüm:
sabah: 5 yk müsli, 1 bardak süt, 1 kuru incir, 2 ceviz.
ara: 1 kaşık bal, 1 mandalina.
öğle: 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek.
ara: 1 limonlu ayva.
akşam: 6 yk ıspanak, 1 çiğköfte.
ara: 1 muz.
spor: 30 dk eliptik bisiklet, 30 dk bowling (o da güzel kalori yaktırıomuş:), 40 dk yürüyüş.
canım ben yarın sabah bildireceğim olur mu?***6. TAKIM 289. ETAP***
fatos0808 (101.5 / / )
llcigdemll ( 68.1//)
ayyildizim ( 64.3 / / )
bur50 (67.7//)
beril77 (81,8 / / )
kelebek.hill ( 64,9 //)
destina_88(
6takım ortalama yüzde=
armagan nerdesin
gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konusak tanisak kaynasak sekerimmmmmmmmm
afiyet olsun kupa normal su bardağının tutamaçlı olandan canım 3 bardağı geçmiyorum inşalah gece uyuyamıyorum ya içtiğimden :)) napsam bilemedimselam kızçeleeer ben geldim.dünkü menümü yazayım size menü bile denmez aslında
sabah:
-1 avuç kadar beyaz leblebi
ara:
yok
öğle:
-1 porsiyon yoğurtlu mantı
-1 fincan yeşilçay
ara:
-1 fincan yeşilçay
akşam:
ceza verdim kendime sadece pırasadan 1 çatal aldım tadına bakmak için
-1 yeşil elma
spor 2.5 saat 1 saati yürüyüş
su ortalama 2-2.5 litre
düzensiz besleniyorum bu sıralar
çok güzel beslenmişsin ve güzel bir kg vermişsin bravoo
kıs beroş kaçırmışım seni yetişemedim nbr
çiğdeme 2 kere yazdım eğer denk gelirseniz siz de söleyin öle hemen diskalifiyeden yana değilim durumu söleyelim bence en azından herkes 5 msjı tammlamaya çalışsın
bu hafta destinayı listeye soktum diğer arkadaşlar paylaşımları ii olursa haftaya listeye koyalım belli olmuyo bikaç msj yazıp kaybolanda var
mmis gözükmüyo gelseydi onu eklicektim kaldı
berenvildan seninde spor süper olmuş
bence haftaya bomba patlatırsın
menüde mantı biraz olmamış ama
benim dünkü menü
niyetliydim
biraz peynir ekmekle orucumu açtım
eve gidincede 1 tabak ıspanak yemeği
2 dilim ekmek yedim
akşamda bikaç kestane yedim(2-3 tane)
yarım saat yürüyüş yaptım
bugünde 45 dk yürüyüşümü yaptım menümü akşama yazarım
öptüm sizi
teşekkür ederim son 12 kılom inşaallah onlarda gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?