Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

31 aralık akşamını literatürden kaldırıp 1-2-3 ocak günleri sıkıştıralım iyice işi. bi nevi detoks falan yapalım. ilknurcum sen de.
yapalım kuşum ama ben denedim sıkı şok diyetler normal diyete dönünce kilo alımına neden oluyo ama varsa bi altarnetifin yaz ki değerlendirelim

naber kuşlarım ben bu sabah -1 kilo çıktım. bur50 cim cezamı yaptım sadece mekiğim kaldı. onuda yapacağım. bugün malesef dışarı çıkıcam. şu telefonun internetinden bi girebilsem 7/24 burda olucam ama beceremedim. 2.5 saat spor yaptım. şimdi 1 saat daha yürüycem.cıs almıycam söz belki bi salata yiyebilirim.4 ten sonra yanınızdayım.öpüyorum sizi

kızlar ben dijital baskül almak istiyorum.ne alacağıma karar veremedim.internet yorumlarında hepsinde aynı anda farklı sonuçlar veriyor demişler.siz hangi markayı kullanıyorsunuz

bugün 3.5 saat mı spor yapmış olacaksın yani, pess:). çok az yiyiyosun o zaman sen. -1 derken 65.6 anlamalıyız di mi? İlknurcum tebrik ediyorum seni. maşallah çok ii gidiosun. bebiş yok muydu sende? iyi yetişiosun valla.

2.5 ayda 14 kilo mu süpersin.tebrik ederim iradeni.şu an giymeye kıyafet bulamıyorsundur heralde

sınırlı şeyler kaldı kıyafetlerden dogru pantolanlar zaten iflas tayt lara başladım ama istedıme ınmeden kıyafet almıyorum alırsam da özelıkle 1 beden küçünu alıyorum içine gırmek için hirs yapıyorum sonra :)

merhaba kızlarr :) aranıza yeni katıldım 3 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdimm. ayrıca 30 dk kadar da yürüyüş yapabiliyorum. çok mutluyuum :) şu an 60 kiloyum. her gün diyet listemi yazarımm :)

günaydın bebikleeerrr
ben şimdi spora gidiyorum. inşallah gelebilirsem 11:30 ta gelicem. veeeee nihayet evimdeyiiiiiimmmm
hoşgeldin fıstık

detoks mu yapıyorsun
tarifi nasıl tam olarak soğan çorbasının nasıl işe yarıyormu
bu arada yılbaşını iyi atlatmışsın tebrikler

genel olarak ii gidiyorsunbence

ne güzel sporların süper cnm
cezaları da takip etcem bundan sonra

kızlar ben dijital baskül almak istiyorum.ne alacağıma karar veremedim.internet yorumlarında hepsinde aynı anda farklı sonuçlar veriyor demişler.siz hangi markayı kullanıyorsunuz
ben simbo almıştım 5 senedir ii kullanıyorum

evt ii bir yöntem bncde

bugünkü menüm:
sabah: 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4-5 zeytin, biraz maydanoz, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 bardak şekersiz çay.
öğle: 1 porsiyon taze fasulye, salata, 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğ. ekmeği.
ara: 1 bardak yeşil çay, 2 tane mavi yeşil light mısır patlağı ( plak gibi olanlardan :))
daha fazla su içemedim. :S

akşama ne yediğimi yazarım canlar..

hoşgeldiiin:9. yediklerin süper bence. ama yine de etiform tipi ürünlere çok sıkışmadıkça, yüklenme bence:). sporr??

merhaba kızlarr :) aranıza yeni katıldım 3 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdimm. ayrıca 30 dk kadar da yürüyüş yapabiliyorum. çok mutluyuum :) şu an 60 kiloyum. her gün diyet listemi yazarımm :)
hoşgeldin cnm bir iki sayfa önceye kurallarımızı eklemiştim
ben bur50
kaptanım
günde 5 mesaj kuralımız var
mesajların başına numarasını yazıyoruz
menünü sporunu yazabilirsin
diğer arkadaşlar hakkında yorum yapabilirsin
bol paylaşım yaparsan listeye çabuk eklenebilirsin

tmm cnm ii gidiyosun

yılbaşında çok oynadım bi de, biraz fazla karbonhidrat aldım o gün ama Allah'tan Trakyalıyım, kapı gıcırtısına oynayıp eritiyoruz bizz:)).
soğan çorbası tarifi:
5-6 adet kuru soğan
maydonoz
2-3 adet (acı biber pul biber de olur)
kimyon-gazı alıyormuş
zencefil
zerdeçal
limon.

eksiksiz olması lazım, baharat deyip es geçince olmuyor yani. hepsini blendırdan geçirdim.
tadı biraz acı ama faydasını görmüştüm, bi kez denedim. tavsiye ederim burellicim. nadir olarak yapılırsa tabi.

bu arada 40 dk yürüyüşümü yaptım

bi kişi de sporları takip etse kızlar
en az yarım saaat spora + koysak falan
gönüllü varmı

herkese tesekkur ederim bayanlar. bildirim yapim:

sabah
3 zeytin
1 parca dana jambon
2 dilim kasar
az labne
1 dilim tam bugday ekmeği
1 az şekerli çay

öğle
1 kase eti lifalifli yogurt
4 yemek kaşığı pırasa
1 parça tavuk
bol su

aslında araya elma falan sıkıştırıyorum ama dışarıda olduğum için biraz uzun aç kaldım. genelde böyle yapmam hep yerim az az kalorisiz gıdalardan.

aah sporu unuttum

20 dk hızlı yürüyüş ve 10 dk normal seviyede koşu yaklaşık 200 kalori oldu.

akşam da 20 dk yürüyeceğim inşallah. spor yapınca stresim gidiyor ya çok rahatlatıyor insanı. ardından ılık duş muhteşemm!

benım spor durumu cok zor bır turlu zaman ayıramadım ama araç kulanmayay hareket etmeye calişiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…