boy 1,72 kılom şu an 77 dı dıyete başladım da 91 dım 2,5 ayda 14 kıloyu verdım hedıfım 60-65 arası idal kılom da 63 :)
yapalım kuşum ama ben denedim sıkı şok diyetler normal diyete dönünce kilo alımına neden oluyo ama varsa bi altarnetifin yaz ki değerlendirelim31 aralık akşamını literatürden kaldırıp 1-2-3 ocak günleri sıkıştıralım iyice işi. bi nevi detoks falan yapalım. ilknurcum sen de.
veremeyde bılırım bu hafta su acıdan vucut kendını korumaya aldı gıbı gelıyor 2 hafta ust uste kılo verınce bır hafta duraksama oluyor
naber kuşlarım ben bu sabah -1 kilo çıktım. bur50 cim cezamı yaptım sadece mekiğim kaldı. onuda yapacağım. bugün malesef dışarı çıkıcam. şu telefonun internetinden bi girebilsem 7/24 burda olucam ama beceremedim. 2.5 saat spor yaptım. şimdi 1 saat daha yürüycem.cıs almıycam söz belki bi salata yiyebilirim.4 ten sonra yanınızdayım.öpüyorum sizi
umarım :) senın nasıl gıdıyor ?olsun, vücut direniyorken sen de diret; bir sonraki hafta pes eder umarım; sen de kilo verirsin :).
2.5 ayda 14 kilo mu süpersin.tebrik ederim iradeni.şu an giymeye kıyafet bulamıyorsundur heralde
hoşgeldin fıstıkmesaj:2
günaydın bebikleeerrr
ben şimdi spora gidiyorum. inşallah gelebilirsem 11:30 ta gelicem. veeeee nihayet evimdeyiiiiiimmmm
detoks mu yapıyorsunpazartesi menü:
2 yk labne, 1 dilim ekmek, 3 zeytin
ara: 2 meyve
öğle: 1 simit, 1 kase yoğurt,
ara: 2meyve
ara: 2yumurtadan yağsız omlet, 4 kestane
akşam: 1 dilim ekmek, 4 kaşık pilav, 1 kadeh kırmızı şarap
ara: 1 çay bardağı nohut-leblebi,1 çatal pasta.
spor:-
su:2 litre
salı menü:
öğle: 2ceviz, 1meyve, 1 kase yağsız, tuzsuz soğan çorbası
ara: yarım köfte, 1 bardak sahlep
akşam: soğan çorbası, 2 dilim ekmek
ara: 2 meyve
su: 3 lt
apor: 40 dk eliptik bisiklet.
genel olarak ii gidiyorsunbencedun akşamkı menum orclu oldum ıcın
bır kase corba bır kase yogrtlu sebze
bır saat sonra 20 tane fındık 1 kase de keşkek annem yapmıştı dayanamadım :)
2,5 lıtre su ve yemeklerden sonra yeşil çaylarım :)
ne güzel sporların süper cnmmesaj:4
naber kuşlarım ben bu sabah -1 kilo çıktım. bur50 cim cezamı yaptım sadece mekiğim kaldı. onuda yapacağım. bugün malesef dışarı çıkıcam. şu telefonun internetinden bi girebilsem 7/24 burda olucam ama beceremedim. 2.5 saat spor yaptım. şimdi 1 saat daha yürüycem.cıs almıycam söz belki bi salata yiyebilirim.4 ten sonra yanınızdayım.öpüyorum sizi
ben simbo almıştım 5 senedir ii kullanıyorumkızlar ben dijital baskül almak istiyorum.ne alacağıma karar veremedim.internet yorumlarında hepsinde aynı anda farklı sonuçlar veriyor demişler.siz hangi markayı kullanıyorsunuz
evt ii bir yöntem bncdesınırlı şeyler kaldı kıyafetlerden dogru pantolanlar zaten iflas tayt lara başladım ama istedıme ınmeden kıyafet almıyorum alırsam da özelıkle 1 beden küçünu alıyorum içine gırmek için hirs yapıyorum sonra :)
teşekur ederım :)genel olarak ii gidiyorsunbence
evt ii bir yöntem bncde
umarım :) senın nasıl gıdıyor ?
bugünkü menüm:
sabah: 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4-5 zeytin, biraz maydanoz, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 bardak şekersiz çay.
öğle: 1 porsiyon taze fasulye, salata, 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğ. ekmeği.
ara: 1 bardak yeşil çay, 2 tane mavi yeşil light mısır patlağı ( plak gibi olanlardan :))
daha fazla su içemedim. :S
akşama ne yediğimi yazarım canlar..
hoşgeldin cnm bir iki sayfa önceye kurallarımızı eklemiştimmerhaba kızlarr :) aranıza yeni katıldım 3 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdimm. ayrıca 30 dk kadar da yürüyüş yapabiliyorum. çok mutluyuum :) şu an 60 kiloyum. her gün diyet listemi yazarımm :)
tmm cnm ii gidiyosunbugünkü menüm:
sabah: 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4-5 zeytin, biraz maydanoz, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 bardak şekersiz çay.
öğle: 1 porsiyon taze fasulye, salata, 1 kase yoğurt, 2 dilim tam buğ. ekmeği.
ara: 1 bardak yeşil çay, 2 tane mavi yeşil light mısır patlağı ( plak gibi olanlardan :))
daha fazla su içemedim. :S
akşama ne yediğimi yazarım canlar..
hoşgeldin fıstık
detoks mu yapıyorsun
tarifi nasıl tam olarak soğan çorbasının nasıl işe yarıyormu
bu arada yılbaşını iyi atlatmışsın tebrikler
genel olarak ii gidiyorsunbence
ne güzel sporların süper cnm
cezaları da takip etcem bundan sonra
ben simbo almıştım 5 senedir ii kullanıyorum
evt ii bir yöntem bncde
sanırım kilo bildirimi olduğunda daha iyi görücez nasıl gittiğimi:). bol bol hareket etmeye çalışıorum, azimli olmaya çalışıorum ama mutlak azim diye bir şey olmuyor her anımızda maalesef:). senin spor durumları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?