Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin
bundan öncede ii kilo vermişsin neler yapmıştın
kaşarla jambon biraz kalorili geldi

evt açık havada yürüyüş çok ii geliyor

benım spor durumu cok zor bır turlu zaman ayıramadım ama araç kulanmayay hareket etmeye calişiyorum :)
oturduğun yerde bile bazı hareketler yapabilirsin
ayyıldız güzel tarif ediyor

evet aslında kalorili ama sabah kahvaltısında iyi bi kahvaltı etmek gerekiyor moral ve vucut açısından da. zaten tüm gün yükleniyoruz kendimize o kadarına gerek yok bence. morali iyi tutmak en önemli şey diye düşünüyorum çabuk sıkılırsak veremeyiz versek de geri alırız diye düşünüyorum.

bundan önceki diyetimde sabahla hep nesfit yedim meyvelisinden. ama GDOlu olduğunu öğrendim ve nestlenin biçok ürününde bulunuomuş yurtdışında yasaklanmış. bende bi 10 kilo daha verip bebek çalışmalarına başlamak istiyorum Allahın izniyle:) o yüzden GDOlu üründen kaçtım fakat bende işe yaradı. hergün tuvalete çıkıyorsun kabızlık diye bişey yok. bağırsaklar içinde güzeldi lifli olduğu için. şimdi eti lifalifi yogurdun içine atıyorum GDOsuzmuş o hem daha kuvvetlı tadı pek güzel olmasa da. onun haricinde spor hiç yapmadım aksine genelde evdeydim ama yediklerime hep dikkat ettim. moralim bozulunca döner yedim bile ama öğlen yedim hep akşama yemek bırakmadım hiç. akşamları hafif yediğim için oglen de yüklenmedigim için verebildim. bi de azim tabi ki. vücudum hantallaşmıştı iyice dizlerim ağrıyordu falan. evlilikten sonra kilo alma bendeki. eşim de memnundu bana biraz baskı yapsaydı 80 e kadar çıkmazdım :) o ye ben ye böyle oldu. tabi obenim kadar almadı boyu çok uzun olduğu için bi de erkek anatomisi işte.
öyle işte şimdiki diyetimdeki fark spor olacak ve daha hızlı ve saglıklı verebileceğimi düşünüyorum kiloları. zaten etrafındakiler seni görünce ne kadar vermişsin falan daha azimli oluyosun. inşallah hepimiz ulaşacağız

akşam:
1 tane orta boy balık (fırında, çok az yağlı)
salata, 1 dilim tam buğd. ekmeği.

yemekten 1-2 saat sonra yeşil çay içiyorum tekrar. Kahveye zaafım var dayanamazsam içerim :))

bugün yürüyüş yapamadım

sen de yeni evlisin galiba benim gibi:). benim eşim de evlendikten sonra 8 kg aldı, ama hiç belli olmuyor; sırf boya gidiyolar, öyle çok uzun olunca. biz de uzunuz ama belli edioruz kilomuzu, di mi ivy:)? ben de müsli çok severim. eti Türk markası diye, onu daha çok tercih ediodum. gdo'suz olduğuna sevindim:). çavdar ezmesi, yılaf ezmesinden daha iyi zayıflatıyormuş ama ben aldım, yiyemedim.

evet canım yaa. 2 yıllık evliyim ben 65 ile evlendim 85i vurdum 2 yıl sonunda. yani 20 kilonun yanında benim eşimin aldığı 10 kilo az kalır :) bazı ilaçlar kullandım onlar da bayağı aldırdı ondan sonra zaten üst üste bindi hepsi. bi de eşimin rahatlığı da var tabii. insan der diyorum biraz kilo vermelisin diye. ne yapcaksın zayıflığı hastalıklı gibi dedi hep bana. çok sinir bozucu ya :) ama şimdi çocuk planı olduğu için hemen vereyim diye koşu bandı bile aldık :) hiç veremeseydim bi de hamile kalsaydım artık kesin 100ü vururum diye tuttum kendimi. az kaldı ama bitecek inşallah sonra da hamilelik kiloları başlar ömrümüz diyetle geçer. hayat tarzımızı hemen degistiremiyoruz ki yapabilsek ağır gelmeyecek ama alışkanlıklar işte. ben bi de beyaz ekmeği o kadar çok severim ki kokusu bile beni kendimden geçirir :) bazen görüyorum içim gidiyor yiyin yiyin diyorum poponuza gitsin inşallah
bi bakarım canım çavdar ezmesine. tadı nasıl acaba. kötü olsa da bi şekilde yenmeli ya sağlıgımız için sonuçta.. .

öncelikle hepinizin yeni yılını kutlarımm sağlıklı huzurlu mutlu umutluu kalbiniz neyi istiyorsa onu getirsinn yeni yılll tabii bol kilo verimmliii

Benimm oğlan yeni yıl çocuğu pazar günü doğumm günümüz vardıı annemle baabm kuzenimm geldi bursadann ben izmirdeyimm partimiz vardıı 3 bitti 4 ten gün almaya başladı paşamm çok güzeldi ama çok yoruldumm annemler pazartesi sabah gitti

Annemler gitti üzüldümm yeni yıla yalnız gircez diyw akşam kapı çal eşimin dayısının oğlu eşiyle geldi 6 aylık evlilerr onlarla girdikk çok güzeldii..haberimm yoktuu onlarıda ağırladımm çok yoruldummm inanın şimdi oturuyorumm..uykuyada doymadımm kuzenimi 8 yıldır görmemiştimm partii misafiir ler + sabah 5lerde yattık kuzenimle...

Bayramdaa bursaya gitmiştim kurban bayramında annemler en son ozaman görmüştü beniii moral oldu valla düşünüyodum ne diycekler kilo aldımmı verdimmi diye çünkü onlarında morali bozuluyoo fark ediyor çok dediler verdiğinn moral olduuu valla

+++++++ face doğum günü resimlerimizi koydummm tümm tanıyanlar farketmişş kilo veridğimi öle sevindimmki :) insan nasıl mutlu oluyo

var bebişim 1 tane kızım var. o anaokuluna gidiyo ben spora. bugün bi de çarşıya çıktım. rahat bi 5 saat spor yaptım yani
merhaba kızlarr :) aranıza yeni katıldım 3 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdimm. ayrıca 30 dk kadar da yürüyüş yapabiliyorum. çok mutluyuum :) şu an 60 kiloyum. her gün diyet listemi yazarımm :)
hoşgeldin canıııııım aramızaaaa

ayyy bu adamların hepsi mi aynı yaaa. bizimki de kilolu aslında 100 kiloyu geçik ama demesin o kadar. bi göbeği var bira. bana da kızıp duruyo ye yee diye. kime beğendircen kendini ben seni böyle seviyom diyo. her seferinde eve tatlılar börekler alıp getiriyo.

aaa bursalı mısın bende bursalıyım fatoş bursada oturuyorum aynı zamanda

sabah ile öğleni bildirmiştim.

akşam

1 orta boy domates
4 kaşık taze fasülye
1 küçük buğday ekmeği
1 kase eti lifalifli yoğurt
1 lt su

sporu daha geç yapıyorum normalde ama bu akşam dışarda olacağımız için gitmeden yapim dedim yorgun gelirim çünkü

spor

10 dk hızlı yürüyüş
5 dk çok hızlı koşuş (9'a çıktımm gümgüm atıyor heryerim )

toplam 100 kalori harcandı, öğlen 200 gitmişti. bugünlük toplam 300 kalori. yeni spora başlamış olmama rağmen iyi gidiyorum yaaa yaşasın

iyi akşamlar bayanlar, öpüldünüz.

süpersin canım. yeni başladıysan çok yüklenme koşuya çabuk bıkarsın. ben 40 dakika 6.5 te yapıyorum iyi oluyo.

benim bugünkü menüm:
sabah:
-yarım yeşil elma
ara:
-yarım avuç beyaz leblebi
öğle:
-1 kase mercimek çorbası
-biraz salata
ara:
-1 tane kremalı yulaflı bisküvi
ara:
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-bol soğanlı salçalı fırında balık tuz var yağ yok
-1 dilim kepek ekmeği
-bol salata
şimdi çayımı içiyorum yarım saat sonra da yemeğimi yerim
rahat bi 5 saat spor yapmışımdır. 1.5 saat salonda 3-3.5 saat te yürüyüş çarşıda
1.5 litre su akşama kadar 3 litreye ulaşıcam inşallah
nasıl kızçeleeeer

ben yulaf ezmesi yemiştim tadı çok kötü

öncelikle hepinizin yeni yılını kutlarımm sağlıklı huzurlu mutlu umutluu kalbiniz neyi istiyorsa onu getirsinn yeni yılll tabii bol kilo verimmliii
inş
katılıma ve kilo bildirimine dikkat
bundan sonra msj sayımıda yapıyoruz kuralları uygulıycaz

öle deselerde v.secret
defilesindekileere hepsi bakıyo valla
benimkide dahil
y,nede vermek lazım kiloları
ii cnm toplam sporda
akşaMI zamanla artırabiliriz

nasıl kaptanım iyi dimi bugün şimdi balığımıda yicem bol bol yesem olur mu balığı kaptancıııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…