Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen de benim gibi labneci:). bi de jambonu çok seviosun galiba. evde bişey olunca, bitirmede insanın içi rahat etmiyo

Evet normal beyaz pek sevmiyorum ve krem peynir de cok yagli. Jambonu da aslinda her zaman yemem ama bu ara evde bolca var dedigingibi orda durdukca yerimmmm ama sabah olmak sartiyla. Bitince aldirmicam bi daha cok etcilim zaten ben. Salata pek yiyemiyorum anca aksam o da bol baharat ve nar eksisiyle :)

evet, acı biraz. geçen hafta durmuştu ya senin kilo vermen, bu hafta 1.300 olunca çok sevindim
bugün kilo bildirimi var di mi, ben yanlış bilmiorum??
burellicim senin kilo verme durumun nasıl??
kilo bildiriminin yarın sabah 10 a kadar süresi var
isterseniz şimdiki olsun isterseniz yenileyin
bende akşam veya sabah bildirim yapcam
ama benim yakıngeçenkine
şu soğan çorbasını mı yapsam
ama o baharatlardan yok evde

merhaba kızlar.ben bu sabah özellikle tartılmadım.bugün de biraz dikkat edip yarın sabah tartılmayı düşünüyorum.dün akşam makarna yedim de onu bir eriteyim önce
dünkü menüm
sabah:kepekli tost
ara:...
öğlen:7-8 julyen çıtır tavuk ve az salata
ara:mandalina
akşam:1 tabak salçalı makarna
su:2 lt
spor:yok

armağan alıntı yapcaktım ama mesajını bulamadım.hepimiz seni hayretler içinde izliyoruz.hem oruç tutuyorsun hemde günlük 800 kalori ile filan kalıyorsun.tavsiyem meyve de yemen direncinin düşmemesi için.oruç metabolizmanı yavaşlatıyordur ama kilo bildirimini merakla bekliyorum

msj 2

arad yıyorum ama pek aramam yok meyveyle :) haftada 1 2 fılan yerken hosuma gıtmıyor :)

msj 3
kuzum bu hafta veremıye bılırım vucut dırence gectı 2 hafta verınce bır hafta vereıyom bundan oncekı 2 haftada 5 verınce bu hafta korumaya aldı meyveyı pek sevmıyorum ama yemeye valısıyorum :)

msj 3
kuzum bu hafta veremıye bılırım vucut dırence gectı 2 hafta verınce bır hafta vereıyom bundan oncekı 2 haftada 5 verınce bu hafta korumaya aldı meyveyı pek sevmıyorum ama yemeye valısıyorum :)

mesaj3:vermesende sorun değil.orucunda etkisi ile miden iyice küçüldü anlaşılan.vücudunda bu düzene alıştı ise kilolar er geç gider nasılolsa.ayy benimde bir sürü borcum var.bende mi oruca başlasam acaba:)

Son düzenleme:

ama az vermek daha da sağlıklıdır cicim. valla soğan çorbasını tavsiye ederim . dışarı çıkıp alma imkanın varsa, al bence baharatları. benim şimdikli olsun kilom, nasıl yenilendiğini bilmiorum ama biraz araştırayım; bulamazsam sorarım :26:

ivycim sen çalışıo musun? yoksa evde misin?

elimden geleni yaparım canım

tebrik ederim çok güzel yakalıcaksın beni

Ara ogun:
1 elma ve yarm lt su

Disarda oldugum icin hala sporumu yapamadim aksama yuklenicem herhalde :S

tebrikler canım ne güzel veriyorsun ,acılı çorba sanırım karışık olucak epey bende dün lahana aldım napıcamı da bilemiyorum

spprun gayet iyi suyunda iyi ,kalori hesabına göre kek evet çok görünüyor,bende bazen kaçırıyorum bu şekilde telafi edersin merak etme

jambon filan nasıl canım kalorisi çok mu ,sabah yumurta da yesen demir açısından sana faydalı olucaktır

ben sabah yapacağım kaptanım

oo oo evet cıs cıs , sabah güzel ama.

hayırlı günler kızlar, kg bildirimi için tartıya çıktım ama yarın tekrar tartılsam iyi olur, regl oldum çok rahatladım kendime geldim.
şimdi 9 lu hayat çayımı aldım bir barrdak onu içiyorum ,gün boyunca aç kalıp gece saldırmamak için birazdan kepek ekmekli tostumu yiyeceğim.

inşaallah :) beyaz ekmekten uzak durmak için onu yedık sonra pısmanlı8k işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…