sen de benim gibi labneci:). bi de jambonu çok seviosun galiba. evde bişey olunca, bitirmede insanın içi rahat etmiyo
kilo bildiriminin yarın sabah 10 a kadar süresi varevet, acı biraz. geçen hafta durmuştu ya senin kilo vermen, bu hafta 1.300 olunca çok sevindim
bugün kilo bildirimi var di mi, ben yanlış bilmiorum??
burellicim senin kilo verme durumun nasıl??
msj 2bir dilim kek=200 kalori, yani 4 dilim ekmek, yani cızzz:18::18::18:
yarım dilim yesen mesela, daha iyi olabilir belki.gerçi çok da az yiyiyorsun sen
15 tane fındık=3 yemek kaşığı yağ.
tavsiyem 5'er tane yemen yönünde. annem avucumuza 5 tane badem veya fındık koyar, daha fazlasına izin vermezdi, kilo almayalım diye, alıştık
ama ben de bugün kaplamalı fıstık yiycem azcık, kendimi ödüllendirmek istiyorum
meyve falan yemio musun hiç cicim sen??
msj 3armağan alıntı yapcaktım ama mesajını bulamadım.hepimiz seni hayretler içinde izliyoruz.hem oruç tutuyorsun hemde günlük 800 kalori ile filan kalıyorsun.tavsiyem meyve de yemen direncinin düşmemesi için.oruç metabolizmanı yavaşlatıyordur ama kilo bildirimini merakla bekliyorum
msj 3
kuzum bu hafta veremıye bılırım vucut dırence gectı 2 hafta verınce bır hafta vereıyom bundan oncekı 2 haftada 5 verınce bu hafta korumaya aldı meyveyı pek sevmıyorum ama yemeye valısıyorum :)
kilo bildiriminin yarın sabah 10 a kadar süresi var
isterseniz şimdiki olsun isterseniz yenileyin
bende akşam veya sabah bildirim yapcam
ama benim yakıngeçenkine
şu soğan çorbasını mı yapsam
ama o baharatlardan yok evde
Evet normal beyaz pek sevmiyorum ve krem peynir de cok yagli. Jambonu da aslinda her zaman yemem ama bu ara evde bolca var dedigingibi orda durdukca yerimmmm ama sabah olmak sartiyla. Bitince aldirmicam bi daha cok etcilim zaten ben. Salata pek yiyemiyorum anca aksam o da bol baharat ve nar eksisiyle :)
ivycim sen çalışıo musun? yoksa evde misin?
elimden geleni yaparım canımgünaydın kızlar
dünkü mesaj sayılarımız
destina_88=16GÜNLÜK KAÇ MESAJ OLDUĞUNU GÜN SONUNDA BANA ÖZELDEN MAİL ATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER
SİZDE ATIN KIZLAR HAFTALIĞI TUTCAM
berenvildan=10
bur50=9
armağansener=7
lvy=6
fatoş0808=5
5 mesajdan az yazanlar kızlar attırırsakii olur 2 hafta 30 mesaj altı diskalifiye kurallarda yazıyo
samimikız=2,
oradabenisevenbirivar=1
ayyıldızım=1
günaydııın günaydıın kızlarben 66 olmuşum bu sabah, oleyyy
İlknurcum sen beni geçmişsinnn, sanırsam 65.6'ydı, tebrik ediyorum
soğan çorbasını tavsiye ediyorum bi de kilosu duranlara, bi kez daha yapmıştım; verdiğimi almamıştım. ben düzenli yapmadım tabi. 3 gün boyunca yapmam gerekiodu hem. 66 olmak bu haftalık yetti bana
tebrikler canım ne güzel veriyorsun ,acılı çorba sanırım karışık olucak epey bende dün lahana aldım napıcamı da bilemiyorumcanım az önce tartıldım 65.300 çıktım. yani haftada 1.300 vermişim yeeehuuuuu 2 haftadır durmuştu iyi oldu. bebiş ben acı yiyemiyorum yaa yoksa yapardım soğan çorbasını yanlış hatırlamıyosam acılıydı dimi :44:
spprun gayet iyi suyunda iyi ,kalori hesabına göre kek evet çok görünüyor,bende bazen kaçırıyorum bu şekilde telafi edersin merak etmemsj 1
oruclu oldumdan akşam menüm var
1porsıyon etli patates yemgi
1 saat sonra 15 tane fındık karbonhıdrat ıcın bır dılım kek yedım cunku hıc ekmek tuketmedım için
2,5 litre su yemeklerden sonra yeşil çaylarım ve basanler için 15 dakıka bacak hareketı :)
jambon filan nasıl canım kalorisi çok mu ,sabah yumurta da yesen demir açısından sana faydalı olucaktırsabah menum
2 tatlı kaşığı labne
parmak kadar cecil peyniri
1 incecik dilim jambon
çay bardagı visne suyu
1 litre su içmeye çalışıyorum şimdii
sporumu öğleden sonra yapacağım ve bildireceğim inşallah.
ben sabah yapacağım kaptanımkilo bildiriminin yarın sabah 10 a kadar süresi var
isterseniz şimdiki olsun isterseniz yenileyin
bende akşam veya sabah bildirim yapcam
ama benim yakıngeçenkine
şu soğan çorbasını mı yapsam
ama o baharatlardan yok evde
oo oo evet cıs cıs , sabah güzel ama.merhaba kızlar.ben bu sabah özellikle tartılmadım.bugün de biraz dikkat edip yarın sabah tartılmayı düşünüyorum.dün akşam makarna yedim de onu bir eriteyim önce
dünkü menüm
sabah:kepekli tost
ara:...
öğlen:7-8 julyen çıtır tavuk ve az salata
ara:mandalina
akşam:1 tabak salçalı makarna
su:2 lt
spor:yok
ms 4mesaj3:vermesende sorun değil.orucunda etkisi ile miden iyice küçüldü anlaşılan.vücudunda bu düzene alıştı ise kilolar er geç gider nasılolsa.ayy benimde bir sürü borcum var.bende mi oruca başlasam acaba:)
spprun gayet iyi suyunda iyi ,kalori hesabına göre kek evet çok görünüyor,bende bazen kaçırıyorum bu şekilde telafi edersin merak etme
jambon filan nasıl canım kalorisi çok mu ,sabah yumurta da yesen demir açısından sana faydalı olucaktır
ben sabah yapacağım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?