Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende menümü yazıyım
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz
öğlen 2 tane kuru biber dolması
1 salatalık turşusu
akşam 1 tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek
1 tanede türk kahvesi içtim arada

45 dk da yürüyüş yaptım

bu kadar süper olunmaz ama yanii, bi kez daha pess diyorum:)). kaçamak bile yapmamamışsın. gerçi kol börekleri vardı di mi önceden kalma? çooook güzel menü, spor, su. ayhh hangisini övsem, şaşırdım:)).12

sabah: soğan çorbası
ara: 2meyve
öğle: soğan çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 1meyve, 8-9 tane kaplamalı fıstık
akşam: 3 tane küp şeker (canım çok tatlı çekti de:), soğan çorbası, biraz çiğ sebze, 1 dilim ekmek
ara: 1 meyve, 1 bardak latte kahve.

spor: 40 dk eliptik bisiklet
su: 2 litre.

1 tane de yumurta yedim ben yaa, unutmuşum:). bi de bu simgeler var ya hani, nazar boncuğu, işte halay falan çekiyo karakterler, onları nasıl yapıosunuz:)?

canım bugünde dikkat edeyim dedim ama şu regl olamama sıkıntı yaptı bende. bugün geceye kadar nerdeyse 1 dilim ekmekle kaldım ve gece yani şuan yedim 3-4 dilim ekmek arası birşeyler uyuyamadım başımın ağrısından resmen aç gezdim diyebilirim avm de gezdim 3 saat aklımada gelmedi yemek eve gelincede yatayım dedim yerdem üstüne kg yapar dedim ama sonuç hüsran yani ,

hoşgeldin ne güzel kg vermişsin canım bravo

sporların güzel

allah kabul etsin canım.

merhaba kızlarr :) aranıza yeni katıldım 3 gündür diyet yapıyorum 1 kilo verdimm. ayrıca 30 dk kadar da yürüyüş yapabiliyorum. çok mutluyuum :) şu an 60 kiloyum. her gün diyet listemi yazarımm :)
3 günde 1 kg çok güzel istediğim kilodasın ve grubun en zayıfısın :)

günaydın kızlar

dünkü mesaj sayılarımız
destina_88=16 GÜNLÜK KAÇ MESAJ OLDUĞUNU GÜN SONUNDA BANA ÖZELDEN MAİL ATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER
SİZDE ATIN KIZLAR HAFTALIĞI TUTCAM
berenvildan=10
bur50=9
armağansener=7
lvy=6
fatoş0808=5
5 mesajdan az yazanlar kızlar attırırsakii olur 2 hafta 30 mesaj altı diskalifiye kurallarda yazıyo
samimikız=2,
oradabenisevenbirivar=1
ayyıldızım=1

düzeltme 1 kişiyi yanlış yazmışımbur50;28080485]günaydın kızlar

dünkü mesaj sayılarımız
destina_88=16 GÜNLÜK KAÇ MESAJ OLDUĞUNU GÜN SONUNDA BANA ÖZELDEN MAİL ATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER
SİZDE ATIN KIZLAR HAFTALIĞI TUTCAM
berenvildan=10
bur50=9
armağansener=7
lvy=6
fatoş0808=5
5 mesajdan az yazanlar kızlar attırırsakii olur 2 hafta 30 mesaj altı diskalifiye kurallarda yazıyo
samimikız=2,
oradabenisevenbirivar=3
ayyıldızım=1

bebişim hala böreğin acısını unutmadım.sus aman kaptan duymasın valla sonra höt dicek bana
seninkide gayet güel bebişim benimkinden farksız ben spor salonuna gittiğim için avantajlıyım yoksa yapamazdım bu kadar

evet kaptanım katılım olmazsa grup dışı yapalım kuralları uygulayalım böyle dönmüyo yoksa. bide ben sana sabah atacaktım mesajı kaç paylaşım yaptım diye. akşam kocamdan zor oluyoooo

günaydııın günaydıın kızlar ben 66 olmuşum bu sabah, oleyyy
İlknurcum sen beni geçmişsinnn, sanırsam 65.6'ydı, tebrik ediyorum
soğan çorbasını tavsiye ediyorum bi de kilosu duranlara, bi kez daha yapmıştım; verdiğimi almamıştım. ben düzenli yapmadım tabi. 3 gün boyunca yapmam gerekiodu hem. 66 olmak bu haftalık yetti bana

canım az önce tartıldım 65.300 çıktım. yani haftada 1.300 vermişim yeeehuuuuu 2 haftadır durmuştu iyi oldu. bebiş ben acı yiyemiyorum yaa yoksa yapardım soğan çorbasını yanlış hatırlamıyosam acılıydı dimi :44:

bn spora gidiyorum kızlar ordan teyzeme geçicem bugün de biraz yoğunum ama girmeye çalışırım yine öpüyoruuuuum hepiniziiiii

tamam canım sabah 8 -9 arası en geç at
kızlar kaç mesaj olduğunu başa yazalım akşam çıkarken de kaç mesaj olduğunu mesaj atalım kaç keredir yazıyom bakk

iisin destinacım

işte benim takımım

bn spora gidiyorum kızlar ordan teyzeme geçicem bugün de biraz yoğunum ama girmeye çalışırım yine öpüyoruuuuum hepiniziiiii
grşürüz

msj 1
oruclu oldumdan akşam menüm var
1porsıyon etli patates yemgi
1 saat sonra 15 tane fındık karbonhıdrat ıcın bır dılım kek yedım cunku hıc ekmek tuketmedım için
2,5 litre su yemeklerden sonra yeşil çaylarım ve basanler için 15 dakıka bacak hareketı :)

evet, acı biraz. geçen hafta durmuştu ya senin kilo vermen, bu hafta 1.300 olunca çok sevindim
bugün kilo bildirimi var di mi, ben yanlış bilmiorum??
burellicim senin kilo verme durumun nasıl??

bir dilim kek=200 kalori, yani 4 dilim ekmek, yani cızzz:18::18::18:
yarım dilim yesen mesela, daha iyi olabilir belki.gerçi çok da az yiyiyorsun sen

15 tane fındık=3 yemek kaşığı yağ .
tavsiyem 5'er tane yemen yönünde. annem avucumuza 5 tane badem veya fındık koyar, daha fazlasına izin vermezdi, kilo almayalım diye, alıştık

ama ben de bugün kaplamalı fıstık yiycem azcık, kendimi ödüllendirmek istiyorum
meyve falan yemio musun hiç cicim sen??

sabah menum
2 tatlı kaşığı labne
parmak kadar cecil peyniri
1 incecik dilim jambon
çay bardagı visne suyu
1 litre su içmeye çalışıyorum şimdii

sporumu öğleden sonra yapacağım ve bildireceğim inşallah.

canım hiç bişey yememişsin neredeyse yaa. sabah bari besleyici gıdalardan yesen. gün boyu güçsüz kalmıyomusun bu menüyle.

sen de benim gibi labneci:). bi de jambonu çok seviosun galiba. evde bişey olunca, bitirmede insanın içi rahat etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…