spprun gayet iyi suyunda iyi ,kalori hesabına göre kek evet çok görünüyor,bende bazen kaçırıyorum bu şekilde telafi edersin merak etme
jambon filan nasıl canım kalorisi çok mu ,sabah yumurta da yesen demir açısından sana faydalı olucaktır
ben sabah yapacağım kaptanım
Mrb kızlarr...
sabah: 1 kbrit kut. büyk. peynir, 6 tane zeytin, maydanoz, domates, salatalık, 1 dilim tuzsuz ekmek.
ara: 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim kek
öğle: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim tuzsuz ekmek.
ara: 1 tane muz
akşama da köfte ve salata düşünüyorum. bi değişiklik olursa yazarım..
spor: ev temizliği :))
şimdi yok akşama çıkarsak alıyım bariama az vermek daha da sağlıklıdır cicim. valla soğan çorbasını tavsiye ederim. dışarı çıkıp alma imkanın varsa, al bence baharatları. benim şimdikli olsun kilom, nasıl yenilendiğini bilmiorum ama biraz araştırayım; bulamazsam sorarım :26:
olmaz cnm sabahtan yada bugünden yap o zaman yetişmezkilo bildirimi yarın sabah 10 kadar galiba ama ben dershanede oluyorum. öğleden sonra yapsam olur mu kızlarr ?
şimdi yok akşama çıkarsak alıyım bari
olmaz cnm sabahtan yada bugünden yap o zaman yetişmez
kızlarrr kilo çizelgemi nasıl değiştiricem:26:?? bulamadım
canım spora giderken anca bu kadar yetişiyo ama bugün yumurta yedimcanım hiç bişey yememişsin neredeyse yaa. sabah bari besleyici gıdalardan yesen. gün boyu güçsüz kalmıyomusun bu menüyle.
bende bi başlasam. ama şu sigara yok mu elimi kolumu bağlıyomesaj3:vermesende sorun değil.orucunda etkisi ile miden iyice küçüldü anlaşılan.vücudunda bu düzene alıştı ise kilolar er geç gider nasılolsa.ayy benimde bir sürü borcum var.bende mi oruca başlasam acaba:)
tebrikler canım ne güzel veriyorsun ,acılı çorba sanırım karışık olucak epey bende dün lahana aldım napıcamı da bilemiyorum
***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101.5 / /)
ayyildizim (63,4 //)
bur50 (67,7//)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(
samimikız(
listeye yeni eklenenler başlangıç kilo ve şimdiki kilo yazabilirmi ve hedef kilo
:44:
lvy ve orada..birivar haftaya katılcak inş
senin bildirimin ok mi 65,3canım spora giderken anca bu kadar yetişiyo ama bugün yumurta yedim
bende bi başlasam. ama şu sigara yok mu elimi kolumu bağlıyo
ayy bu hesabı nasıl yapıyorduk yine unuttum :44::44:
armağansener ve samimikız sizde kilo bildirimiyle beraber
gruba giriş kilosu
şimdiki kilo
hedef kilo
yazar mısınız
bu arada lvy de bu bilgileri yazarsa itirazı olan yoksa listeye yazmak istiyorum çünkü katılımı ii arkadaşımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?