evet bebiş son kilom bu yılbaşında yemememin mükafatısenin bildirimin ok mi 65,3
yarın veya bugün yenilemiyceksen ekliyim fıstık
ii kilo vermişsin tebrikler
benden okey canım bence de alalımarmağansener ve samimikız sizde kilo bildirimiyle beraber
gruba giriş kilosu
şimdiki kilo
hedef kilo
yazar mısınız
bu arada lvy de bu bilgileri yazarsa itirazı olan yoksa listeye yazmak istiyorum çünkü katılımı ii arkadaşımızın
arkadaşlarr mesajlar sayılıyomuşş galiba bende uyarınn no problem benimm için artık rahatımm işimm yokk allahtan bir mani çıkmazsaa son zamanlarda pek i,lgilenemedimm burayla ama nedenlerini yazdımmm
geçen hafta pazar başlamıştım diyete. pazar günü kilom 73 idi. şu an 72.5 im tok karnına. hedefim ise 63.
teşekkürlerrr
sabah erken tartıl bebiş böyle ortalama 1 kilo fazla çıkar
***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 //)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(
samimikız(
lvy(
bende öyle düşündüm ama listeler yapılınca söyliyim dedim. şimdilik iyi gidiyoruz hadi bakalımm
evt cnm sabah yapabilirsin saat 10 a kadargeçen hafta pazar başlamıştım diyete. pazar günü kilom 73 idi. şu an 72.5 im tok karnına. hedefim ise 63.
teşekkürlerrr
kaptancım iremcim mmiş ne yaptı ki bu hafta hiç sesi soluğu çıkmadı. geçen hafta bildirim yapmış mıydı. bi de bizim ecza.miş i listeye yazmamışsın onu izinli yazman gerekmiyo muydu. gerçi sen benden daha iyi biliyorsun bu işi[/QUote
bu hafta hiç mesaj yazmadı hiç bişeyde demedi eklemedim bende katılırsa haftaya ekleriz.izinli diye ilk hafta yazıyomuşuz sonra yazmıyomuşuz bide döndüğü hafta yazıyos eczimiş demişti
ilk izne ayrıldığı hafta izinli yazıyos sonra gelene kadar yazmıyomuşuz
bencede toparlıycam haftaya inşaaaa kaptanım iremim bu neee 200 gram hiç yakışmadı sana hadi canlan toparlan bakiiiiiimmm
mmiş bu hafta hiç mesaj yazmadı hiç bişeyde demedi eklemedim.Geçen haftada eklememiştim listeyi hazırlarkende bikaç gündür ortada yoktu çünkü. Katılırsa haftaya ekleriz.ECZİMİŞİDE izinli diye ilk hafta yazıyomuşuz sonra yazmıyomuşuz bide döndüğü hafta yazıyos eczimiş demişti
evt cnm sabah yapabilirsin saat 10 a kadar
istersen yeniden tartıl sabah onu yazarız
kaptancım iremcim mmiş ne yaptı ki bu hafta hiç sesi soluğu çıkmadı. geçen hafta bildirim yapmış mıydı. bi de bizim ecza.miş i listeye yazmamışsın onu izinli yazman gerekmiyo muydu. gerçi sen benden daha iyi biliyorsun bu işi[/QUote
bu hafta hiç mesaj yazmadı hiç bişeyde demedi eklemedim bende katılırsa haftaya ekleriz.izinli diye ilk hafta yazıyomuşuz sonra yazmıyomuşuz bide döndüğü hafta yazıyos eczimiş demişti
bencede toparlıycam haftaya inş
evet canım toparlayalım kendimize gelelim
sabah erken bildirirsin bebiş kaptan sabah listeyi yayınlıyo ama geçe kalma okiii
ev temizliği sayılmazzo her daim var. her gün öğlen 1 saat sahil turu atıyorum, spordan saymıyorum. yürüyerek gidip geliorum işe, o da 1 saat. e, eve gel temizlik yap, yemek yap, topla; minimum 1,5 saat. etti mi 3,5 saat? e bi de çarşıyı turluyoruz akşam eşimle, araç kullanmıoruz, git-gel minimum 1 saat yürüyoruz. oldu 4,5. ama saymıyorum, eve gelip 40 dk eliptik bisiklet yapmazsam, spordan sayılmaz
çalışıo muydun sen cicim? adını falan da bilmiorum.. yediklerini ekk hariç çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?