Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

senin bildirimin ok mi 65,3
yarın veya bugün yenilemiyceksen ekliyim fıstık
ii kilo vermişsin tebrikler
evet bebiş son kilom bu yılbaşında yemememin mükafatı
benden okey canım bence de alalım
arkadaşlarr mesajlar sayılıyomuşş galiba bende uyarınn no problem benimm için artık rahatımm işimm yokk allahtan bir mani çıkmazsaa son zamanlarda pek i,lgilenemedimm burayla ama nedenlerini yazdımmm

bende sana kızcaktım bebiş paylaşım yapmıyosun diye ama nedenin varmış o yüzden öpücük yolluyorum. ama paylaşım yap bol bol canım yaa katıl topiğe ki daha hızlı kilo veresin.başka türlü gramlarla oynarsın zor geçer diyet sonunda pes edersin.

***6. TAKIM 290. ETAP***

fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 //)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(
samimikız(
lvy(

geçen hafta pazar başlamıştım diyete. pazar günü kilom 73 idi. şu an 72.5 im tok karnına. hedefim ise 63.

teşekkürlerrr

kaptancım iremcim mmiş ne yaptı ki bu hafta hiç sesi soluğu çıkmadı. geçen hafta bildirim yapmış mıydı. bi de bizim ecza.miş i listeye yazmamışsın onu izinli yazman gerekmiyo muydu. gerçi sen benden daha iyi biliyorsun bu işi

aaaa kaptanım iremim bu neee 200 gram hiç yakışmadı sana hadi canlan toparlan bakiiiiiimmm

geçen hafta pazar başlamıştım diyete. pazar günü kilom 73 idi. şu an 72.5 im tok karnına. hedefim ise 63.

teşekkürlerrr
evt cnm sabah yapabilirsin saat 10 a kadar
istersen yeniden tartıl sabah onu yazarız

mmiş bu hafta hiç mesaj yazmadı hiç bişeyde demedi eklemedim.Geçen haftada eklememiştim listeyi hazırlarkende bikaç gündür ortada yoktu çünkü. Katılırsa haftaya ekleriz.ECZİMİŞİDE izinli diye ilk hafta yazıyomuşuz sonra yazmıyomuşuz bide döndüğü hafta yazıyos eczimiş demişti
ilk izne ayrıldığı hafta izinli yazıyos sonra gelene kadar yazmıyomuşuz

KELEBEK TE izinli onuda yazmadım izinli olduğu hafta yazmıyomuşuz berenvildan

ben menümü yazıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
5-6 kaşık kuru fasülye
1 dilim ekmek
spor
40 dk yürüyüş
50 cal alet sporu

bugünkü sporum

30 dk tempolu yürüyüş (aksam aksam koşamadım da ya aşağı çok ses gidiyor) toplam 176 kalori oldu normalde 200 yapıyordum koştuğum için.

10 dk egzersiz

bugün yoruldum bacaklar nakavt

senin yanında çok hareketsiz kalıyorum ben o zaman maşallah :) Bu arada adım irem, 18 yaşındayım. ben çalışmıyorum okuyorum. üniversiteye hazırlanıyorum. Ya kek de dersanede mecburi oluyo aslında :) Ben dershaneye gidip gelirken yürüyorum onun dışında yürüyüşe çıkabildiğim zamanlarda çıkıyorum her gün olmuyo malesef :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…