Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün akşam menümde köfte ve salata vardı ama
bunların yerine 6 tane yaprak sarma, 1 tane galeta yedim..

daha mı iyi oldu kötü mü oldu bilemedim :))
bebiş kötü olmuş miktar da çok dikkat et hem yağlı tuzlu hemde bol pirinçli yani karbonhidratlı az da yer tutar mide de doyurdu mu bu seni kıııızzzzzz
valla bravo uyabiliyorsan yazdıklarına. ben de genelde yerim sonra yazarım
ayyyneeeenn başka türlü günlük listem yazboz tahtasına dönüyo
Abooooooow amma çok çene çalmışım

çal çal bebiş ne kadar çok çene o kadar çok motivasyon. no women no cray gibi oldu

günayndın tombul piliçler ailesi.bende geldim.açın banada kümesten yer.gerçi kaçıcam şimdi spora bugün inşallah spordan sonra evdeyim. daha sık gelicem bugün.dünkü menümü de spordan gelince yazarı artık.
kızım biraz üşütmüş yaaa dün gece ateşi vardı ama yine gönderdim. kötü olursa öğretmeni arasın diye. ne biçim bi anneyim yaa sırf spora gidebilmek için bebişi okula gönderdim.gerçi saba çok azdı ateşi ama vicdan yaptım. kötü mü olmuş kızçeler

cicim sen öğün öğün yediklerini yazınca ben karıştırıyorum, daha doğrusu önceki mesajlara bakmam gerekiyor ne yediğini öğrenmek için :26: . en son toplu bi şekilde tüm gün yediklerini yazar mısın ?

sana naz yapmıştır belki bebişin, okulda arkadaşlarıylayken iyileşir o:). anaokuluna gidiodu di mi cicim? zaten çoook uzun saat kalmıyorlar okulda, hem yarın haftasonu, dinlenir.

tombul piliçler derken, bize diyosun onu ama sen artık öyle değilsin. ben seni 67 iken tanımıştım, şimdi 65, maşallah.
hamilellik kilosu kalmadı heralde pek?

kg bildirimim 63.6 gr
wc çıkmadım gece uyumadım :) haftaya hedef kg 62.5

ben menümü yazıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
5-6 kaşık kuru fasülye
1 dilim ekmek
spor
40 dk yürüyüş
50 cal alet sporu

çok da güzelmiş. kol böreği zayıflatıo heralde, İlknur yedi, zayıfladı; onu mu denesek n'apsak burellicim?

msj1

bu sabah itibarıyle 76 tı 77 dıydım sadece 1 kilo vere bilmişiim o hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum
dıyete başladım kilo 91 di 2,5 ay önce başladım şimdiki kılom 76 hedef kilom 65 boyum 1,72 :)
kaptanımız yenı gırcek olanlar yazsın demış :)

bıde bu aşadakı gırafık nasil deyişicek ????????????????

msj2
dun akşamkı menum oruçluydum gine
gürcüyüm ben gürcülerin kendıne öz yemeklerı var bilirmisiniz bilmıyorum cevızlı patlıcan
ondan 5 kasık aldım beyaz lahana turşusundan kücük cerez tabagi kadar aldım
1 saat sonra 1 mandalına yedım
yemeklerden sonra yeşil çaylarımı içtim gece yatmadan sıcak su da elma sırkelı suyumu içtım :)

msj 3
su mıktarını yazmayı unutmusum
2,5 litre su ve evde butun perdeler cıkmıştı annem sagolsun onları yerıne takmak vala spor yapmaya halım kalmamişti :)

ARMAGAN
günaydın
gruba girerken yani 2 hafta önceki giriş kilon kaçtı

çizelgeyi de yeniden yapıp,
profilimi düzenlede çizelge bölümüne yeni linki yapıştırcaksın

tebrikler ii kilo vermişsin

***6. TAKIM 290. ETAP***

fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 /63,6/-0,2/)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(
samimikız(60/58,5/1,5/%1.25)Kilo 2 ye bölündü.Yeni Üye. Hedef kilo
lvy(

ilk gırdım gun 78 dı canım bu aralar vucut korumada istedım gıbı olmuyor ama hiç vermemkten iyidir :)

ben tekrar ticketfactory.com'a girip ordan değiştirdim cicim. sonra profiline girip seçenekleri düzenle kısmından daha önce eklentini silip yeni yazdığın eklentiyi yapıştırırsın.

***6. TAKIM 290. ETAP***

fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 /63,6/-0,2/-%0,32)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(78/76/2/%1,28)Kilo 2 ye bölündü. Yeni Üye.Hedef kilo 65
samimikız(60/58,5/1,5/%1.25)Kilo 2 ye bölündü.Yeni Üye. Hedef kilo
lvy(73/72,2/0,8/%1,09)Yeni üye. Hedef kilo 63

Takım Ortalama Yüzde=%0,84
kızlar tebrikler kesin ilk 3 te oluruz gibi geldi

dün azcık kaçırdım ama bu sabah yine aynı kiloda olmak benim için süperr oldu

sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve
öğle: 1/2 tane patlıcan karnıyarık, 2 yk pilav, 1/2 dilim ekmek
ara: 30 gr kaju, 50 gr kaplamalı fıstık:26:
akşam: 2 tane lahana sarma, 1 kepçe şehriye çorbası, 2 yk patates
ara: 4 kestane, 1 meyve, 1 parça çikolata
ara: 1bardak sahlep

su: 3 lt
spor:-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…