bebiş kötü olmuş miktar da çok dikkat et hem yağlı tuzlu hemde bol pirinçli yani karbonhidratlı az da yer tutar mide de doyurdu mu bu seni kıııızzzzzzBugün akşam menümde köfte ve salata vardı ama
bunların yerine 6 tane yaprak sarma, 1 tane galeta yedim..
daha mı iyi oldu kötü mü oldu bilemedim :))
ayyyneeeenn başka türlü günlük listem yazboz tahtasına dönüyovalla bravo uyabiliyorsan yazdıklarına. ben de genelde yerim sonra yazarım
Abooooooow amma çok çene çalmışım
misafirlikteyim bugun israrlara ragmen yemiyoruuuuum yeter israr etmeyin :)
Aksam menum
1 kase yogurt
2 kofte
2 patates
Yarim meyve suyu
Ekmek yok
2 parca tavuk gogusu
1 top dondurma
Dondurma yiyecegim icin ekmek yemedim cay icmedim. Daha sporumu yapamadim 1 saat yapop bildirecegim ins.
günayndın tombul piliçler ailesi.bende geldim.açın banada kümesten yer.gerçi kaçıcam şimdi spora bugün inşallah spordan sonra evdeyim. daha sık gelicem bugün.dünkü menümü de spordan gelince yazarı artık.
kızım biraz üşütmüş yaaa dün gece ateşi vardı ama yine gönderdim. kötü olursa öğretmeni arasın diye. ne biçim bi anneyim yaa sırf spora gidebilmek için bebişi okula gönderdim.gerçi saba çok azdı ateşi ama vicdan yaptım. kötü mü olmuş kızçeler
günaydın herkese.kilo bildirimimi yapmak için geldim.hemen kaçcam.geçen hafta 60 idim.bu sabah 58.5 im .oleyy.henüz listede yokum sanırırım ama çok mutluyum.herkese kolay gelsin
ben menümü yazıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
5-6 kaşık kuru fasülye
1 dilim ekmek
spor
40 dk yürüyüş
50 cal alet sporu
ARMAGAN
günaydın
gruba girerken yani 2 hafta önceki giriş kilon kaçtı
çizelgeyi de yeniden yapıp,
profilimi düzenlede çizelge bölümüne yeni linki yapıştırcaksın
tebrikler ii kilo vermişsin
msj1
bu sabah itibarıyle 76 tı 77 dıydım sadece 1 kilo vere bilmişiim o hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum
dıyete başladım kilo 91 di 2,5 ay önce başladım şimdiki kılom 76 hedef kilom 65 boyum 1,72 :)
kaptanımız yenı gırcek olanlar yazsın demış :)
bıde bu aşadakı gırafık nasil deyişicek ????????????????
Gunaydin kizlarr
Simdi tartildim 72.2 im
Gecen pazar 73 idim
Hedefim 63
armağan hedef kilo kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?