benimde canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmsana alkışların en büyüğü kaptanııımmmbiz bu işi götürücez inşallah birincilik bizde inşallah takımda toparlandı maşallah.süperiiizz yaaa valla mutluluktan içimde kelebekler uçuşuyo yahuuuu kilolar gidiyo daha ötesi var mıııııı
berenvildancım neler yaptın dün
takımımı çok seviyorum
evt cnm
boşver
evt canım gün sonunda kaç mesaj olduğunu yazıyoruzgeçenki sayımda benim nikin yanına mesaj sayılarını yaz demişin ama.. gün sonunda mı yazayım? mesaj sayılarını yazıyor muyduk bu arada ben mi bilmiyordum?
evt canım gün sonunda kaç mesaj olduğunu yazıyoruz
sen bilmiyordun herhalde
Kızlarrr sizi çok özledim ve birinciliğimize çok sevindim, eminim ki bu hafta da birinci olacaksınız, sonraki hafta da benle beraber birinci olcazz...bi haftadır yememe içmeme spora hiç bi şeye dikkat etmedim, hasta da oldum regl de oldum derken duygusal anlamda da çökük bi hafta geçirdim...
Ancak vakit toparlanma vaktidir ve bugünden itibaren yememe dikkatlere ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum, artıyla gelmicem inşallah geri... tamamen arınmış gelicem
Tatsızlıklara yer yok kaptanımHerkes takımını biliyor ve sahip çıkmak isteyen zaten çıkıyor Ben bu takımı ve sizi çok sveiyorummm, her şeyi hallederiz beraberce, bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş sanıırm, ben izinli eskilerdenim kızlar, haftaya döndüğümde tek tek incelicem sizi, yenilikleri..kocaman kocaman öpüyorum sizleriii
hoş buldum..
281. etapta ayrılmıştım. o zaman 56,6 kiloydum şimdi 54,6 kiloyum. mesaj yazacak kadar vaktim olmadığından ayrılmıştım izne, şu an daha çok vaktim var. uygunsa durumum döneyim..
bebişim haklısın boşuna kızmışım azönce tartıldım. 63.900 çıktıııım çoook sevindim valla
haklısın canım hepsini tek listede yaparsak yorumlamamız daha rahat olur
öyle yapalım bebiş hem daha rahat yorumlarız.mesela ben senin menülerini beğenip yorum yapamıyorum bi türlü bütün liste olursa daha iyi görebiliriz
o zaman iyi yapmışsın bebiş ben pirinci tamamen çıkardım hayatımdan iyi oluyo bence çok mecbura kalmadıkça yemiyorum
yaz bebişşş
hoşgeldin canııım hep birlikte veririz inşallah kilolarımızııı
gördüm canım gördüüüümm. çok iyi olmuş ama 13. takımhırslandı bu hafta kesinlikle çooookk iyi olmamız lazım ona göre haaaa eğer yanlışlıkla 2. olursak çoook üzülürüm.
teşekkürler canım
Kızlarrr sizi çok özledim ve birinciliğimize çok sevindim, eminim ki bu hafta da birinci olacaksınız, sonraki hafta da benle beraber birinci olcazz...bi haftadır yememe içmeme spora hiç bi şeye dikkat etmedim, hasta da oldum regl de oldum derken duygusal anlamda da çökük bi hafta geçirdim...
Ancak vakit toparlanma vaktidir ve bugünden itibaren yememe dikkatlere ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum, artıyla gelmicem inşallah geri... tamamen arınmış gelicem
Tatsızlıklara yer yok kaptanımHerkes takımını biliyor ve sahip çıkmak isteyen zaten çıkıyor Ben bu takımı ve sizi çok sveiyorummm, her şeyi hallederiz beraberce, bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş sanıırm, ben izinli eskilerdenim kızlar, haftaya döndüğümde tek tek incelicem sizi, yenilikleri..kocaman kocaman öpüyorum sizleriii
evt canım gün sonunda kaç mesaj olduğunu yazıyoruz
sen bilmiyordun herhalde
hatta mesaj atsak gün sonunda, sevgili kaptanımızın işi daha da kolaylaşır bence6:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?