Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inş.
süperiz biz

arkadaşlar takımımızı karıştırmak isteyen kişiyi duymuyorum okumuyorum bundan sonra
sizde muhatap almayın bence
bu hafta da birinci olcaz biliyorum

geçenki sayımda benim nikin yanına mesaj sayılarını yaz demişin ama.. gün sonunda mı yazayım? mesaj sayılarını yazıyor muyduk bu arada ben mi bilmiyordum?
evt canım gün sonunda kaç mesaj olduğunu yazıyoruz
sen bilmiyordun herhalde

Kızlarrr sizi çok özledim ve birinciliğimize çok sevindim, eminim ki bu hafta da birinci olacaksınız, sonraki hafta da benle beraber birinci olcazz...bi haftadır yememe içmeme spora hiç bi şeye dikkat etmedim, hasta da oldum regl de oldum derken duygusal anlamda da çökük bi hafta geçirdim...
Ancak vakit toparlanma vaktidir ve bugünden itibaren yememe dikkatlere ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum, artıyla gelmicem inşallah geri... tamamen arınmış gelicem
Tatsızlıklara yer yok kaptanım Herkes takımını biliyor ve sahip çıkmak isteyen zaten çıkıyor Ben bu takımı ve sizi çok sveiyorummm, her şeyi hallederiz beraberce, bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş sanıırm, ben izinli eskilerdenim kızlar, haftaya döndüğümde tek tek incelicem sizi, yenilikleri..kocaman kocaman öpüyorum sizleriii

Son düzenleme:

mrb cnm
bekliyoruz seni özledikkk

1. mi olduk?? ayyh ben bayıldım bu işe. mesaj takibinin faydası çok oldu, bence de. helal olsun kızlar bize, bahara çok formda giricez kısmetse; başta kaptanımızın, sonra da diğer tüm arkadaşlarımızın disiplinli davranışlarıyla oldu bu iş; yoksa yılbaşı haftası 1. olmak kolay bi iş değil

Cicim, çabuk gel; özledik seni. takımımızın enerjisi yerinde çok şükür, ama yokluğun hissediliyor tabiki..:2::2:
kilo vermeden gelebilirsin ama kilo alarak gelme bence, cezalara maruz kalabilirsiniz yoksa şaka ama her şakanın altında bi gerçek var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…