Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ve bugün biraz yavaş yemeye çalıştım, ama daha tam istediğim gibi değil. bir de acıkmadan yememeyi öğrenirsem çok iyi olacak..
bu da 5. mesajımmm. iyi geceler herkese :)

ben acıkmadan yiyiyorum. az az sık sık yeme ilkesini kabul edince, acıkmadan vücudu sık sık kandırma yolunea gidip, metabolizmamı çalıştırıorum; tabi 3 ana, 3 ara öğün olarak net olmak kaydıyla

günaydın kızlaaarrr pazartesi, yeni başlangıçların günü olsun; hafta sonu olan kaçamaklarımızı toparlayacağımız günlerimiz olsun
hava soğuk, az yemek biraz üşütüyo ama olsun
benim çok acil zayıflamam lazım, kürler mürler ne varsa deniycem. ani bi kararla görümcecim 10 gün içinde söz, nişan yapıp 1,5 ay içerisinde düğün yapacakmış. düğünde fit olmam şart

merhaba kızlar sınavlarım bıttı sonunda :)
yenı bır dıyet corbasına başladım bugun 3 gunum haftada 3-5 kılo verdırıyor
araştırmalarıma gore
lahana corbası dıyetı
cumartesı
ilk gün meyve ve lahana corbası yedım
pazar
2 gun sebze ve lahana corbası yedım bu hafta yıne bırıncı olucaz insallah :)

gıne unutum suyu yazmay bol mıktarda su en az 2,5 litre

hadi geçmiş olsun. ben de kabak çorbası yapıcam bu hafta, 2 gün falan. bi dahaki hafta da 2 gün lahana çorbası yaparım. meyve günde kaç tane? bana sınırsız demesinleri vallahi sınırsız yerimm

hadi geçmiş olsun. ben de kabak çorbası yapıcam bu hafta, 2 gün falan. bi dahaki hafta da 2 gün lahana çorbası yaparım. meyve günde kaç tane? bana sınırsız demesinleri vallahi sınırsız yerimm

ama sınırsız muz harıc o gun hangı yıcek yıyorsan sınırsız :) bugun sebze meyve gunum ama benım mıde iyi gıne küçüldü icin bır elma ancak yıye bılıyorum sonra 3-4 saat sonra bır sey yıye bılıyorum :)

kızlar merhaba.herkes iyi gördüğüm kadarı ile.bende haftasonu epey bir kaçamak yaptım.sanırım ben takıma dahil olamayıp sizi uzaktan takip edeceğim.çalışınca haftasonu ev işleri,misafir,çocuk ile geçiyor.hiç giremedim 2 gün.haftaiçi sorun yok ama haftasonu şartları sağlayamıyorum.neyse ben sizi okuyarak da motive olurum

1

haftada 3-5 kilo çok iyiymiş lahana yememem gerekiyor, değilse ben de böyle bi diyet yapabilirdim
acaba lahana çorbası yerine başka bi çorba olabilir mii? :44:

Son düzenleme:
nasılsınız kuzularr güzel bir hafta olur inşallahh... 1. olmuşuz liste değişmişş çok sevindimm bu haftada birinciş oluruz inşallahh herkesee tebrik canlarım

sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
2 çatal labne peyniri sürdüm üstüne
bol yeşillik
şekersiz çay
5 zeytin
yedim
birazdanda 1 elma yiycemmm
öğlene allah kerim

ben hastayımmmm mide bulantım var ama geceleri nedir anlamadımm kusmadanda geçmiyoo ölücem sanıyom 1 haftadırr şimdi iyim biraz olmadı gitçem bende yavv hamileyken abartısız 1 kere bile midem bulanmadıı noluyo anlamadımm

ben burdayımm ya kimse gelmez<zz ben olmayınca sayfalar ilerler nerdesiniz yavv bide bana diyonuz gündüz gelmiyonn diyeee..2 lafın belini kıralımm gelinnn canlarımm yaa

ne hızlılarmış maşallah ,hayırlı olsun inşallah verirsin canım zaman çok azmış ama ya

canım lahana çorbası hangisi

sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
2 çatal labne peyniri sürdüm üstüne
bol yeşillik
şekersiz çay
5 zeytin
yedim
birazdanda 1 elma yiycemmm
öğlene allah kerim
afiyet olsun

1

haftada 3-5 kilo çok iyiymiş lahana yememem gerekiyor, değilse ben de böyle bi diyet yapabilirdim

ne hızlılarmış maşallah ,hayırlı olsun inşallah verirsin canım zaman çok azmış ama ya

afiyet olsun

bilmiyorum lahandan başka varmı :)

içinde bır orta boy lahana
6 tane sogan
2 bıber
2 domataes
1 demet maydonaz
bı tencerede de ustu su olana kadar doldurup kaynatım 7 gun yapıyorusun ama her gunun ayrı yıcegı var o gunler ıstedın kadar iciyorsun corbayıda o gunun serbst yıyecegını de :)

Son düzenleme:

haftalık 30 mesaj hakkını tamamlayabilirsen, bence devam et cicim. haftasonu benim d ekursum oluyor, geziyoruz, tozuyoruz derken ben de çok az yazıorum. hafta sonu telafi etme durumun yok mu cicim?

1

soğan çorbası var, tadı biraz kötü ama çok etkili

afiyet olsun

çoookk 3 kilom kaldı, nişana yetişemez ama inşallah düğüne 63 kg olarak katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…