1. mi olduk?? ayyh ben bayıldım bu işe. mesaj takibinin faydası çok oldu, bence de . helal olsun kızlar bize, bahara çok formda giricez kısmetse; başta kaptanımızın, sonra da diğer tüm arkadaşlarımızın disiplinli davranışlarıyla oldu bu iş ; yoksa yılbaşı haftası 1. olmak kolay bi iş değil
evet şükür verdim burda yokken de kilo :) inanılmaz iyi hissettiriyor.
yediklerimi yazayım
sabah: 1 yumurta, az peynir, domates, salatalık, maydanoz, biber, 1 bardak çay, 1 tam buğday ekmeği, yarım simit
ara: 1 fincan şekersiz kahve.
ikindi kahvaltısı diyelimteyzemler vardı. ne varsa yedim peynir, zeytin, azcık jambon ve 1 tane simit :26::26:
şimdi sadece yeşil çay ve su içicem .
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.
çok düzensiz bi gün oldu
3
mrb hoşgeldiin. Adım irem, yeniyim burda kendimi tanıtayım dedim
Kilon çok güzel yaistediğim kiloya çok yakın. inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin canım :93:
hoş buldum İrem :) hedef kilolarımız aynıymış :) inşallah, az kaldı benim. umarım sen de sağlık ve kolaylıkla istediğin kiloda olursun..
ve bugün biraz yavaş yemeye çalıştım, ama daha tam istediğim gibi değil. bir de acıkmadan yememeyi öğrenirsem çok iyi olacak..
bu da 5. mesajımmm. iyi geceler herkese :)
bu hafta daha güzel kg vermek istiyorum geçen hafta veremedim malumkızlar bi sürprizim var
liste değişmiş
bu hafta birinciymişiz
beril bizim listeye yazılcakmış
herkese tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
inş bu haftada birinci olammız lazım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
canım çabuk gel sevgili rakibem daha doğru dürüst yarışmadık bile.Kızlarrr sizi çok özledim ve birinciliğimize çok sevindim, eminim ki bu hafta da birinci olacaksınız, sonraki hafta da benle beraber birinci olcazz...bi haftadır yememe içmeme spora hiç bi şeye dikkat etmedim, hasta da oldum regl de oldum derken duygusal anlamda da çökük bi hafta geçirdim...
Ancak vakit toparlanma vaktidir ve bugünden itibaren yememe dikkatlere ve sporuma kaldığım yerden devam ediyorum, artıyla gelmicem inşallah geri... tamamen arınmış gelicem
Tatsızlıklara yer yok kaptanımHerkes takımını biliyor ve sahip çıkmak isteyen zaten çıkıyor Ben bu takımı ve sizi çok sveiyorummm, her şeyi hallederiz beraberce, bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş sanıırm, ben izinli eskilerdenim kızlar, haftaya döndüğümde tek tek incelicem sizi, yenilikleri..kocaman kocaman öpüyorum sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?