Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1. olduk ama bi olaylar çıktı anlayamadığım. kaptan boşver dedi boşverdik 1.yiz mutluyuz!

yediklerimi yaptıklarımı yazayımm.
kahvaltıda 1,5 dilim ekmek, bir tatlı kaşığı bal, bir yumurta, bir tatlı kaşığı kadar lor peyniri, çok az ekşi reçel..
akşamüstü 1 tabak çorba, bir dilim ekmek, 2-3 çatal künefe, 4-5 parça pastırma..
1,5-2 saat yürüyüş yaptımm.

yediklerimi yazayım
sabah: 1 yumurta, az peynir, domates, salatalık, maydanoz, biber, 1 bardak çay, 1 tam buğday ekmeği, yarım simit

ara: 1 fincan şekersiz kahve.

ikindi kahvaltısı diyelim
teyzemler vardı. ne varsa yedim peynir, zeytin, azcık jambon ve 1 tane simit :26::26:

şimdi sadece yeşil çay ve su içicem .
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.

çok düzensiz bi gün oldu

bugün benim de biraz düzensiz oldu:26::26:
haftasonu ya, simitleri götürmüşüz galiba:18::18:

sabah: 2 dilim ekmek, 3 yk light labne, 5 fındık, 1 dilim pastırma:18:, 1yk haşhaş
ara: 2meyve
öğle: 1 simit
ara: 2meyve, 1/4 porsiyon kazandibi:18::18:
akşam: hamsi, 1 tane patlıcan dolma, 1 kase yoğurt
ara: 1meyve

su: 2,5 lt
spor:-
1,5 saat normal tempoda yürüdüm. ama spor olsun diye değil, gezme maksatlı

3

mrb hoşgeldiin. Adım irem, yeniyim burda kendimi tanıtayım dedim

Kilon çok güzel ya istediğim kiloya çok yakın. inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin canım :93:

hoş buldum İrem :) hedef kilolarımız aynıymış :) inşallah, az kaldı benim. umarım sen de sağlık ve kolaylıkla istediğin kiloda olursun..

sabah
1 parça peynirli börek
ekmek yok börek olduğu için
2 tatlı kaşığı labne
1 dilim jambon

öğle
1 bardak kahve
elma

ara
kivi
1 lt su

ara
1 küçük elma
3 çatallık künefe

akşam
1 büyük parça göğüs eti
1 kase garnitürlü yoğurt
su su su

Son düzenleme:
bugünkü spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş ve koşma =369 kalori woow 5.5 km yürümüşüm
20 dk da öğlen orta tempoda yürüyüş 150 kalori

ay bugün çok kaçtı spor ama çook rahatladı vücudum ya. bi bitkinlik vardı üstümde attım çok şükür

kimsecikler yok ben kaçtım o zaman.. mesajlarımı sayayım da gideyim. herkese iyi geceler

bende yarım gofret yedim, karam gofretttt. çokk güzeldi :))
bir de kendim bi bardak mısır yaptım onu yedim
kahve içtim ve meyve yedim :)
bu kadar..

ve bugün biraz yavaş yemeye çalıştım, ama daha tam istediğim gibi değil. bir de acıkmadan yememeyi öğrenirsem çok iyi olacak..
bu da 5. mesajımmm. iyi geceler herkese :)

bu hafta daha güzel kg vermek istiyorum geçen hafta veremedim malum (

canım çabuk gel sevgili rakibem daha doğru dürüst yarışmadık bile.

MESAJ 2
kızlar hayırlı geceler bugün kızımın doğum gününü kutladık ,2 aile dostumuz ile, çok güzeldi ,kızım biraz huzursuzdu ama çok ağlamadı zorlamadı pek,çok aşırı abartmadım pasta olayını ama yemeğin önüne geçti yediklerim bir ara sohbete kapılıp kolaı abarttım sonra da kalan tüm pasta ve kolayı evden uzaklaştırdım.
tartıda bu hafta hedefimi görmek istiyorum. gerçek manada haftaya bir girişicem tam girişicem nereye kadar gram gram verip geri alıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…