diğer arkadaşlar bana katılıyor mu bilemiorum ama, ben yemek listeleri ayrı ayrı mesajlarda yazılınca karşılaştırma yapamıyorum. hani bir mesajda sadece öğlen yemeği, 1 sayfa sonra o kişiye ait ara öğün, diğer sayfada da akşam yemeği olunca; o günün genel değerlendirmesini yapamıyorum. bence yine arkadaşlar öyle yazmak istiyorsa yazsın ama günün sonunda onları birleştiririp tüm öğünlerini tek bi mesajda yazsın. çünkü böyle olunca 'Aa, bak öğlen yemeğini kaçırmışsın ama akşam dengelemişsin. sporunu da yapmışsın.' vs deme şansımız oluyor. benim kanım bu yönde. yine de diğer arkadaşlar nasıl uygun görürse öyle olsun.
hoşgeldiniz canım, bol kilo vermeler :)
bugün gördüm msjı fıstıkmesaj:11
kaptanım sende benim gibi çok yedin mi bugün 1 koca tabak pideli köfte yedim ben yaaa bütün görümceler, kayınvalide gelmiş görümcenin birinde toplanmış bende gittim ve saat 12 den 5 e kadar aç kaldım.sonra çok aç kalınca gömüldüm valla vicdan azabından kıvranıyom. akşam yemeği yemedim. birazdan da form çayı içicem suyum da baş ucumda boyna dikiyom kafama ayyy çok yediiiimm cıs yediiimmmdövün beniiiii
bencede lvy 1 mesajda gün sonunda menüyü toplasan yorum daha kolay olurdiğer arkadaşlar bana katılıyor mu bilemiorum ama, ben yemek listeleri ayrı ayrı mesajlarda yazılınca karşılaştırma yapamıyorum. hani bir mesajda sadece öğlen yemeği, 1 sayfa sonra o kişiye ait ara öğün, diğer sayfada da akşam yemeği olunca; o günün genel değerlendirmesini yapamıyorum. bence yine arkadaşlar öyle yazmak istiyorsa yazsın ama günün sonunda onları birleştiririp tüm öğünlerini tek bi mesajda yazsın. çünkü böyle olunca 'Aa, bak öğlen yemeğini kaçırmışsın ama akşam dengelemişsin. sporunu da yapmışsın.' vs deme şansımız oluyor. benim kanım bu yönde. yine de diğer arkadaşlar nasıl uygun görürse öyle olsun.
dön cnm hoşgeldinhoş buldum..
281. etapta ayrılmıştım. o zaman 56,6 kiloydum şimdi 54,6 kiloyum. mesaj yazacak kadar vaktim olmadığından ayrılmıştım izne, şu an daha çok vaktim var. uygunsa durumum döneyim..
kızlar bi sürprizim var
liste değişmiş
bu hafta birinciymişiz
beril bizim listeye yazılcakmış
herkese tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
inş bu haftada birinci olammız lazım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
senin kilo vermene değil
takımımızın birinciliğine sevindim
senin bize yaptığın haksızlığın ödülü bize bu teşekkür ederiz sana
bence kendi takımında paylaşımlarına devam et
başarılar sana
bebişim haklısın boşuna kızmışım azönce tartıldım. 63.900 çıktıııım çoook sevindim vallacanııım bu kadar kızma kendine. Biraz daha dikkat edip kaldığın yerden devam edersinnAynı şeyi dün ben de yaptım ama bugün tam gaz devamm
haklısın canım hepsini tek listede yaparsak yorumlamamız daha rahat olurdiğer arkadaşlar bana katılıyor mu bilemiorum ama, ben yemek listeleri ayrı ayrı mesajlarda yazılınca karşılaştırma yapamıyorum. hani bir mesajda sadece öğlen yemeği, 1 sayfa sonra o kişiye ait ara öğün, diğer sayfada da akşam yemeği olunca; o günün genel değerlendirmesini yapamıyorum. bence yine arkadaşlar öyle yazmak istiyorsa yazsın ama günün sonunda onları birleştiririp tüm öğünlerini tek bi mesajda yazsın. çünkü böyle olunca 'Aa, bak öğlen yemeğini kaçırmışsın ama akşam dengelemişsin. sporunu da yapmışsın.' vs deme şansımız oluyor. benim kanım bu yönde. yine de diğer arkadaşlar nasıl uygun görürse öyle olsun.
öyle yapalım bebiş hem daha rahat yorumlarız.mesela ben senin menülerini beğenip yorum yapamıyorum bi türlü bütün liste olursa daha iyi görebilirizben sürekli girebildiğim için pek sorun olmuyor ama diğer arkadaşlar da katılırsa öyle de yapabiliriz.
o zaman iyi yapmışsın bebiş ben pirinci tamamen çıkardım hayatımdan iyi oluyo bence çok mecbura kalmadıkça yemiyorumıspanağın içinde pirinç vardı ben de çorbaya yüklendimsağolsun annecim diyetimde bana çok yardımcı oluyor. bol pirinçli, salçalı, yağlı yemeklerle
yaz bebişşşHaklısın tatlım ben de bütün öğünleri bir arada yazayım artık :128:
hoşgeldin canııım hep birlikte veririz inşallah kilolarımızıııhoş buldum :) benim az kaldı vereceğim kilom kalan kilolarımı spor yapıp sıkılaşarak vermek istiyorum.. bir de kötü bi alışkanlığım var "hızlı yemek" ondan kurtulmaya çalışacağım.
ne kadar yiyeceğim oturdu şükür. herkese sağlıklı ve rahat kilo vermeler dilerim ben de :)
gördüm canım gördüüüümm. çok iyi olmuş ama 13. takımhırslandı bu hafta kesinlikle çooookk iyi olmamız lazım ona göre haaaa eğer yanlışlıkla 2. olursak çoook üzülürüm.kızlar bi sürprizim var
liste değişmiş
bu hafta birinciymişiz
beril bizim listeye yazılcakmış
herkese tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
inş bu haftada birinci olammız lazım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
kilo vermeme bu kadar sevinecenizi bilmiyorsum canim yaaaaaaaaaaaaaa
hadi birinciliniz hayirli olsunnnnnnnnnnnnn
iremim kaptanım berilim beroşum yapmayın kızlar. herşey kısmet işidir. herkes için hayırlı olsun diyelim bitsin kapansın bu iş
evt cnm ii giyosun maşallah akşam telafi etmişsin menüyümesaj:1
bebişim haklısın boşuna kızmışım azönce tartıldım. 63.900 çıktıııım çoook sevindim valla
haklısın canım hepsini tek listede yaparsak yorumlamamız daha rahat olur
öyle yapalım bebiş hem daha rahat yorumlarız.mesela ben senin menülerini beğenip yorum yapamıyorum bi türlü bütün liste olursa daha iyi görebiliriz
o zaman iyi yapmışsın bebiş ben pirinci tamamen çıkardım hayatımdan iyi oluyo bence çok mecbura kalmadıkça yemiyorum
yaz bebişşş
hoşgeldin canııım hep birlikte veririz inşallah kilolarımızııı
gördüm canım gördüüüümm. çok iyi olmuş ama 13. takımhırslandı bu hafta kesinlikle çooookk iyi olmamız lazım ona göre haaaa eğer yanlışlıkla 2. olursak çoook üzülürüm.
teşekkürler canım
bir sey yapan yok kusum
senlik degil sen uzulme
kimin ne dedigi karakteridir de gec
hayirli kilo vermeler azmin basarin olsun
evt cnm ii giyosun maşallah akşam telafi etmişsin menüyü
dün o kadar kekten börekten bişi yemedim alkışımı isterim berenvildancım
yapmayın kızlar güzel kilolar vermek önemli olan birbirimizi üzmeyelim gerek yok buna ben kendim için üzülmem arkadaşlarım dostlarıma üzüldüğüm kadar. hepimiz kilolarımızı verelim önemli olan bu.
kilo vermeme bu kadar sevinecenizi bilmiyorsum canim yaaaaaaaaaaaaaa
hadi birinciliniz hayirli olsunnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?