Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın tatlım ben de bütün öğünleri bir arada yazayım artık :128:

hoşgeldiniz canım, bol kilo vermeler :)

hoş buldum :) benim az kaldı vereceğim kilom kalan kilolarımı spor yapıp sıkılaşarak vermek istiyorum.. bir de kötü bi alışkanlığım var "hızlı yemek" ondan kurtulmaya çalışacağım.
ne kadar yiyeceğim oturdu şükür. herkese sağlıklı ve rahat kilo vermeler dilerim ben de :)

hayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben sabahki 3 saatlik uykuyla duruyorum , akşam başladım bu saate kadar mamalar ve ev temizliği derken çok yoruldum. şimdi oğlum uyandı birazdan babasını kaldırp ben yatıcam 11 e kadar uyumak istiyorum ,bugün kızımın doğum günü var çok şükür allahıma ateşimiz gece çok çıkmadı galiba artık yavaş yavaş düşüşe geçti ve bogazları beyaz nokta nokta ağlarken gördüm içim acıyor ,antibiyotik vermek istemem ama bu nasıl bir ilaç ki bu kadar etkili bir gün de ateşi indiriyor :) allahıma binlerce şükür sağlık herşeyin başıymış. ben de bu arada nasıl besleniyor ne yiyorum anlamıyorum ( bugünde galiba az beslendim kahvaltımı güzel yapmıştım akşam 1.5 lahmacun yedim ayran bile içmedim işe koyuldum yaptığım kurabiyeden kücük bir tavşan yedim :) kalıp varya hani o kalıptan yaptım kurabişleri , yarımda minik kuru dolma içi yedim. ve geceden beri tüm evi temizledim dostlar :)
akşam giricem inşallah ,kusura bakmayın mesaj sayılarınız süper ben kalmışım 2 de çocuklarım iyileşsin bende bombardıman yapıcam ,
şimdilik bu kadar girip bilgi vermek istedim.

bugün gördüm msjı fıstık
misafir vardı ya girip çıktım
ama söliyim
misafire yaptığımı kekten yemedim
börektende hiç yemedim alkış isterim
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta 2-3 çatal fırında patates 2kk peynir
öğlen2-3 kaşık et yemeği
akşam 2 kaşık pilav 5 kaşık et yemeği
ara 1 türk kahvesi

bence yarım saat spor cezası ii olur
bak ceza takibimizde ii değilmi
ii gidiyos ii

bencede lvy 1 mesajda gün sonunda menüyü toplasan yorum daha kolay olur
bide gün sonunda msj sayını yaz

hoş buldum..
281. etapta ayrılmıştım. o zaman 56,6 kiloydum şimdi 54,6 kiloyum. mesaj yazacak kadar vaktim olmadığından ayrılmıştım izne, şu an daha çok vaktim var. uygunsa durumum döneyim..
dön cnm hoşgeldin

dünkü msj sayılarımız

lvy=16gün sonunda msj sayını yaz
berenvildan=11
oradabenisevenbirivar=10
destina_88=7
bur50=6
fatoş0808=5
ayyıldızım=3(mazereti var)
dinmeyen=3(yeni)
samimikız=00000

kızlar bi sürprizim var
liste değişmiş
bu hafta birinciymişiz
beril bizim listeye yazılcakmış

herkese tebriklerrrrrrrrrrrrrrr

inş bu haftada birinci olammız lazım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

kilo vermeme bu kadar sevinecenizi bilmiyorsum canim yaaaaaaaaaaaaaa
hadi birinciliniz hayirli olsunnnnnnnnnnnnn

senin kilo vermene değil
takımımızın birinciliğine sevindim

senin bize yaptığın haksızlığın ödülü bize bu teşekkür ederiz sana

senin kilo vermene değil
takımımızın birinciliğine sevindim

senin bize yaptığın haksızlığın ödülü bize bu teşekkür ederiz sana

yazdiklarini hic yakistirmadim sana
benim bir haksizlik yaptim yok
senin cifte standartina katlanamdim diye takimla enerjim tutmamaya basladi ve gittim
ben kendimde cok hata aradim amagoruyorumki sen hala bir ozelestiride bulunmamissin
haksizligin odulu gercekten cirkin bir tarif oldu iremmmmmmmm

bence kendi takımında paylaşımlarına devam et
başarılar sana

tesekkurler ama sende bana kullandigin kelimelere dikkat et
yada once haksizlik nedir diye bir daha dusun ki burda dogru anlamda kullanmismisin
bence ..............................cik cik cikkkkkkkkk

canııım bu kadar kızma kendine. Biraz daha dikkat edip kaldığın yerden devam edersinn Aynı şeyi dün ben de yaptım ama bugün tam gaz devamm
bebişim haklısın boşuna kızmışım azönce tartıldım. 63.900 çıktıııım çoook sevindim valla
haklısın canım hepsini tek listede yaparsak yorumlamamız daha rahat olur
ben sürekli girebildiğim için pek sorun olmuyor ama diğer arkadaşlar da katılırsa öyle de yapabiliriz.
öyle yapalım bebiş hem daha rahat yorumlarız.mesela ben senin menülerini beğenip yorum yapamıyorum bi türlü bütün liste olursa daha iyi görebiliriz
ıspanağın içinde pirinç vardı ben de çorbaya yüklendim sağolsun annecim diyetimde bana çok yardımcı oluyor. bol pirinçli, salçalı, yağlı yemeklerle
o zaman iyi yapmışsın bebiş ben pirinci tamamen çıkardım hayatımdan iyi oluyo bence çok mecbura kalmadıkça yemiyorum
Haklısın tatlım ben de bütün öğünleri bir arada yazayım artık :128:
yaz bebişşş
hoşgeldin canııım hep birlikte veririz inşallah kilolarımızııı
gördüm canım gördüüüümm. çok iyi olmuş ama 13. takımhırslandı bu hafta kesinlikle çooookk iyi olmamız lazım ona göre haaaa eğer yanlışlıkla 2. olursak çoook üzülürüm.

teşekkürler canım

iremim kaptanım berilim beroşum yapmayın kızlar. herşey kısmet işidir. herkes için hayırlı olsun diyelim bitsin kapansın bu iş

iremim kaptanım berilim beroşum yapmayın kızlar. herşey kısmet işidir. herkes için hayırlı olsun diyelim bitsin kapansın bu iş

bir sey yapan yok kusum
senlik degil sen uzulme
kimin ne dedigi karakteridir de gec
hayirli kilo vermeler azmin basarin olsun

evt cnm ii giyosun maşallah akşam telafi etmişsin menüyü
dün o kadar kekten börekten bişi yemedim alkışımı isterim berenvildancım

bir sey yapan yok kusum
senlik degil sen uzulme
kimin ne dedigi karakteridir de gec
hayirli kilo vermeler azmin basarin olsun

yapmayın kızlar güzel kilolar vermek önemli olan birbirimizi üzmeyelim gerek yok buna ben kendim için üzülmem arkadaşlarım dostlarıma üzüldüğüm kadar. hepimiz kilolarımızı verelim önemli olan bu.

evt cnm ii giyosun maşallah akşam telafi etmişsin menüyü
dün o kadar kekten börekten bişi yemedim alkışımı isterim berenvildancım

sana alkışların en büyüğü kaptanııımmm biz bu işi götürücez inşallah birincilik bizde inşallah takımda toparlandı maşallah.süperiiizz yaaa valla mutluluktan içimde kelebekler uçuşuyo yahuuuu kilolar gidiyo daha ötesi var mıııııı

herkes zaten sakir sakir kilo vermeye calisiyor bazilarida basariyor
takim icin haksizlik yapmisim ya ben kendim ve buranin amacci dogrultusunda her hafta cok iyi kilolar verdim
haksizliksa
bir daha dusunulmesi gereken cok sey var
canim senlik degil uzulme

ben kilo veremeseydim bu birincilik olmazdi
ben kilo alarak bildirim yapsaydim ikincilikte sallanirdi
birincilikte falan isim yok benim
ama sen bu birinciliklere ne kadar katkida bulunuyorsun
haaaaaaaaaa listeyi yaparak ve taktir bekleyerek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…