Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ara

1 kase lifli garnitürlü yoğurt

7'de kalkınca çok aralarım oldu neyseki az kalorililer

Son düzenleme:
görüşürüzz. ne yediklerini söyliceksin bak ona göre yee çok kötüyüm
ahh bebişim yedim valla yedim. ama öğle için bişey vermediler çok acıktım. ama saat 17:00 de 1 tabak pideli köfte yedim. dövün beniiiii
bravoo bebişim. ama sanki sucukla pilav fazla gibi dikkat et. şimdi ceza verme sırası sendee çok fena yediiim.
bu arada kardeniz'in yer çekimi mi farklı, bilemem. ama annemin evinde bu sabah 65.5 olarak tartılmak benim için mutluluk vericiydi
canım tartı farkı o benim spor salonundaki tartı -1.300 evdekine göre ben evi baz alıyorum
arkadaşlar biz bu hafta 2. mi olduk? cuma zayıflama yarışmasında bazı grupların yüzdelerini gördüm; ikinciydik ama göremediklerim de vardı

evet canım 2. olduk haftaya birincilik için söz verelim birbirimize benim bu son kaçamağım pideli köfte şimdi akşam yemiycem ceza verdim kendime

selamlar, ben izindeydim dönmek istiyorum artık zaman ayırabileceğim buraya. mezun olmama 1,4 kg kaldı, burdan mezun olmak istiyorum.. kişiler değişmiş gibi, kaptan kim bilmiyorum, benimle ilgilenin lütfen :)

eyvaaaaaahh

selamlar, ben izindeydim dönmek istiyorum artık zaman ayırabileceğim buraya. mezun olmama 1,4 kg kaldı, burdan mezun olmak istiyorum.. kişiler değişmiş gibi, kaptan kim bilmiyorum, benimle ilgilenin lütfen :)
mrb cnm kaptan benim tmm katıl
kaçıncı etapta ayrılmıştın
o zamanki ve şimdiki kilon ne

birde günde 5 msj kuralını uyguluyoruz
msj sayıyoruz hergün
2 hafta 30 msj altı diskalifiye oluyo
yeterli katılımı saglayabilcene inanıyosan hoşgeldin

kaptanım sende benim gibi çok yedin mi bugün 1 koca tabak pideli köfte yedim ben yaaa bütün görümceler, kayınvalide gelmiş görümcenin birinde toplanmış bende gittim ve saat 12 den 5 e kadar aç kaldım.sonra çok aç kalınca gömüldüm valla vicdan azabından kıvranıyom. akşam yemeği yemedim. birazdan da form çayı içicem suyum da baş ucumda boyna dikiyom kafama ayyy çok yediiiimm cıs yediiimmm dövün beniiiii

canııım bu kadar kızma kendine. Biraz daha dikkat edip kaldığın yerden devam edersinn Aynı şeyi dün ben de yaptım ama bugün tam gaz devamm

az az kaçamak, çoğunlukla kocamaaan kaçamakları önlüyor, tavsiye ederim bi tabak kaçamak vallahi çok olmuş yani şimdi İlknurcum
ben cezamı yapıorum, hızlı olarak 20+20 dk yürüdüm bugün. suyuma da devam. bi de farkettim ki alışveriş merkezlerinde gezinmek baya bi yürüyüş yaptırıyor insana, zamanın da farkında olmuyor insan. hareket etmek için böyle alternatifleri değerlendirmek lazım

diğer arkadaşlar bana katılıyor mu bilemiorum ama, ben yemek listeleri ayrı ayrı mesajlarda yazılınca karşılaştırma yapamıyorum. hani bir mesajda sadece öğlen yemeği, 1 sayfa sonra o kişiye ait ara öğün, diğer sayfada da akşam yemeği olunca; o günün genel değerlendirmesini yapamıyorum. bence yine arkadaşlar öyle yazmak istiyorsa yazsın ama günün sonunda onları birleştiririp tüm öğünlerini tek bi mesajda yazsın. çünkü böyle olunca 'Aa, bak öğlen yemeğini kaçırmışsın ama akşam dengelemişsin. sporunu da yapmışsın.' vs deme şansımız oluyor. benim kanım bu yönde. yine de diğer arkadaşlar nasıl uygun görürse öyle olsun.

sabah-öğlen birarada oldu: 1 dilim ekmek, 3 yk light labne, 1 yumurta, 3 zeytin, 2 ceviz,bol yeşillik
ara: 2 meyve
ara: 1meyve, 2 tane şeker
akşam: 1 tabak kara lahana, 1 kase yoğurt,1 dilim ekmek, salata
ara: 1meyve, 5 badem
spor:yok
su: 3 lt'ye yaklaştım şimdilik

ben sürekli girebildiğim için pek sorun olmuyor ama diğer arkadaşlar da katılırsa öyle de yapabiliriz.

hoş buldum..
281. etapta ayrılmıştım. o zaman 56,6 kiloydum şimdi 54,6 kiloyum. mesaj yazacak kadar vaktim olmadığından ayrılmıştım izne, şu an daha çok vaktim var. uygunsa durumum döneyim..

bence sebze yemeğini daha bol ye ya, karnını şişirir, başka yiyeceklere yönelme eğilim azalır. ben bugün bol bol kara lahana yedim meselai ohh miss

destinaya bu konuda katılıyorum sebzeyi daha çok yemelisin tatlım.

ıspanağın içinde pirinç vardı ben de çorbaya yüklendim sağolsun annecim diyetimde bana çok yardımcı oluyor. bol pirinçli, salçalı, yağlı yemeklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…