ahh bebişim yedim valla yedim. ama öğle için bişey vermediler çok acıktım. ama saat 17:00 de 1 tabak pideli köfte yedim. dövün beniiiiigörüşürüzz. ne yediklerini söyliceksin bak ona göre yeeçok kötüyüm
bravoo bebişim. ama sanki sucukla pilav fazla gibi dikkat et. şimdi ceza verme sırası sendee çok fena yediiim.İlknurcum, Ivycim kızartma seven arkadaşlara kesinlikle 1 kaşık yağda kızartan makinleri öneriorum. 1 kaşık yağda 1 kg. patates kızartmış oluyorum. köfte yapıo makine, tavuk yapıo, börek yapıo, baklava yapıo. ayhh, reklam yapıomuş gibi oldum, adını yazmadım özellikle. kestaneyi de onda yapıorum, ekmeği de ondan kızartıorum.tavsiye ederim. çok pratik bişey.
ilknurcuğumun verdiği cezaları yerine getiriorum. dün yarım saat hızlı hızlı bayır yukarı yürüdüm.
3 lt suyumu da içtim
dün yediklerim
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 simit
ara: 2 meyve
akşam, hamsili pilav (4 yk kadar pilavla, 7-8 hamsi vardı içinde), bol salata,
ara: 2 meyve, 1 tane bandırma sucuğu (cevizli lokum gibi bişey ama mis miss)
canım tartı farkı o benim spor salonundaki tartı -1.300 evdekine göre ben evi baz alıyorumbu arada kardeniz'in yer çekimi mi farklı, bilemem. ama annemin evinde bu sabah 65.5 olarak tartılmak benim için mutluluk vericiydi
arkadaşlar biz bu hafta 2. mi olduk? cuma zayıflama yarışmasında bazı grupların yüzdelerini gördüm; ikinciydik ama göremediklerim de vardı
ahh bebişim yedim valla yedim. ama öğle için bişey vermediler çok acıktım. ama saat 17:00 de 1 tabak pideli köfte yedim. dövün beniiiii
bravoo bebişim. ama sanki sucukla pilav fazla gibi dikkat et. şimdi ceza verme sırası sendee çok fena yediiim.
canım tartı farkı o benim spor salonundaki tartı -1.300 evdekine göre ben evi baz alıyorum
evet canım 2. olduk haftaya birincilik için söz verelim birbirimize benim bu son kaçamağım pideli köfte şimdi akşam yemiycem ceza verdim kendime
mrb cnm kaptan benim tmm katılselamlar, ben izindeydim dönmek istiyorum artık zaman ayırabileceğim buraya. mezun olmama 1,4 kg kaldı, burdan mezun olmak istiyorum.. kişiler değişmiş gibi, kaptan kim bilmiyorum, benimle ilgilenin lütfen :)
kaptanım sende benim gibi çok yedin mi bugün 1 koca tabak pideli köfte yedim ben yaaa bütün görümceler, kayınvalide gelmiş görümcenin birinde toplanmış bende gittim ve saat 12 den 5 e kadar aç kaldım.sonra çok aç kalınca gömüldüm valla vicdan azabından kıvranıyom. akşam yemeği yemedim. birazdan da form çayı içicem suyum da baş ucumda boyna dikiyom kafama ayyy çok yediiiimm cıs yediiimmmdövün beniiiii
kaptanım sende benim gibi çok yedin mi bugün 1 koca tabak pideli köfte yedim ben yaaa bütün görümceler, kayınvalide gelmiş görümcenin birinde toplanmış bende gittim ve saat 12 den 5 e kadar aç kaldım.sonra çok aç kalınca gömüldüm valla vicdan azabından kıvranıyom. akşam yemeği yemedim. birazdan da form çayı içicem suyum da baş ucumda boyna dikiyom kafama ayyy çok yediiiimm cıs yediiimmmdövün beniiiii
akşam: 2 kase çorba
3 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt.
diğer arkadaşlar bana katılıyor mu bilemiorum ama, ben yemek listeleri ayrı ayrı mesajlarda yazılınca karşılaştırma yapamıyorum. hani bir mesajda sadece öğlen yemeği, 1 sayfa sonra o kişiye ait ara öğün, diğer sayfada da akşam yemeği olunca; o günün genel değerlendirmesini yapamıyorum. bence yine arkadaşlar öyle yazmak istiyorsa yazsın ama günün sonunda onları birleştiririp tüm öğünlerini tek bi mesajda yazsın. çünkü böyle olunca 'Aa, bak öğlen yemeğini kaçırmışsın ama akşam dengelemişsin. sporunu da yapmışsın.' vs deme şansımız oluyor. benim kanım bu yönde. yine de diğer arkadaşlar nasıl uygun görürse öyle olsun.
akşam: 2 kase çorba
3 kaşık ıspanak yemeği
1 kase yoğurt.
hoş buldum..
281. etapta ayrılmıştım. o zaman 56,6 kiloydum şimdi 54,6 kiloyum. mesaj yazacak kadar vaktim olmadığından ayrılmıştım izne, şu an daha çok vaktim var. uygunsa durumum döneyim..
bence sebze yemeğini daha bol ye ya, karnını şişirir, başka yiyeceklere yönelme eğilim azalır. ben bugün bol bol kara lahana yedim meselai ohh miss
destinaya bu konuda katılıyorum sebzeyi daha çok yemelisin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?