Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vayy su harikaaa, ben hergün 3 lt su içmeyi çok isterdim ama bunu yapmak için özellikle ve çok dikkat etmem gerekiyor Yürüyüş gayet iyiy tabi ki ama bir de yüzmeye gidersen ciddi mükemmel olur..ben de evde platesdir danstır takılıyorum işten gelince ya da haftasonu..havala düzelince yürüyüşe de giderim annemle

Evet tatlımm cidden öyle baya iyiyiz burda cidden alışıp seveceğine eminim,kurallar sadece ciddiye almak için var ve zaten kendiliğinden oluyor sen kararlıysan, zorlayıcı değil ismin neydi bu arada?? ben hilal

Son düzenleme:
Bu arada bu fotografı da askerimi ziyarete gittiğimde çekinmiştikkkk..o zmanlar acemilikte ıspartadaydı, artık mardinde ziyaretine gitmemi de istemiyor, kötü buralar gelemezsin diyor, bekle beni yazın her şey güzel olcak diyor sabrediyorum ama onu çokk özlüyorumm

eveeet hoş geldim :)
gelir gelmez ben de bugün neler yaptım neler yedim paylaşmak istedim. :)
ben sabah saat 6 da kalkıyorum hergün. :) bugün de kalktım namazı kıldım.ondan sonra sofra hazırladım.
önce 2 bardak ılık su içtim.
kahvaltımda ise 1 kase yoğurt içinde keten tohumu var.
1 yumurta.3 zeytin. 1 dilim tam buğday emeği. bol maydonoz..
1 çay bardağı açık şekersiz çay..

sonra evde temizlik falan derken saat 11 de bir elma yedim.
12 ye doğgru evden cıktım. 15 dakikalık bir yol yürüdüm otobüs durağına.
3 vesait kullanarak bağlarbaşına gittim. :)üsküdarda sahilde yürüdüm.
bir programakatıldım. yanımda galetalarım vardı 2 tane kepekli galeta.bir dilim ananas. 1 şişe su içtim.

bugün ara öğün pek yiyemedim.
akşam annem lazanya yapmış. ben onun sadece kıymalarını yedim :) bir kase yoğurt yedim 1 kase çorba içtim.
gün içerisinde de 3 litre su içtim. az önce 20 tane mekik çektim :)
birazdan yatsıyı kılıp yatıcam.

umarım bu yeterli olmuştur. sanırım böyle olacak anladığım kadarıyla :)
okuduğunuzve okuyacağınız için teşekkür ederim. tavsiyeleriniz varsa ki vardır :) lütfen yazın. :) iyi akşamlar...

o taraflarda görev yapmış birisi olarak biliyorrum ki; ordaki kişi, o toprağa zamanla uyum sağlayıp mücadele etmeyi, orada yaşamayı öğreniyor. ama geçici süreli, misafir olarak oraya giden kişinin güvenliğini sağlamak erkek arkadaşın için kolay olmaz cicim. mesela ben de tek yaşıyordum, eşim bi kez geldi ziyaretime, o zaman da çok tedirgin olmuştum. erkek arkadaşın da böyle hissediyordur bence. sabret, gelmesini bekle. biter.. ben de 15 ay askerlik yaptım orda, desem yalan oolmaz

bugün pek giremedim net'e, yoğun bi şekilde temizlik yapıodukk yarın telafi edicem kızlar.
bu arada tombikellacım hoş geldin

sabah: patatesli omlet, 1 parça light kaşar, 2dilim ekmek, 5 zeytin
ara: 2meyve, 1 parça çikolata
ara: 2 bisküvi, 1 meyve
öğle: 1 kase sütlü müsli.
ara: 2meyve
akşam: 1kase yoğurt,2 kaşık yulaf ezmesi.

ara:1 meyve
su: 2lt

ismim hatice :)

Allah kavuştursun az kalmış. ben de saydım :) hemen bitiyo. benim de beklediğim biri var. ama cuma günü geliyo inş. :) babamla görüşücekler. pazartesi de ailesi beni görmeye gelcek. :) yarınn kıyafet almaya gidicem :) bu arada ben 48 beden kıyafet gıyıyodum. 46 ya düştüm simdi 46 beden pantolonlarım bana daha rahat oluyor. :)

askerin için meraklanma. güzel bir görev yapıyor. gelir inşaAllah.. :)

Haklısın ama işte ben gidip görmediğim için imkansız gibi gelmiyo baskı yapıyodum..ama artık ben de alışmaya başladım gidememe fikrine..hem diyo sen gelicen be cıkamıcam bi şey olcak kafayı yicem, haklı buldum ben de napiim beklicem mecburen..

Canım maşallah menülerin gayet iyi aynen gayet samimi paylaşmısım ben çok beğendim sadece menüler kısmını azcık liste halinde yazarsan bizim gibi okuması kolay oluyo hepsi bu

Çok sağol tatlımmm senin adına çokk sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin Yakınlarda 40 38 giymeye başlıcan oh ohhh o takılcak şey değil bu menülerle bu suyla halledersinn şimdilik kaçıyorum bilgisayarı abime vermem gerekiyor gene görüşürüzzz..iyi gecelerr

Son düzenleme:

merhaba canım aramıza hoşgeldin :) Adım irem. Hayırlı olsun nişanın şimdiden. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz. :))

kızçeler günaydın alıntı yapıyodum ama yapamadım.kota dolacak şimdi 16 ocakta açılacak öpüyorum benim suları sporları unutmayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. beni biriniz tanıtın arkadaşlara en kısa sürede geliyoruuuummm. sakın cıs yok baen 1 kilo eksi yaptım bile ona göreeee

hoşgeldin tombikella ben takım kaptanı irem bol paylaşım ve bol kilo verme dileğiyle

dünkü msj sayıları
obsv=8
kelebek.hill=16
tombikella=10
bur50=8
lvy=5
ayyıldızım=3
berenvildan=4
destina=2
dinmeyen=0
armagansener=0
fatoş0808=0
son üç kişiden bikaç gündür haber yok
haftasonu 5 msj kuralı yok ama ben haftalığı tutmak için sayıyorum

amin.. :) ben dün akşam uyudum zaten :) şuan farkındayım kahvaltımda geç kaldım ama işten dolayı :) domates yiyorum :)

Günaydınlarr... berenvildan ablacım beni tanıtın demiş hemen tanıtayım kendisinin adı ilknur berenvildan biricik kızının ismi :) daş gibi hatun ama daha daş olmaya kararlı :) kilosuna bakarsanız anlarsınız ne demek istedimm..su cadısıdır suya fena önem verir kusturana kadar içirir işin albenisi asla kıramaz içersiniz siz de
bir de ne yazıkki kota problemi var arada o engele takılıyoruz yoksa hep aramızdadır ilknur ablamızzzz

Son düzenleme:
Bugün niyetliyim bu arada gece fazla abartmadan bi şeyler yemeye çalıştım..akşam da inşallah dikkat edecem ama böylece en azından gün içinde hiç kaçamak yapamamış olcam akşam iftardan sonra da yalan dünya yoksa plates yaparım varsa da yarın yaparım yaparım yani bi şekilde

Son düzenleme:

Mesaj sayılarının takip edilmesi çok iyi oldu kaptan eline sağlık, evet sayılara göre gerekeni yaparsın, yani bi görünüp bi kaybolunca da hoş olmuyorr kii

günayyddııın!! ben veremiorum bu hafta ya, yapsam yapsam n'apsamm..? :26:

Günaydınn canımmm..kız ikide bi tartılma he bence haftalık tartıl, bak moralini bozuyosun sonra, bu aralar ben de zorlandığımı düşünüyorum eskiden de hep böyle olurdu ne kadar kilo alırsam alayım 65 e çok kolay indim ama gerisi olmadı..ama bu sefer olacakkk !!!

Son düzenleme:
valla süper tanıtmışsın kız ilknuru
ben dünkü menümü yazıyım
sabah
menemen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
ara türk kahvesi
öğlen
1 tabak8-10 lahana sarma
akşam
1 tabak 8-10 lahana sarma
turşu
su =2 lt
spor=yarım saat yürüyüş

Allah kabul etsin cicim. o dizi galiba cumaya alınmış artık, ben de çok seviorum. ben de cem yılmaz'a gitmezsem sporumu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…