- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
valla süper tanıtmışsın kız ilknuru
ben dünkü menümü yazıyım
sabah
menemen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
ara türk kahvesi
öğlen
1 tabak8-10 lahana sarma
akşam
1 tabak 8-10 lahana sarma
turşu
su =2 lt
spor=yarım saat yürüyüş
Allah kabul etsin cicim. o dizi galiba cumaya alınmış artık, ben de çok seviorum. ben de cem yılmaz'a gitmezsem sporumu yapıcam
bugün pek giremedim net'e, yoğun bi şekilde temizlik yapıodukkyarın telafi edicem kızlar.
bu arada tombikellacım hoş geldin
sabah: patatesli omlet, 1 parça light kaşar, 2dilim ekmek, 5 zeytin
ara: 2meyve, 1 parça çikolata
ara: 2 bisküvi, 1 meyve
öğle: 1 kase sütlü müsli.
ara: 2meyve
akşam: 1kase yoğurt,2 kaşık yulaf ezmesi.
ara:1 meyve
su: 2lt
15 tane de kaju yemiştim ben bunun haricinde, tanesi 9 kaloriymiş:18:. yedikten sonra öğrendimakşam yemeği yemeyeyim derken, aslında cıss yemişim:26:
senin nikin çok güzelmiş ama sanki tombik çukulata gibi aklıma çukulata geliyohoşbuldum :) umarım bu yüklerden kurtuluruz. :)
ben de menülerimi paylaşırken dikkat etmeye çalışıcam :)
aa aslında şöle demeniz lazımAllah kabul etsin cicim. o dizi galiba cumaya alınmış artık, ben de çok seviorum. ben de cem yılmaz'a gitmezsem sporumu yapıcam
50 mekik ceza cnmm15 tane de kaju yemiştim ben bunun haricinde, tanesi 9 kaloriymiş:18:. yedikten sonra öğrendimakşam yemeği yemeyeyim derken, aslında cıss yemişim:26:
senin nikin çok güzelmiş ama sanki tombik çukulata gibi aklıma çukulata geliyo
aa aslında şöle demeniz lazım
sporu yaparsam cmylmza gitmiycem
yada sporu yapcam vakit kalırsa diziyi izlerim gibi
sizi gidiler siziiiii
50 mekik ceza cnmm
Günaydınn canımmm..kız ikide bi tartılma he bence haftalık tartıl, bak moralini bozuyosun sonra, bu aralar ben de zorlandığımı düşünüyorum eskiden de hep böyle olurdu ne kadar kilo alırsam alayım 65 e çok kolay indim ama gerisi olmadı..ama bu sefer olacakkk !!!
valla süper tanıtmışsın kız ilknuru
ben dünkü menümü yazıyım
sabah
menemen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
ara türk kahvesi
öğlen
1 tabak8-10 lahana sarma
akşam
1 tabak 8-10 lahana sarma
turşu
su =2 lt
spor=yarım saat yürüyüş
kızçeler günaydın alıntı yapıyodum ama yapamadım.kota dolacak şimdi 16 ocakta açılacak öpüyorum benim suları sporları unutmayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. beni biriniz tanıtın arkadaşlara en kısa sürede geliyoruuuummm. sakın cıs yok baen 1 kilo eksi yaptım bile ona göreeee
ben takıp edemıyorum daha bı dukan açma pılanlarından dolayı devam edemıyorum
guruptan cıkara bılırsınızde 2 hafta ızın vere bılırsınızde o arada işlerimi düzene sokmam yeterlı olabılr dıye düşünüyorum
hepınıze saglıklı kılo vermeler kızlar
arada gırıp baka bılırım mutlu gunler ...
her gün tartılmazsam, lürüm. bi de arada bir eşime tarının kalibresini yaptırıorum; yani doğruluğunu labarotuvarda test ettiriyorum, ama yanlış çıkmasın diye. şimdi veremiyorum ya, tekrar kontrol ettircem. belki benim değil de, tartının bi suçu var; olamaz mı yani??
Hahha bence çok mümkün ya kesin tartıdandır oobasen kalça çoksa plates yap kızzımm valla hemen ağrıyı hissedip mutlu olcan , bende de tam tersi göbüş varrr
bana ağır spor olacak biraz. eliptik bisikletin tepesinde kitap okuyorum, zamanın nasıl geçtiğğini anlamıorum. plates annem de yaptı, uzun bi süre de, ne biliyim, dağa tırman desen, tırmanırım da öyle huzurlu sporlar, dinginlik falan bana göre değil. atraksiyon arıyorum. yürüyüş değil de trekking yaparım her dakika, imkanım olsa. atraksiyoncuyum azcık
kıs sanada spor ceza beğendiremedikbana ağır spor olacak biraz. eliptik bisikletin tepesinde kitap okuyorum, zamanın nasıl geçtiğğini anlamıorum. plates annem de yaptı, uzun bi süre de, ne biliyim, dağa tırman desen, tırmanırım da öyle huzurlu sporlar, dinginlik falan bana göre değil. atraksiyon arıyorum. yürüyüş değil de trekking yaparım her dakika, imkanım olsa. atraksiyoncuyum azcık
valla yapalım kızlar spor bugün 1 saat yapalım sporYa tabi ki onlar da güzell..ben huzurunda değilim işin sıkılaşmasındayım esasennyokssa bi koşu bandım olsa ikisini birden yapsam çok istiyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?