Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hehe bence de iyi tanıtmışım he senin menü de güzelmiş kaptanım..ya valla iyi dayanıyonuz yaa o kadarcık yemeyle anaa ben de yapcam yapcam burdn sonrası dayanmadan olmaz zorlar...:26:

15 tane de kaju yemiştim ben bunun haricinde, tanesi 9 kaloriymiş:18:. yedikten sonra öğrendim akşam yemeği yemeyeyim derken, aslında cıss yemişim:26:

hoşbuldum :) umarım bu yüklerden kurtuluruz. :)

ben de menülerimi paylaşırken dikkat etmeye çalışıcam :)
senin nikin çok güzelmiş ama sanki tombik çukulata gibi aklıma çukulata geliyo
Allah kabul etsin cicim. o dizi galiba cumaya alınmış artık, ben de çok seviorum. ben de cem yılmaz'a gitmezsem sporumu yapıcam
aa aslında şöle demeniz lazım
sporu yaparsam cmylmza gitmiycem
yada sporu yapcam vakit kalırsa diziyi izlerim gibi
sizi gidiler siziiiii

15 tane de kaju yemiştim ben bunun haricinde, tanesi 9 kaloriymiş:18:. yedikten sonra öğrendim akşam yemeği yemeyeyim derken, aslında cıss yemişim:26:
50 mekik ceza cnmm

ben takıp edemıyorum daha bı dukan açma pılanlarından dolayı devam edemıyorum
guruptan cıkara bılırsınızde 2 hafta ızın vere bılırsınızde o arada işlerimi düzene sokmam yeterlı olabılr dıye düşünüyorum
hepınıze saglıklı kılo vermeler kızlar
arada gırıp baka bılırım mutlu gunler ...

ys n'olur bana mekik vermeyin, başka bişey verin. göbek çalıştırma işini yapamam ben. yok zaten. ama bol bol basenim, totom var; onlara uygun ceza verin lütfen kaptan hanımcığım, yavrum, cicim n'olur

her gün tartılmazsam, lürüm. bi de arada bir eşime tarının kalibresini yaptırıorum; yani doğruluğunu labarotuvarda test ettiriyorum, ama yanlış çıkmasın diye. şimdi veremiyorum ya, tekrar kontrol ettircem. belki benim değil de, tartının bi suçu var; olamaz mı yani??

menün güzelmiş cicim. tabi arada meyveler olsa, lahanalar biraz daha az olsa, daha iyi olurdu

seni tutabilene aşk olsun İlknurcum. 2 gün ayrı kalmak zor olacak, yediklerine dikkat et ayın 16'sına kadar dememe gerek yok, zaten ediosun cicim

tmm canım izinli ol o zaman
bizi haberdar et ama bekliyoruz
mazeret bildirdiğin sürece ok

Hahha bence çok mümkün ya kesin tartıdandır oo basen kalça çoksa plates yap kızzımm valla hemen ağrıyı hissedip mutlu olcan , bende de tam tersi göbüş varrr

Hahha bence çok mümkün ya kesin tartıdandır oo basen kalça çoksa plates yap kızzımm valla hemen ağrıyı hissedip mutlu olcan , bende de tam tersi göbüş varrr

bana ağır spor olacak biraz. eliptik bisikletin tepesinde kitap okuyorum, zamanın nasıl geçtiğğini anlamıorum. plates annem de yaptı, uzun bi süre de, ne biliyim, dağa tırman desen, tırmanırım da öyle huzurlu sporlar, dinginlik falan bana göre değil. atraksiyon arıyorum. yürüyüş değil de trekking yaparım her dakika, imkanım olsa. atraksiyoncuyum azcık

Ya tabi ki onlar da güzell..ben huzurunda değilim işin sıkılaşmasındayım esasenn yokssa bi koşu bandım olsa ikisini birden yapsam çok istiyorummm..

kıs sanada spor ceza beğendiremedik
1 saat istediğin sporu yap yapda

Ya tabi ki onlar da güzell..ben huzurunda değilim işin sıkılaşmasındayım esasenn yokssa bi koşu bandım olsa ikisini birden yapsam çok istiyorummm..
valla yapalım kızlar spor bugün 1 saat yapalım spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…