Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim tatlım :) koşu bandım yok malesef. dışarıda da 30 dk anca yürüyebiliyorum ama 45 dk ya çıkarıcam artık ve egzersiz de eklemem gerekiyor

teşekkür ederim tatlım :) koşu bandım yok malesef. dışarıda da 30 dk anca yürüyebiliyorum ama 45 dk ya çıkarıcam artık ve egzersiz de eklemem gerekiyor

Peki dene bakalm neler olcak paylaşırsın :)..Koşu bandı yoksa evet haklısın anca olur yani..ben de evde plates-dans falan takılıyorum öyle..hattaaa bu akşam iyi bi akşam hopp kaçıp spor yapayım biraz öptümmm

Hosbulduk memnun oldum ipek. Evet guzel vermistim ama kilomda kalamadim maalesef. Nankör bir sey diyet. Bozdun mu geri geliyor kilolar. Vermem lazim bu 6kg bebek dusunuyorum cunku Allah'imin izniyle.
püsküüte sordum
sen şu an 1. takım üyesisin
ayrılmış gözükmüyorsun

276. etapta 60,7 ile izinli gözüküyosun

o nedenle 1. takımdan devam etmen daha iyi olacak
birinci takıma git durumunu bu şekilde söle
oldumu sebnem

Hadi ya oylemi peki. Sagol arastirdin yoruldun. Uzuldum ama ya alismistim bu takima. Buraya nakil olamam mi

beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim.çok sevindim :) inş.çok güzelkilo vericem. suan 94 kiloyum.gramını bilmiyorum ama yarın eczanede tartılıp onu da yazacağım inş. yaşım 21. ve görücü gelecek eve bu hafta. :) yani nişanlanıcam inş. o yüzden hemen zayıflamak istiyorum :) fıstık gibi kız olucaz :) kkiloları vericez :) veistediğimizher kıyafeti giyebilcez. :)

Ayy evet evet oyle olcazz...ıyı ettın hoşgeldinnn..hakkaında hayırlısı olsunn ben de 23 yaşındayımm..sevdiceğim askerde bende sözlenmek için onu bekliyorum gelmene çok sevirdim birbirimize gaz verip verip kilo verelim haydınnn
Hedef kilon kaçtı canım

Son düzenleme:

yaa ben ton balığını çok seviyorum ama hep çevreden dolayı ton balığı yağlıdır kilo yapar diye alışmışız ya ne kadar üzülmüştüm. şimdi yiyebilirim olleeeey... :) tabi dikkatli ve kurallara uayarak... :)

13.01.2013 menüm:

Sabah:
Aç karnına sirkeli ballı su
2 poğaça
biraz peynir
yarım domates
yarım haşlanmış yumurta

Öğle-akşam:
4-5 köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

biraz kastamonu helvası

Su: en az 3lt
Spor:1 sa plates-dans karışımı :)

Paylaşımın çok iyi canım ben de probiyotik yoğurdu severım bak aklıma geldı mantıklı güzel olur :) ayrıca çilekli yoğurt amann çok iyiii...ama ton balığa dikkat et bak en küçüğü 80 grammışş..

ayrıca grup kaptanımız bur50 arkadaşımız gene sen bilgilenirir ama akşamları menümüzü paylaşıyoruz ve yazdığımız mesajların başlığına o günkü kaçıncı mesajımız yazmaya çalısıyoruz çünkü günlük en az 5 haftalık en az 30 mesaj sınırımız var tatlım kısaca hatırlatmalar... bir de hedef kilonu da yazman gerekiyor bizim gbi bir çizelge yaparsan sürekli gözünün önünde olmuş olur bu da bi başlıkta anlatılıyordu grupların ana başlıklara bakarsan bulabilirsin. Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıp ekliyoruz profilimize tekrar hoşgeld,n şekerim

Son düzenleme:

ayy ne güzel.. :) şuan 94 kiloyum ben öncelikle 70 olmak istiyorum. ama asıl hedefim 60. 60 a inersem fıstık gibi olurum :) ne kadar sürerse sürsün ama ben bu kiloları vericem :) sen kaç kilosun canım ?

ayy ne güzel.. :) şuan 94 kiloyum ben öncelikle 70 olmak istiyorum. ama asıl hedefim 60. 60 a inersem fıstık gibi olurum :) ne kadar sürerse sürsün ama ben bu kiloları vericem :) sen kaç kilosun canım ?

Ben 65 kiloyum, 60 olmak istiyorum boyum da 165 civarı bi şey, ama 60 bence de bize çok yakışır :) istek olduktan sonra her şey olur canım ben de eskiden çok daha kiloluydum...ki sen başlarda kararlı olduğun sürece 70lere kadar çok hızlı verirsin bence sporunu falan ihmal etmemeye çalış boll bolll su iççç.ben de yeni alışıyorum çünkü.

Son düzenleme:

çok teşekkürederim ilgilendiğiniz için. dikkate alacağım bunları. henüz yeni üye olduğum için karşık geldi biraz amaalıştım gibi. bugünden başlıyım yani neler yenidiğimi ne ler yaptığıımı. :) hedef kilom suanlık 70 ama asıl hedefim 60. inşallah vericem. :) çok sağolun siteyi çok sevdim.çok mutluyum :)şevke geldim :)

ben de çok sevindim gelmene ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çabuk ısınırsın çok tatlı arkadaşlarımız var burda alıştık burda kilo veriyoz samimi bi ortam oldu :) 2 hafta deneme süresi oluyor zaten canım, alışırsın kurallara, paylaşım yaptıkça yapası geliyor insanın bi süre sonra merak etmee

özellikle bir spor yapmıyorum ama sabah ve akşamları düzenli yarım saat yürüyorum işe giderken. akşamları da 20 tane mekik çekiyorum. yatmadan önce. en çok güvendiğim şey ise suyum. hergün 3 litre su içiyorum :) çay haricinde. :) ama bizim oturduğumuz yerde yüzme havuzu açılmış. akşam saatlerinde varsa seannsları gitmeyi düşünüyorum :)

evet. ortamçok samimi. insana güven veriyor cesaret veriyor. :) bu arada ben fotoğrafçıyım. güzel fotoğraflar çekmeyi seviyorum.artık ben de güzel çıkmak istiyorum fotoğraflarda.. kurallar çok zor değil zaten ve eğlenceli. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…