Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
evt cnm kurallar ilk sayfada var okursan
msj sayımı yapıyoruz
2 hafta 30 msj altı diskalifiye oluyor
şimdiki boy kilo hedef kilo nedir

önceden kilo verme hikayen varmı

birinci takımdan ayrılmışsın daha önce herhalde ayrılalı ne kadar süre oldu
Uzun zaman oldu,netim kapanmisti paylasim yapamiyordum ayrıldim o sebeple. Eylülde sanirsan ayrildim
evt cnm kurallar ilk sayfada var okursan
msj sayımı yapıyoruz
2 hafta 30 msj altı diskalifiye oluyor
şimdiki boy kilo hedef kilo nedir

önceden kilo verme hikayen varmı
Evet var hikayem 73 kiloydum 13 kilo verdim 60kg oldum. Biraktigim sure de maalesef geri aldim 7kg suan 67yim karatay diyeti yaptim.yine ayni diyeti uygulayacagım
selam, hoşgeldiniz.

Tamam paylasim yaparim elimden geldigince verelim kilolari.

Hosbulduk canim sagolun.bilgi icin tesekkurler

2012 eylül mü
kendi isteğinlemi ayrıldın
yani listeye öle mi yazıldı

6.takim arkadaslarim herkese selam kendimi tanitayim size.
Adim şebnem yasim 27
2.5 senelik evliyim
Ev hanimiyim
İzmir karsiyaka da ikamet ediyorum.
Suan 67 kg hedef kilom 60 kg
Boyum 1.64
Karatay diyeti uygulayacagim.
Daha once de yaptim 13 kg verdim.

şöle bi kural var onun için soruyorum
7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan KENDİ İSTEĞİYLE VEYA MEZUN OLARAK AYRILAN yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder. Süre bitiminden sonra yeniden yarışmacı olmak istediklerinde, dönüş yaptıkları etap bildirim listesinde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Ancak yarışmacının durumu listede belirtilir.
Aylık hazırlanan bireysel sıralama listesinde ise yarışmacılar her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

senin durumunu püsküüte soralım bi paylaşım alanında olmazsa

tekrar hoşgeldin. ben ipek. daha önce güzel kilo vermişsin. inşallah devamını hep beraber vereceğiz.

kızlar ben menümü şimdi yazacağım çünkü akşama giremeyeceğim maalesef

sabah
1 adet kırmızı yağ biberi
2 tatlı kaşığı lor peyniri
1 bardak çay
1 adet yumurtanın beyazı
yarım dilim tam buğday ekmeği
1 adet zeytin
öğle
1 bardak çay
3 adet küçük bisküvi
ara
1 avuç leblebi
ara
y
arım kase lifli yoğurt
akşam daha yemedim yemeği planlıyorum fırında 1 adet but
2 patates
salata
1 bardak ayran
ekmek yok
ara
1 elma belki kivi
spor
30 dk hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 200 kalori
su
1 ltye yakın bitti şuan geceye kadar 1 lt daha içeceğim toplam 2lt

öpüldünüz

2012 eylül mü
kendi isteğinlemi ayrıldın
yani listeye öle mi yazıldı

tekrar hoşgeldin. ben ipek. daha önce güzel kilo vermişsin. inşallah devamını hep beraber vereceğiz.
Hosbulduk memnun oldum ipek. Evet guzel vermistim ama kilomda kalamadim maalesef. Nankör bir sey diyet. Bozdun mu geri geliyor kilolar. Vermem lazim bu 6kg bebek dusunuyorum cunku Allah'imin izniyle.

Hosbulduk memnun oldum ipek. Evet guzel vermistim ama kilomda kalamadim maalesef. Nankör bir sey diyet. Bozdun mu geri geliyor kilolar. Vermem lazim bu 6kg bebek dusunuyorum cunku Allah'imin izniyle.

Aa sen de benım gibiymişin benm de boy 165 kilo 67 ile basladım 65 civarlarında dolanmaktayım..hız yapmayı planlıyorum bakalımm :))

Şimdi dün canım köfte çekmişti üşenmedim yaptım afiyetle yicem ama abartmadan..bugünü 2 öğünle kapatıyoz..ayrıca berenvildanın verdiği cezama göre su ana kadar 2 litre suyumu tamamladım, 3 e doğru koşuyorum

Bugünki menüm:
sabah:
1 kk peynir, 6-7 zeytin, yarım yumurta, 2 dilim tambgd ekmeği, şekersiz çay.
ara:
1 fincan kahve

öğle ve akşam birlikte oldu. saat 5 gibi.
tambuğday ekmeğine 2 tane tost. ( 4 ince dilimle. ).

ara ( 18.30):
1 bardak portakal suyu.

su:
şimdilik 1,5 lt oldu. yatana kadar 2 lt yi geçer.
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.

Kızlar acaba öğle ve akşamı her gün birleştirsem nasıl olur? :44:

saat 4 gibi öğle-akşam yemeğini yesem, akşam da acıkırsam meyveyle geçiştirsem doğru olur mu sizce?

Valla ben menünü oldukça begendim canım başarılarının devamını dilerim :) sadece zamanın ve mekanın uygunsa ya da koşu bandın varsa (ben çok isterdim de sahip olmayı yer sıkıntıısndan alamıyoz eve şimdilik.. ) daha fazla yürüyüş koşu ekleyebilirsin

Kızlar acaba öğle ve akşamı her gün birleştirsem nasıl olur? :44:

saat 4 gibi öğle-akşam yemeğini yesem, akşam da acıkırsam meyveyle geçiştirsem doğru olur mu sizce?

Valla canım seni bilmem ama ben ne zaman o dediğini yapmaya çalışsam bu sefer acıkıp daha geç saatte yemek zorunda kalıyorum..yani bana öğünleri düzgün yemek daha mantıklı geliyor. İnsan acıkınca daha tehlike olabiliyo çünküüü

Son düzenleme:

ben de acıkıp saldırmaktan korkuyorum valla Bu gün bi denicem acıkmazsam biraz da böyle devam etmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…