selam, hoşgeldiniz.Selam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
evt cnm kurallar ilk sayfada var okursanSelam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
birinci takımdan ayrılmışsın daha önce herhalde ayrılalı ne kadar süre olduSelam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
Uzun zaman oldu,netim kapanmisti paylasim yapamiyordum ayrıldim o sebeple. Eylülde sanirsan ayrildimbirinci takımdan ayrılmışsın daha önce herhalde ayrılalı ne kadar süre oldu
Evet var hikayem 73 kiloydum 13 kilo verdim 60kg oldum. Biraktigim sure de maalesef geri aldim 7kg suan 67yim karatay diyeti yaptim.yine ayni diyeti uygulayacagımevt cnm kurallar ilk sayfada var okursan
msj sayımı yapıyoruz
2 hafta 30 msj altı diskalifiye oluyor
şimdiki boy kilo hedef kilo nedir
önceden kilo verme hikayen varmı
selam, hoşgeldiniz.
Tamam paylasim yaparim elimden geldigince verelim kilolari.
ohh iyi keyifler sizeee ilknur ablacımmm
selamlar canım hoşgeldinn...2 hdafta deneme süren var, öncelikle kısaca kendini tanıtıp kilonu boyunu, hedef kilonu yazarsan seviniriz, günde 5 mesaj haftada 30 mesaj şartı var, samimi paylaşımlarını bekliyoruzhep beraber güzelceee kilolarımızı vericez inşallahh..
hadi bakalım beraberce koşalımm uçalım hattaaanladım ya, olmadı gidiverirsin bi doktora kafan rahat eder önemli bi şey değildir çoğu kadın zaman zaman düzensiz dönem geçiriyor benim gördüğüm..
günaydın kaptanım :) iyi diyelim iyi olalım
sen arayı kapatırsın canım güveniyorum sana. bu oruç yüzünden pek veremiyorum , bu hafta tutup tutmaya durumum kesin değilsebebi belirsiz lekeleniyorum regl biteli 5 gün oldu geçen ayda böyle olmuş sanırım kadın doğumcu yolu görünüyor bana afff
hoşgeldin şebnem, deneme süren var sanırım ,öncelikle hedef kilon ve başlangıç kilonu istiyor kaptanımız gelince sana daha ayrıntılı uyman gereken kurallar vs paylaşır benim bildiğim bu kadar şimdilik
Uzun zaman oldu,netim kapanmisti paylasim yapamiyordum ayrıldim o sebeple. Eylülde sanirsan ayrildim
Evet var hikayem 73 kiloydum 13 kilo verdim 60kg oldum. Biraktigim sure de maalesef geri aldim 7kg suan 67yim karatay diyeti yaptim.yine ayni diyeti uygulayacagım
Tamam paylasim yaparim elimden geldigince verelim kilolari.
Hosbulduk canim sagolun.bilgi icin tesekkurler
Evet 2012,kendi istegimle2012 eylül mü
kendi isteğinlemi ayrıldın
yani listeye öle mi yazıldı
6.takim arkadaslarim herkese selam kendimi tanitayim size.
Adim şebnem yasim 27
2.5 senelik evliyim
Ev hanimiyim
İzmir karsiyaka da ikamet ediyorum.
Suan 67 kg hedef kilom 60 kg
Boyum 1.64
Karatay diyeti uygulayacagim.
Daha once de yaptim 13 kg verdim.
2012 eylül mü
kendi isteğinlemi ayrıldın
yani listeye öle mi yazıldı
Hosbulduk memnun oldum ipek. Evet guzel vermistim ama kilomda kalamadim maalesef. Nankör bir sey diyet. Bozdun mu geri geliyor kilolar. Vermem lazim bu 6kg bebek dusunuyorum cunku Allah'imin izniyle.tekrar hoşgeldin. ben ipek. daha önce güzel kilo vermişsin. inşallah devamını hep beraber vereceğiz.
Hosbulduk memnun oldum ipek. Evet guzel vermistim ama kilomda kalamadim maalesef. Nankör bir sey diyet. Bozdun mu geri geliyor kilolar. Vermem lazim bu 6kg bebek dusunuyorum cunku Allah'imin izniyle.
Selam herkese ben geldim. Grup ariyordum,sagolun kabul ettiniz icin. Simdi ne yapmam gerekiyor en basta, ne zaman dahil olacagım gruba,deneme surem var mi?
Bugünki menüm:
sabah:
1 kk peynir, 6-7 zeytin, yarım yumurta, 2 dilim tambgd ekmeği, şekersiz çay.
ara:
1 fincan kahve
öğle ve akşam birlikte oldu. saat 5 gibi.
tambuğday ekmeğine 2 tane tost. ( 4 ince dilimle. ).
ara ( 18.30):
1 bardak portakal suyu.
su: şimdilik 1,5 lt oldu. yatana kadar 2 lt yi geçer.
spor: 30 dk tempolu yürüyüş.
Kızlar acaba öğle ve akşamı her gün birleştirsem nasıl olur? :44:
saat 4 gibi öğle-akşam yemeğini yesem, akşam da acıkırsam meyveyle geçiştirsem doğru olur mu sizce?
Valla canım seni bilmem ama ben ne zaman o dediğini yapmaya çalışsam bu sefer acıkıp daha geç saatte yemek zorunda kalıyorum..yani bana öğünleri düzgün yemek daha mantıklı geliyor. İnsan acıkınca daha tehlike olabilkiyo çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?